|
Post by rawshooter on Sept 24, 2012 20:08:50 GMT 2
Αλέξανδρε ας τελειώσει με το καλό (και σωστή ) και θα "μπεί" σε mini διοραματάκι Ήδη μου έδωσες "εικόνα" με το Route 66 μένει να βρώ υλικά και να το στήσω
|
|
|
Post by procrossaro on Sept 28, 2012 9:51:41 GMT 2
Έχω μείνει άφωνος. Όλα τα παιδιά εδώ μέσα κάνουν καταπληκτική δουλειά και πάντα τους θαυμάζω και μένω με το στόμα ανοιχτό (ακόμα και να μη γράψω τίποτα), αλλά εσύ ασχολείσαι συνήθως και με τα θέματα που με τρελαίνουν. Η δουλειά που έχεις κάνει είναι εκπληκτική, και έχωντας δει μερικές WLA από κοντά πρόσφατα (στο V-Day) μπορώ να πω ότι το μέχρι τώρα αποτέλεσμα σου με πείθει απίστευτα. Αν χρειαστείς οτιδήποτε για Route 66 πες μου.
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 30, 2012 0:50:57 GMT 2
Πρόδρομε σ' ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια Και επειδή ξέρω οτι είσαι μερακλής με ιστορικά οχήματα ελπίζω να σου αρέσει και το επόμενο που σχεδιάζω να φτιάξω......μια "εννιάρα" Zundapp* Να τελειώσει όμως πρώτα αυτή * Ψάχνω και την R75 αλλά προς το παρόν είναι απαγορευτική για την τσέπη μου ;D
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 30, 2012 8:24:52 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Sept 30, 2012 9:20:26 GMT 2
Απλά υπέροχη Παναγιώτη...
Μπράβο φίλε !
|
|
|
Post by alex78 on Sept 30, 2012 12:02:28 GMT 2
Παναγιώτη ομορφιές βλέπω πρωινιάτικα, καταπληκτική η δουλειά σου φίλε μου, τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Θα τολμήσω μόνο να κάνω μια επισήμανση: Προσωπικά δεν μου ''ταιριάζει'' καλά στο μάτι η χρωματική επιλογή της σέλας που επέλεξες, ίσως ένα σκούρο καφέ ή μαύρο να το αναδείκνυε περισσότερο.....επαναλαμβάνω προσωπική άποψη που επ'ουδενί δεν ''αλλοιώνει'' το αποτέλεσμα που είναι ειλικρινά ΑΡΤΙΟ!! Αλέξης
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Sept 30, 2012 20:42:53 GMT 2
Φιλέ Παναγιώτη πολύ ομορφο αποτέλεσμα μέχρι τώρα!!! : : : : : : : : : : : : : : : : Τη σέλα θα την έκανα καφε (δερματινο). Αυτα ειναι γουστα ομως!!! Ηλίας. : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 30, 2012 20:59:55 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη, Η δουλειά σου είναι υπέροχη!!! Για τη σέλα, θα θα συμφωνήσω στην απόχρωση του καφέ δέρματος... Καλά τελειώματα φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 30, 2012 23:38:41 GMT 2
Παναγιώτη φοβερή η HD φίλε! Εξελίσσεται πολύ όμορφα! : :
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 1, 2012 2:55:43 GMT 2
Φίλοι μου καλημέρα σας Είχατε δίκιο η λευκή φαινόταν κάπως Ετσι η λευκή σέλα μας χαιρέτησε και η καφέ μας καλημέρισε ;D Το κολπάκι λοιπόν ίσως λίγο χρονοβόρο αλλά απλό Αρχικά και αφού ασταρώθηκε η βινυλένια σέλα της Italeri, ψέκασα παντού ενα μίγμα 80/20 πρπ απο Hull Red & Gloss Black Χωρίς να περιμένω να στεγνώσει καλά στο ίδιο μίγμα πρόσθεσα πρπ 40% Clear Orange (μιας και αυτό "ανοίγει" καλύτερα το Hull Red) και ψέκασα με λεπτή δέσμη (οχι κανα "τρελό" tip, με 0.3) όπου η σέλα τρίβεται και κάνει "φώτα" το δέρμα της Αφού στέγνωσε καλά καλά η σέλα επόμενο βήμα το "wash" αλλά αρκετά αραιό ώστε να είναι περισσότερο φίλτρο. Εδώ λόγω Hull Red κτλ χρησιμοποίησα Όμπρα ψημένη σε λάδι (η μάρκα τυχαία εννοείται) αραιωμένο σε αναλογία πρπ 10/3 με άοσμη τουρπεντίνη (άοσμο ραφιναρισμένο νέφτι) και το πέρασα μ' ενα πινέλο σ' ολη την βάση Άφησα λοιπόν το υγρό να ψιλοστεγνώσει (οχι εντελώς) και σιγά σιγά μ' ενα καθαρό και νοτισμένο σε τουρπεντίνη λεπτό πινέλο, άρχισα να "τραβώ" απο το υγρό όπου υποτίθεται ξεθώριαζε η σέλα λόγω τριβής. Τί σημαίνει "τραβώ";;; Απλά ακουμπώ το πινέλο επάνω στην επιφάνεια και το σέρνω απαλά και σταθερά ώστε οι τρίχες του πινέλου να απορροφήσουν το πολύ υγρό απο την επιφάνεια. Επειδή όμως ήδη έχει αρχίσει να στεγνώνει το wash, το "τραβώ" μεν αλλά αφήνει μια λεπτή κρούστα επάνω στην σέλα. Έτσι έχω διαβάθμιση στην τονικότητα του χρώματος. Τέλος με ενα βουρτσάκι μακιγιάζ, άλλοι χρησιμοποιούν μπατονέτα για αυτιά αλλά εγώ προτιμώ αυτό το βουρτσάκι για να μην αφήνει ίνες, "τραβώ" τελείως το wash απο τις ακμές και τα πιο έντονα φθαρμένα σημεία Αυτά τα τελευταία βήματα βοηθούν και στο να γίνει σατινέ το χρώμα (όπου "τραβώ") και να ματάρει όπου παραμένει το wash Ελπίζω να σας άρεσε τώρα η σέλα και να σας φανεί χρήσιμο το κολπάκι με το wash/φίλτρο edit: Δυστυχώς η σέλα της Italeri ήταν τελείως φλατ και δεν βοηθούσε να "λειτουργήσει" 100% το wash. Αν η επιφάνεια έχει πτυχώσεις και περισσότερη λεπτομέρεια π.χ. καθίσματα του Talbot, το wash "κάθεται" καλύτερα και έχει καλύτερο εφέ
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 1, 2012 9:11:18 GMT 2
Παναγιώτη η σέλα έδειξε πολύ καλύτερα φίλε τώρα! Όσο για το tutorial, σε ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορα : :
|
|
|
Post by alex78 on Oct 1, 2012 11:16:51 GMT 2
Παναγιώτη έχω την εντύπωση πως αναδείχτηκε το σύνολο με την αλλαγή της σέλας!! Όσο για τις μεθόδους που μας παρουσιάζεις, σ'ευχαριστούμε πολύ φίλε, χρησιμότατες!! : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 1, 2012 12:15:48 GMT 2
Παναγιωτη η τεχνικη σου ειναι εξαιρετικη!!!!!
θα συμφωνησω και εγω οτι η σελα εδεσε καλυτερα με το συνολο
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 1, 2012 17:46:24 GMT 2
Πολύ όμορφη Παναγιώτη... και το tip πολύ χρήσιμο... Βάλε και μια φωτογραφία Ντιέγκο Μαραντόνα με φανέλα Αργεντινής στο ντεπόζιτο και είσαι έτοιμος... Και μια και λέω Αργεντινή, γιατί δεν στήνεις το σκηνικό σε δρόμο Νότιας Αμερικής (όχι route66), μετά από αγώνα Αργεντινής - Βραζιλίας, ακουμπισμένη στο σταντ με πεταμένες κάνα 2-3 μπύρες και το εισιτήριο του αγώνα δίπλα της και τίποτα γαλλικά κατά της Βραζιλίας σε παρακείμενη πινακίδα κυκλοφορίας ή σε τοιχίο Παρασύρθηκα ;D : :
|
|
|
Post by procrossaro on Oct 1, 2012 20:37:15 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 2, 2012 8:23:31 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη, Υπέροχη η σέλα!!! Νομίζω πως ταιριάζει πολύ καλύτερα. Δεν αλλάζεις και τις ακτίνες των τροχών με μεταλλικές; ;D Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος
|
|