|
Post by AlexAmarandos on Sept 22, 2012 11:58:52 GMT 2
Παναγιώτη πολύ όμορφη η μετατροπή φίλε...το πίσω φως πιστεύω είνα ιδανικό : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 22, 2012 12:37:55 GMT 2
Παναγιώτη καταπληκτική δουλειά !
Οι διχρωμίες άριστες και το πίσω φώς εξαιρετικό !!!
Καλή συνέχεια φίλε...
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 22, 2012 17:44:53 GMT 2
Αγαπητέ Παναγιώτη η δουλειά σου είναι υποδειγματική . : : : : Καλή συνέχεια. Σπύρος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 23, 2012 10:12:11 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη, Άριστη η βαφή, και το φως βγάζει μάτι... ;D Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 23, 2012 11:37:51 GMT 2
Καλημέρα σας φίλοι μου και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Αν και στην αρχή είχα (και έχω ακόμη) τις αμφιβολίες μου για την διχρωμία με λωρίδα στη μέση παρόλλα αυτά σε dry fit με τον βαμμένο σκελετό, άρχισε να δείχνει κάπως καλύτερα...... Χθές τελείωσα και το μπροστά σύστημα (μπράτσα - λασπωτήρας - φώς - κόρνα) και πλέον έχει αυτή την μορφή. Μόνη extra προσθήκη "λάμπα" απο home made κατασκευή βαμμένη με clear yellow σήμερα σειρά έχει το μοτέρ μ' ολα τα παρελκόμενα t.b.c.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Sept 23, 2012 15:02:39 GMT 2
πωπωπω ομορφιές... Μπράβο Παναγιώτη...Δίνε υλικό στο λαό... Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on Sept 23, 2012 16:37:36 GMT 2
Παναγιώτη πολύ όμορφη κατασκευή με πετυχημένη διχρωμία που προχωράει με γοργούς ρυθμούς!! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 23, 2012 18:07:20 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Sept 23, 2012 20:33:22 GMT 2
Καταπληκτική δουλειά Παναγιώτη ! Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή και με υποδειγματική μεθοδικότητα...
Μπράβο φίλε !!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 24, 2012 0:44:38 GMT 2
Παναγιώτη πανέμορφη η Αμερικάνα φίλε! Έτοιμη για Route 66! Καλή συνέχεια : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 24, 2012 9:50:23 GMT 2
Παναγιώτη εξελίσετε πανέμορφη!!!!!!!! Τα βαψίματα και οι διάφορες αποχρώσεις στον κινητήρα πολύ ρεαλιστικά... Καλά τελειώματα.... : : : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Sept 24, 2012 11:19:31 GMT 2
Πανέμορφη Παναγιώτη!!! : : : : : : Και το πιρούνι (springer) αλα και το μοτέρ ειναι πολύ καλά. Πεντακάθαρη δουλεια!! Καλά τελειώματα σου έυχομαι!! Ηλίας. : :
|
|
|
Post by nektarios on Sept 24, 2012 12:00:21 GMT 2
Παναγιώτη, η δουλειά σου είναι εξαιρετική!!! : : : : : : Οι διχρωμίες, τα φώτα (μπροστά και πίσω), οι μεταλλικές αποχρώσεις, όλα είναι σαν αληθινά! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 24, 2012 16:42:22 GMT 2
Υπέροχη Παναγιώτη... Από τις πιο καθαρές δουλειές που έχω δει στο θέμα. Οι λεπτομέρειες φοβερές... ΥΓ. Μπορείς να δείξεις μια φώτο από την vacform μηχανή και να πεις δύο λόγια? Αν έχεις χρόνο φυσικά... ΥΓ2. Το φινίρισμα "Ηρακλής Θεσσαλονίκης", άψογο. Άγγιξες ευαίσθητες χορδές : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 24, 2012 19:50:04 GMT 2
Καλησπέρα σας φίλοι μου και σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά για τα καλά σας λόγια : : Αλέξη με το "Route 66" μου έδωσες μια καταπληκτική ιδέα για stand show Βασικά θα "πέσει" scratch δουλειά οπότε "κάτω" Αθήνα θα πρέπει να προμηθευτώ evegreen Ηλία στο "πιρούνι" ουσιαστικά είναι 2 "πιρούνια" και μου παρουσίασαν πρόβλημα εφαρμογής (στραβά). Επίσης (στο δικό μου) έλλειπε το ενα "ίσιο" ελατήριο (τα κονικά ήταν ok) και αναγκαστικά δανείστικα άλλα απο το spare. Γιώργο την μηχανή vac θα την φωτογραφήσω με την πρώτη ευκαιρεία Πριν πολλά χρόνια την "έβγαζε" η Mattel ( ) και πέτυχα μια σε παλαιοπωλείο στην Ανκόνα Αν καταλάβεις πως λειτουργεί είναι πολύ πολύ χρήσιμη για αντίγραφα (μέχρι "καπάκια" απο αυτοκόνητα μπορείς να κάνεις). Για το φινίρισμα έχεις πεί την τρίτη version ;D Φίλος την ονόμασε "Αργεντίνικη" και η γυναίκα μου "Σεντόνι" Τέλος να πώ οτι δυστυχώς η κατασκευή θα σταματήσει για 1-2 μέρες μιας και στο εργαστήριο μου έχουν έρθει ο 2ος πάγκος (βαφείο), ενα μικρό γραφείο PC (που θα στήσω το photobox μου), συρταρίερες, βιτρίνες κτλ, Οπότε ΟΛΑ αυτά πρέπει να στηθούν. Εδώ επ' ευκαιρεία να σας προτείνω μόλις στηθεί τ΄όλο σκηνικό σας περιμένω για καφεδάκι, κουβεντούλα μέχρι κοψίδια ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 24, 2012 19:55:03 GMT 2
Φίλε δώσε θεματάρα Route 66 με καμια ταμπέλα κλπ κλπ!!! : :
|
|