geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 19, 2012 21:36:00 GMT 2
Αγάπιε αν συνεχίσεις έτσι θα σπάσεις το ρεκορ του Γιώργου με 11 μοντέλα σε 12 μήνες!!!!! : : εγώ πιστεύω οτι την chopper την ευχαριστιέσαι περισσότερο απλα επειδή ειναι αμερικανιά
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 19, 2012 22:35:30 GMT 2
Αγάπιε αν συνεχίσεις έτσι θα σπάσεις το ρεκορ του Γιώργου με 11 μοντέλα σε 12 μήνες!!!!! εγώ πιστεύω οτι την chopper την ευχαριστιέσαι περισσότερο απλα επειδή ειναι αμερικανιά Όχι εντάξει μην υπερβάλλουμε...Το καλό είναι ότι δοκιμάζω συνεχώς καινούρια πράγματα και με τη βοήθεια σας, μαθαίνω πολλά.... Γιατί το λές αυτό για την Chopper?? Τι σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο πές μου... ;D ;D Λοιπόν τα καθίσματα πήραν το τελικά χρώμα τους (ίσως να φαίνονται πολύ glossy στην φωτογραφία, αλλά είναι satin). Ορίστε και μερικές φωτογραφίες αρχικά με και στη συνέχεια χωρίς φλάς (πάλι χάνουν πολύ στις φωτογραφίες, αλλά τι να κάνουμε ;D) Το πίσω κάθισμα θέλει λίγη περιποίηση με κάποιο wash αλλά από αύριο για να στεγνώσει καλά το κόκκινο πρώτα... Αυτά προς το παρόν, αναμένω τις συμβουλές σας... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 19, 2012 23:00:07 GMT 2
Αγάπιε ταμπλώ, καθίσματα...κουφέτο, συγχαρητήρια φίλε!! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 19, 2012 23:42:39 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφα τα καθίσματα φίλε! Θα σου πρότεινα -αν θες πάντα- να τα περάσει και ένα στεγνό πινέλο με ένα τόνο ελαφρά ανοιχτότερο σε όλα τα σημεία στο κέντρο τους, πλην των ραφών! Πιστεύω πως θα τα αναδείξει πολύ! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 20, 2012 0:07:26 GMT 2
Αλεξ x2 χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν...
Δυστυχώς Αλέξη δεν έχω άλλο κόκκινο για να δοκιμάσω κάποια highlights... ίσως προσπαθήσω με πορτοκαλί και να το σκουρύνω λίγο αύριο...
Ευχαριστώ για το τip...
Η Chopper δε λέει να τελειώσει.. όλο βγάζει προβλήματα με τις εφαρμογές και τα χρώμια αλλά όντως μου άρεσε σαν κιτ... Για το mazda θα δείξει η νεκροψία... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by nektarios on Mar 20, 2012 10:01:25 GMT 2
Αγάπιε, πολύ όμορφα τόσο τα καθίσματα όσο και το ταμπλώ! Για τα καθίσματα, νομίζω οτι η ιδέα του Αλέξη είναι πολύ σωστή! Ερώτηση: τα "δαχτυλίδια" στον πίνακα οργάνων με τί είναι βαμμένα; Καλή συνέχεια φίλε! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 20, 2012 10:52:05 GMT 2
Αγάπιε πόλύ ωραία απόχρωση στα καθίσματα, ίσως λίγο πιο σκούρα θα ταιριαζαν καλύτερα με το αμάξωμα... : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 20, 2012 19:48:03 GMT 2
Αγάπιε, πολύ όμορφα τόσο τα καθίσματα όσο και το ταμπλώ! Για τα καθίσματα, νομίζω οτι η ιδέα του Αλέξη είναι πολύ σωστή! Ερώτηση: τα "δαχτυλίδια" στον πίνακα οργάνων με τί είναι βαμμένα; Καλή συνέχεια φίλε! Καλησπέρα Νεκτάριε, Δοκίμασα την ιδέα του Αλέξη, αλλά μετά από προτροπή του Θάνου, δοκίμασα κάποια highlights με αερογράφο (να δοκιμάζω και καινούρια πράγματα για να μαθαίνω ) Δεν φαίνονται στις φωτογραφίες αλλά έδωσαν λίγο "βάθος"... Για τα δαχτυλίδια, ακολούθησα τις οδηγίες του κίτ. Βάφτηκαν όλες οι θέσεις για τις ενδείξεις με ασημί (χρησιμοποίησα Humbrol 11) και μετά μπήκαν από πάνω οι χαλκομανίες με τις ενδείξεις δίνοντας αυτό το εφέ... Αγάπιε πόλύ ωραία απόχρωση στα καθίσματα, ίσως λίγο πιο σκούρα θα ταιριαζαν καλύτερα με το αμάξωμα...
Καλησπέρα Γιώργο, Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Τα καθίσματα ξεκίνησαν από σκούρο κεραμυδί και σταδιακά έδωσα έναν τόνο που να με ικανοποιήσει. Ξαναλέω ότι άλλος χρωματικός τόνος φαίνεται στις φωτογραφίες και άλλο βλέπεις απο κοντά. Παρακάτω φαίνονται κάποιες εργασίες που έγιναν σήμερα και έχω μερικές φωτογραφίες σε φώς της ημέρας για σύγκριση... Λοιπόν, σήμερα βάφτηκαν με σατιν black αρκετά από τα κομμάτια της ανάρτησης και το σασί και περιμένουν κάποια από αυτά για μασκαρίσματα και αλουμίνιο τοπικά. Επίσης το σασί πρέπει να μασκαριστεί τοπικά αύριο και να βαφτεί το μισό μπλόκ του κινητήρα. Σιγά σιγά άρχισα να συναρμολογώ και κάποια τμήματα της ανάρτησης, παρότι τα περισσότερα θέλουν ακόμα βαψίματα: Και εδώ μια φωτογραφία της ολοκληρωμένης μπανιέρας σε φώς του ήλιου... Τέλος περάστηκε επιτέλους το βερνίκι σε αμάξωμα, καπώ, αεροτομή και καθρέφτες και θα κάτσει μερικες μέρες να σκληρύνει... Αυτά προς το παρόν με το γιαπωνεζάκι να παίρνει μορφή. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Mar 20, 2012 20:01:39 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε, Πολύ όμορφο το Τζαπάνι, αν και σε παίδεψε ελαφρώς... Καλά τελιώματα!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 20, 2012 20:56:37 GMT 2
Αγάπιε χαίρομαι πολύ που δοκιμάζεις νέες τεχνικές! Εξάλλου είναι από τα βασικά νοήματα του μοντελισμού! Τα καθίσματα έδειξαν καλύτερα και είμαι σίγουρος πως από κοντά θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 21, 2012 19:06:12 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε,
Πολύ όμορφο το Τζαπάνι, αν και σε παίδεψε ελαφρώς...
Καλά τελιώματα!!!
Απόστολος Καλησπέρα Απόστολε, προχωράει όμορφα και τώρα έχω αρχίσει να το απολαμβάνω, όπως θα δείς και στο επόμενο update. Τα παμε εμείς πεί παιδέματος, κάτι ξέρεις... Αγάπιε χαίρομαι πολύ που δοκιμάζεις νέες τεχνικές!
Εξάλλου είναι από τα βασικά νοήματα του μοντελισμού! Τα καθίσματα έδειξαν καλύτερα και είμαι σίγουρος πως από κοντά θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα!
Καλή συνέχεια Άλεξ, ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε και για τις συμβουλές... Να είσαι καλά... Φιλικά, Αγάπιος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 22, 2012 12:51:08 GMT 2
Εχεις δίκιο για τα καθίσματα μια χαρά έδειξαν!!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 22, 2012 20:32:02 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 23, 2012 0:49:34 GMT 2
Αγάπιε, διακρίνω βελτίωση σε κάθε σου update, πλέον... Τόσο στα βαψίματα, όσο και στην καθαρότητα. Συγχαρητήρια... Καλά τελειώματα : :
|
|
|
Post by rawshooter on Mar 23, 2012 0:59:15 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, πολύ ωραίο γίνεται Αγάπιε : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Mar 23, 2012 20:47:24 GMT 2