|
Post by AlexAmarandos on Mar 23, 2012 11:36:52 GMT 2
Νεκτάριε τρομερό και διασκεδαστικό το πατέντο με τις κουμπούρες φίλε! Καλή συνέχεια και ευρηματικότητα : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 23, 2012 11:54:35 GMT 2
Νεκταριε πολυ καλη σκεψη!!!! Μου αρεσουν πολυ τετοιες επεμβασεις!! : : : : Ατιμε, ενω ειδα το ποστ σου το βραδυ πριν κοιμηθω, το πρωι που ξυπνησα με εβαλες σε σκεψεις για το τι θα εκανα αν ειμουν στη θεση σου κ δεν ειχα τα κουμπουρια!! Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 23, 2012 12:28:24 GMT 2
Ρε συ Νεκτάριε... όταν οι πόντικες ψάχνουν τα μουσκέτα από το πειρατικό τους... Τι θα κάνεις? Τι θα τους πεις? " Έπρεπε να τελειώσω ένα Ακόρντ για το Group Build του Scalewheels" Σε βλέπω σε υπερωρίες μάχης ή στο επόμενο groupbuy να αγοράζεις ανταλλακτικά playmobil... ;D ;D ΥΓ. Η μετατροπή άψογη : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 15:31:18 GMT 2
<με φωνη Σακη> Πυροβολειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Πολυ κουλ ιδεα!!! Καλη συνεχεια!!! Κουμπουρια μπρος, αγωνιστικη εξατμιση πισω.. μιλαμε για το απολυτο εργαλειο για Πλατεια Μπουρναζιου ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 23, 2012 16:12:57 GMT 2
Νεκτάριε ζωγράφισες με τα πιστόλια!!!! Πολύ καλά στοκαρίσματα!!!!!! Ποιός τα κλαίει τα πιστόλια?
|
|
|
Post by nektarios on Mar 24, 2012 9:58:27 GMT 2
Νεκτάριε τρομερό και διασκεδαστικό το πατέντο με τις κουμπούρες φίλε! Καλή συνέχεια και ευρηματικότητα Φίλε Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ! Η συμμετοχή στο forum μού δίνει έμπνευση! ;D
|
|
|
Post by nektarios on Mar 24, 2012 10:01:22 GMT 2
Νεκταριε πολυ καλη σκεψη!!!! Μου αρεσουν πολυ τετοιες επεμβασεις!! Ατιμε, ενω ειδα το ποστ σου το βραδυ πριν κοιμηθω, το πρωι που ξυπνησα με εβαλες σε σκεψεις για το τι θα εκανα αν ειμουν στη θεση σου κ δεν ειχα τα κουμπουρια!! Καλη συνεχεια Φίλε μου Χρήστο, είναι πολύ απλό: Θα αγόραζες δυο πειρατές! ;D ;D
|
|
|
Post by nektarios on Mar 24, 2012 10:07:33 GMT 2
Ρε συ Νεκτάριε... όταν οι πόντικες ψάχνουν τα μουσκέτα από το πειρατικό τους... Τι θα κάνεις? Τι θα τους πεις? " Έπρεπε να τελειώσω ένα Ακόρντ για το Group Build του Scalewheels" Σε βλέπω σε υπερωρίες μάχης ή στο επόμενο groupbuy να αγοράζεις ανταλλακτικά playmobil... ;D ;D ΥΓ. Η μετατροπή άψογη Αγαπητέ Γιώργο, αυτό ακριβώς σκόπευα κι εγώ να τους πω! Λες να έχουν καμιά απορία ή αντίρρηση; ;D Στην πραγματικότητα, το ζήτημα είναι πολύ απλό: αν δεν τους το... "σφυρίξει" κανείς, αποκλείεται να το καταλάβουν, γιατί έχουν κυκλοφορήσει κάτι νέα πειρατικά πιστόλια και παίζουν μόνο με εκείνα!... : :
|
|
|
Post by nektarios on Mar 24, 2012 10:24:41 GMT 2
<με φωνη Σακη> Πυροβολειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Πολυ κουλ ιδεα!!! Καλη συνεχεια!!! Κουμπουρια μπρος, αγωνιστικη εξατμιση πισω.. μιλαμε για το απολυτο εργαλειο για Πλατεια Μπουρναζιου ;D
Φίλε Δημήτρη, πολύ "εύστοχο" το σχόλιό σου! Σε ευχαριστώ πολύ! Επειδή οι γνώσεις μου περί Αθήνας είναι ελάχιστες, θα μου δώσεις μερικές πληροφορίες περί Πλατείας Μπουρναζίου; : :
|
|
|
Post by nektarios on Mar 24, 2012 10:31:49 GMT 2
Νεκτάριε ζωγράφισες με τα πιστόλια!!!! Πολύ καλά στοκαρίσματα!!!!!! Ποιός τα κλαίει τα πιστόλια? Φίλε Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ! Κανένας, γιατί οι γιοί μου δεν πήραν ακόμη χαμπάρι την απουσία τους! ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 24, 2012 13:06:08 GMT 2
Νεκτάριε ζωγράφισες με τα πιστόλια!!!! Πολύ καλά στοκαρίσματα!!!!!! Ποιός τα κλαίει τα πιστόλια? Φίλε Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ! Κανένας, γιατί οι γιοί μου δεν πήραν ακόμη χαμπάρι την απουσία τους! ;D Σε βλέπω να τους παίρνεις όλοκληρο τον στρατό... ;D ;D
|
|
|
Post by nektarios on Apr 10, 2012 11:27:03 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν κάποιες εργασίες στο Accord, και σας παρουσιάζω τα αποτελέσματα: 1. Βάφτηκαν το - εργοσιασιακό - ταμπλώ και η εταζέρα. Στην εταζέρα, το βαμμένο τμήμα έχει ήδη μασκαριστεί, καθώς η κάθετη προέκτασή της θα γίνει μαύρο σατινέ, και γι αυτό δεν υπάρχει φωτό. 2. Ολοκληρώθηκε το πρόσθετο - αγωνιστικό - ταμπλώ : βάψιμο, τοποθέτηση χαλκομανίας πίνακα οργάνων και χαλκομανίας τύπου carbon (από το sparebox) που φτιάχτηκε με πατρόν από ταινία μασκαρίσματος. Επίσης, βάφτηκε το τιμόνι. Και ιδού το ταμπλώ ολοκληρωμένο. Η δεύτερη φωτό είναι δυστυχώς θολή αλλά την παραθέτω μόνο και μόνο επειδή δείχνει τις πραγματικές αποχρώσεις των χρωμάτων. 3. Ανοίχθηκαν 2 οβάλ τρύπες στο κάτω τμήμα του καθίσματος, για τις ζώνες ασφαλείας, και ακολούθως βάφτηκε το κάθισμα. Στη συνέχεια όμως ανακάλυψα ότι οι τρύπες είχαν γίνει σε λάθος σημεία
Κακό πράγμα η ασχετοσύνη
Παραθέτω φωτό για να γελάσετε με την ψυχή σας!... 4. Βάφτηκαν τα αμορτισέρ. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει κάποια scratchιά, αλλά τελικά προτιμήθηκε το απλό βάψιμο, καθώς αφενός κάτι τέτοιο θα ήταν σαφώς πάνω από τις δυνάμεις μου (ειδικά για τα 2 αμορτισέρ που έχουν από 2 είδη ελατηρίων το καθένα!), και αφετέρου επειδή στο τέλος δεν θα φαίνονταν καθόλου. Έτσι, ψεκάστηκαν ολόκληρα με μαύρο σατινέ, και ακολούθως τα ελατήρια βάφτηκαν με το χέρι, όπως και οι ασημί λεπτομέρειες. Ελπίζω να μη με κράξετε πολύ
5. Βάφτηκαν τα εξαρτήματα του roll cage και τα μαξιλαράκια τους. 6. Βάφτηκε (και ακολούθως μασκαρίστηκε, για να βαφεί το υπόλοιπο σκάφος) ο ουρανός. 7. Βάφτηκαν ο πυροσβεστήρας (η βάση του είναι ακόμη άβαφη, ενώ οι μεταλλικές λωρίδες είναι κατασκευασμένες από αλουμινόχαρτο), καθώς και διάφορα άλλα εξαρτήματα. 8. Αφαιρέθηκε (με κοπίδι) μια γρίλια από καθεμιά πλευρά του πρόσθιου προφυλακτήρα, για να γίνει όπως ήταν στο όχημα του 1997 Επίσης, έγιναν και αρκετά ακόμη στοκαρίσματα, μασκαρίσματα, ασταρώματα και βαψίματα (σε σασί, σκάφος, προφυλακτήρες και διάφορα εξαρτήματα), αλλά επειδή δεν παρουσιάζουν κάποιο φωτογραφικό ή μοντελιστικό ενδιαφέρον, τα παραλείπω για την ώρα, και θα τα δείτε όταν ολοκληρωθούν τα βαψίματά τους. Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας! Εύχομαι σε όλους σας Καλή Ανάσταση!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 10, 2012 11:57:07 GMT 2
Νεκταριε καλημερα : : Πολυ ομορφο το update σου Μου αρεσουν πολυ ολες οι προσθηκες σου!! Καλη συνεχεια
|
|
|
Post by nektarios on Apr 10, 2012 12:19:02 GMT 2
Χρήστο, σε ευχαριστώ πολύ! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 10, 2012 17:51:48 GMT 2
Νεκτάριε πολύ όμορφες οι επεμβάσεις σου, όπως και η προόδος σου φίλε!
Θα βγει μούρλια η Hondaρα!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 10, 2012 18:31:34 GMT 2
Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ, τόσο για το ενθουσιώδες σχόλιο, όσο και για την εμπιστοσύνη σου! : :
|
|