|
Post by nektarios on May 25, 2012 11:49:33 GMT 2
Φίλε Θάνο, τι να πω; Οτι είναι κορυφαίο; Αφού είναι πασιφανές! : : : : : : Χαρά στην υπομονή σου! Όσο για τη στασιμότητα στο GB, να σε ενημερώσω οτι εντός των ημερών θα βοηθήσω κι εγώ λιγάκι την κατάσταση, ανεβάζοντας update από το εσωτερικό (κυρίως) του Accord. Καλή συνέχεια στην ανάβαση (του Γολγοθά... ;D)!! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 25, 2012 12:11:47 GMT 2
Καλησπέρα Θάνο, έχοντας δει απο κοντά το μοντέλο και την πρόοδο μπορώ να πώ ότι χάνει στις φωτογραφίες αρκετά... Τα λαστιχα γίνανε πολύ καλύτερα με το smoke...άντε με ένα πόνο και τα υπόλοιπα Αγάπιος
|
|
|
Post by Sakis on May 25, 2012 21:26:13 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 27, 2012 10:55:35 GMT 2
Καλημερα Θανο, πολυ ομορφη δουλεια με τα CF! Αξιζει τον κοπο και τον χρονο! Συμφωνω με την επιλογη 2Κ απο πανω, θα βγει λιγο πιο παχυ και θα ομαλοποιηση καλυτερα την επιφανεια απο τις χαλκομανιες. Καλη συνεχεια!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 27, 2012 23:46:19 GMT 2
Θάνο η δουλειά σου είναι υπεράνω κριτικής...Πάρα πολύ προσεγμένη και μεθοδική με αποτέλεσμα να χαζεύεις. Μπράβο!!!!!!!!!!! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2012 3:34:59 GMT 2
Θάνο για μιά ακόμη φορά χαίρομαι που μελετώ update σου, όλα βρίσκονται σε απόλυτη τάξη ομορφα και νοικοκυρεμένα!! Ερώτηση: Η χαλκομανία carbon με ποιό ακριβώς τρόπο εφαρμόζεται πάνω στα πλαστικά? Καλή συνέχεια! Αλέξης : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 2, 2012 17:48:10 GMT 2
Να΄σαι καλά ρε συ Δημήτρη,το παλεύω όσο μπορώ! Σ'ευχαριστώ Γιώργο!Καμία δουλειά δεν είναι υπεράνω κριτικής και τα σχόλιά σας είναι πολύτιμα γιατί βλέπετε ατέλειες που δε βλέπω εγώ. Τhanks Alex!Εφαρμόζονται όπως οποιαδήποτε χαλκομανία απλά με ενα κόλπο που ξεφεύγει λίγο από τις οδηγίες του MicroSol και δε θα το συνιστούσα γιατί μετά θα με βρίζετε! Κάποια στιγμή θα την εξηγήσω στα Tips αλλά αν θέλετε να τη δοκιμάσετε η ευθύνη δική σας! ;D Θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου σε ότι αφορά το GB.Δυστυχώς παρατηρώ καθημερινά ότι όλοι έχουν δηλώσει συμμετοχή αλλά λίγοι δουλεύουν ή δούλεψαν κάποιο κιτ.Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ αυτούς που λόγω υποχρεώσεων δε δύνανται να μοντελάρουν όπως ο φίλτατος Γιάννης (jvolume) και πολύ καλά κάνουν,η καθημερινότητα και οι γύρω μας έχουν πάντα προτεραιότητα.Μιλάω για ξεκινημένα ή κιτ που δεν ξεκίνησαν καν τα οποία κάπου στην πορεία σταμάτησαν να υφίστανται γιατί πολύ απλά οι μοντελιστές τους ξεκίνησαν κάτι άλλο.Αυτή μου τη δυσαρέσκεια την εξέφρασα προσωπικά στο Τζιαφά αλλά θα ήθελα να την υποβάλλω κι εδώ.Δεν είναι ωραία σα συνολική εικόνα του GB. Αν για κάποιο λόγο κάτι δεν πήγε καλά στο κιτ πείτε μας ότι δεν έκατσε,το έσπασα,χάλασε ,δε μου βγήκε να κλείσει το θέμα και η ζωή συνεχίζεται!Όχι να το παρατάτε έτσι όμως χωρίς καν να μας πείτε τί συνέβη.Ανοίγουν θέματα με δύο σελίδες παλαμακίων και ευχολογίων για καλή επιτυχία και μετά το απόλυτο τίποτα.Είναι το λιγότερο κουραστικό να το διαβάζεις μα πάνω από όλα με κάνει να νιώθω ανόητος που συνεχίζω μόνος μου (μαζί με το Νεκτάριο που συνεχίζει δυνατά και το Τζιαφά που έπιασε σιγά σιγά να ποστάρει πρόοδο)σε μία ενότητα για την οποία λίγοι έχουν επίγνωση και δεν κάνουν τον κόπο να περάσουν μία βόλτα να δουν,είναι όμως λαλίστατοι σε όλα τα άλλα θέματα και κυρίως τα δικά τους.Αν είναι να σταματήσω κι εγώ να ποστάρω,να μείνει το θέμα στη μέση και να το συνεχίσω για την πάρτη μου χωρίς να τραβάω κάθε λίγο και λιγάκι φωτό και να ποστάρω. Μιας και μπήκα υπεύθυνος σε αυτό το GB νιώθω απογοητευμένος και σίγουρα θα το σκεφτώ να λάβω μέρος ξανά σε κάτι παρόμοιο σύντομα. Αυτά τα ολίγα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 2, 2012 21:08:33 GMT 2
Καλησπερα. Καταρχην ζητω ειλικρινα συγγνωμη για το σπαμαρισμα. Ειμαι ενας απο τους "ξεκινησε ενα κιτ αλλα το παρατηρησε και επιασε κατι αλλο". Επειδη προφανως δεν αντιλαμβανομαι ορισμενα πραγματα απο την λειτουργια των GB, μπορεις να μου διευκρινησεις ορισμενα πραγματα, οπως: 1) η συμμετοχη ειναι προαιρετικη ή καταναγκαστικη; 2) εφοσον καποιος δηλωσει οτι συμμετεχει, αλλα για χι ψι λογους δεν ξεκινησει εχει κυρωσεις; 3) αν καποιος ξεκινησει ενα κιτ και δεν το τελιωσει για χι ψι ζεντ λογους πρεπει να λογοδοτησει σε καποια επιτροπη; 4) υπαρχουν ειδικα waivers που δικαιολογουν τη μη ολοκληρωση ενος κιτ; (πχ εγω που θεωρω τα αυτοκινητα τουρισμου οχηματα για συνταξιουχους με μεγαλο εφαπαξ και τελικα εχασα το ενδιαφερον στο θεμα μπορω να το πεταξω στην ακρη; Ή πρεπει να το τελιωσω με το ζορι 5) Ιφ αι ντοντ φηλ λαικ ποστινγκ στο thread μου, μπορει να σημαινει οτι απλα δεν εχω κατι να πω ή αυτοματα τα παει να πει οτι τα σκατωσα και προσπαθω να σωσω την υστεροφημια μου; 6) Τελος, οσο συμμετεχω στο GB εχω δικαιωμα να ασχοληθω και με καποιο αλλο κιτ; Ζητω συγγνωμη για την ειρωνικη τοποθετηση. Ειμαι σε μια ηλικια που φτιαξω/δεν φτιαξω καλα το μοντελο, στα τομπολινια μου, δεν θα αλλαξει κατι στη ζωη μου. Εδω νομιζω οτι ποσταρουμε γιατι γουσταρουμε να μοντελαρουμε, να ανταλλαξουμε καμια ιδεα, να ακουσουμε καμια κριτικη, να βελτιωσουμε τιποτα. Επισης, αμα δεν θελουμε να ποσταρουμε, δεν ποσταρουμε. Ας μην ψαχνουμε θεωριες συνομωσιας λοιπον, ουτε να πυροβολουμε αδιακριτως. Μας διαβαζει και κοσμος.... Δημητρης
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2012 21:21:53 GMT 2
Θάνο φίλε μου, τρεις συμβουλές : 1. Απόλαυσε το μοντελισμό... 2. Απόλαυσε το μοντελισμό... 3. Απόλαυσε το μοντελισμό... Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Τα λέμε και από κοντά... : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 3, 2012 0:01:59 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα. Νομίζω πως ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να εκφραστεί ελεύθερα και να εξωτερικεύσει αυτό που δεν του αρέσει.Δε νομίζω ότι ειρωνεύτηκα ή ''πυροβόλησα'' κάποιον.Είπα απλά ότι δεν αρέσει ΣΕ ΜΕΝΑ η εικόνα που εξήγησα. Σε μιά παρέα/ομάδα/κοινότητα/γιού νέιμ ιτ εκτός από τα καλά μπορούμε να πούμε και τα άσχημα χωρίς να μας ειρωνεύονται όπως έκανες εσύ και μου ζητάς και συγγνώμη ενώ όλο σου το ποστ ήταν μες στην ειρωνεία.Ακόμα κι αν έχω άδικο δείξε μου το σωστό,αν δεν έχεις όρεξη πάλι μη μου το δείχνεις. Δεν είμαι κανένας νέρντουλας που ζω μόνο για τα μοντέλα όπως κι εσύ φαντάζομαι και έχω σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθώ επίσης όπως κι εσύ.Αν δε δέχεστε κάτι που ίσως ενοχλήσει τις απαλές παρειές σας δικαίωμά σας όπως δικό μου δικαίωμα είναι να πω αυτό που με ενοχλεί όπως θα έκανα σε μια παρέα (ρε συ Κώστα/Μήτσο/Λάμπρο δεν είναι ωραίο αυτό κι εκείνο) πάντα με ωραίο τρόπο φυσικά.Και εννοείται πως θέλω και οι γύρω μου να μου τα λένε στα ίσια αν είμαι λάθος. Επ'ουδενί δεν έχω σκοπό να επιβάλλω σε κάποιον κάτι (δε θέλω,δε μπορώ και δεν έχω κανένα δικαίωμα).Μόνο με συγχαρηλίκια δουλειά δε γίνεται.Προφανώς αρέσουν γι'αυτό και υπάρχει αντίδραση όταν κάποιος έχει μία ένσταση. Σε παρέα η οποία δε δέχεται και μία παρατήρηση (λάθος ή σωστή) δε θέλω να ανήκω,λυπάμαι γι'αυτό. Με κανέναν δεν έχω έχθρα και δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου αν νομίζεις κάτι τέτοιο.Αν άφησα να εννοηθεί αυτό ζητώ συγγνώμη δεν είχα τέτοιο σκοπό... : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 3, 2012 9:03:56 GMT 2
Και ο τελευταίος των ...Μοϊκανών.
Μέσα στις στραβές που μου έτυχαν και απείχα από το Forum 3 μήνες υπάρχει και ένα μικρό καλό.
Έχω σφαιρική αντίληψη της οργάνωσης και της ποιότητας της δουλειάς σου.
Και έχω να πω ότι μπορείς να ξεκινήσεις να μεταφράζεις το thread σου για το AF και μάλιστα έχεις καθυστερήσει!!
ΟΚ, ξέρω από σεντόνια λόγω κλίμακας και σε νοιώθω απολύτως. Και οι στραβές που σου έτυχαν είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά όταν σου κάτσει το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο.
Μόνο θετικά σχόλια έχω για τη δουλειά σου Θάνο.
Καλή συνέχεια
Σταύρος
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 3, 2012 11:14:16 GMT 2
Καλημερα, θα ειμαι επιγραμματικος για να μην ξεμπ^$@ψω αλλο το thread σου. 1) Δεν μου απαντησες σε κανενα ερωτημα (και ας διατυπωθηκαν ειρωνικα). 2) Δεν απευθυνεσε στον Ελληνικο λαο αλλα σε μια ομαδα 46 ατομων, εκ των οποιων καμια 15αρια ενεργοι, και μολις 3-4 με "αυτοκινητο GB που ξεκινησε αλλα κτλ". Γιαυτο, απο το να ριχνεις μπιχτες, υπονοουμενα κτλ κατα "αγνωστων", βγες και πες τα με ονοματεπωνυμο. Αν σε ενοχλει κατι βγες και πες μαλακα Μητσο, Κιτσο γιατι σταματησες το κιτ και "ξεφτιλιζεις" το GB, ρε παλαμακια καραΜητρο γιατι σχολιαζεις μονο στα δικα σου thread κτλ κτλ. Δε νομιζω στην παρεα σου να εκανες κατι αναλογο... 3) Δεν αντεχω να διαβαζω αλλα μανιφεστα σε φορα!!! Μαμημενα πλαστικα παιχνιδια ειναι!!!! Οποιος θελει, σχολιαζει οτι θελει, οπως θελει, σεβομενος τους κανονες του φορουμ. Αν φερεται σα %^& τον αποβαλλει το συστημα. Παντα ετσι γινεται στις κοινωνικες ομαδες. Δεν θα επανελθω, και sorry και για το σπαμ. Καλο μοντελαρισμα : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jun 3, 2012 12:45:20 GMT 2
Παιδιά το θέμα μας εδώ είναι το WIP του Θάνου και οχι η πρόοδος/εξέλιξη του GB. Σας παρακαλώ πολύ ας μείνουμε στο θέμα μας και να μην δωθεί παρακάτω συνέχεια.
|
|
|
Post by Sakis on Jun 3, 2012 13:16:24 GMT 2
Θεωρείται λήξαν Αλέξανδρε!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 3, 2012 13:21:34 GMT 2
Σταύρο σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια!Οι συμβουλές σου είναι ευπρόσδεκτες και αναγκαίες γιατί η συνέχεια επιφυλάσσει κινητήρα και εκεί σε χρειάζομαι! Όσο για τη μετάφραση του thread για το AF θα την αναθέσω στο Δημήτρη (paparadiation) που το κατέχει το εγγλέζικο! ;D ;D
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 3, 2012 14:31:36 GMT 2
Αρε μανα δεν πηγαν χαμενα τοσα λεφτα για Λινγκουαφον!!! ;D ;D Καλη συνεχεια Θανο! : : PS Ολα καλα κυρ-Αντμινιστρατορα, ληξαν και απο μενα. Βρεθηκαμε σε ενα χωραφι στο Βολο (να μοιρασουμε και την αποσταση) και τα βρηκαμε με τον παραδοσιακο αγγλο-ολλανδικο αντρικο τροπο ;D ;D
|
|