|
Post by Sakis on Feb 4, 2012 23:28:44 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Feb 5, 2012 0:13:00 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Feb 5, 2012 0:14:17 GMT 2
Θάνο καλή αρχή φίλε, αν και την ''μοντελιστική προιστορία'' στο θεσμό την έχεις, όποτε η ποιοτική συνέχεια είναι δεδομένη... : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 5, 2012 0:22:19 GMT 2
Α βλέπω έκανες και το πάτωμα από την τελευταία φορά που το είδα... Ωραίος... Σφάζε εσύ να κάνουμε οφθαλμόλουτρα εμείς.... ;D ;D ;D Καλή και απροβλημάτιστη συνέχεια σου εύχομαι φίλε. Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 5, 2012 3:52:19 GMT 2
Θανο φοφερη εισαγωγη!!! Πολυ προσεκτικο το κοψιμο στις πορτες!! Καλη συνεχεια!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2012 10:27:27 GMT 2
Ωραία επιλογή Θάνο... Για την πόρτα, ήμουν 100% σίγουρος... Εσύ δεν μαζεύεσαι με τίποτα... Θα σου κατάσχω το scriber ;D ;D ;D Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκαιο... το κιτ ενδείκνυται για κόψιμο πόρτας, με μια γρήγορη ματιά που το έριξα... οπότε σε δικαιολογώ... Πριν κάνεις οτιδήποτε όμως, τελείωσε με τα μαρσιπιέ και τα μπροστά - πίσω της πόρτας, δοκίμασε και την επένδυση πάνω της και φτιάξε το μηχανισμό ανοίγματος. Αυτά προηγούνται, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για μετά... Α... και μην το παρακάνεις... Καλύτερα ένα τελειωμένο μοντέλο, παρά ένα γεμάτο spare Η δουλεία στο εσωτερικό υποδειγματική... Σαν να βλέπω, επεμβάσεις μερικών από των καλύτερων μοντελιστών του AF... Μπράβο... : : Νομίζω ότι το κιτ το έχεις "διαβάσει" καλά, οπότε βουρ... Θα κάνεις παπάδες...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 5, 2012 19:26:02 GMT 2
Φίλε Θάνο, ήδη από τους "τίτλους έναρξης" το έργο φαίνεται οτι θα είναι υποψήφιο για Όσκαρ! Το κόψιμο της πόρτας εξαιρετικό! : : Οι υπόλοιποι φαίνεται οτι ήξεραν τι επρόκειτο να γίνει και μάλλον δεν εξεπλάγησαν, εγώ όμως πρώτη φορά βλέπω w.i.p. σου. Αναμένουμε ανυπόμονα τη συνέχεια! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 6, 2012 13:45:42 GMT 2
Φίλε Θάνο η αρχή είναι το παν! και αν κρίνω από την δική σου...θα δουνε πολλά τα ματάκια μας! Υποδειγματική δουλειά για την ώρα, που μας τονώνει το ενδιαφέρον! Καλή συνέχεια φίλε : : : : : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Feb 14, 2012 16:46:30 GMT 2
Κατ'αρχάς, φτου φτου να μην το ματιάξουμε.. Πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα Θάνε και το πάτωμα εργοστασιακό.. Καλή συνέχεια! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 14, 2012 23:57:19 GMT 2
Θάνο καλή επιτυχία!!! Οι επεμβάσεις που έκανες είναι πολύ όμορφες, θέλουν τσαγανό, και το έχεις. Για τη συνέχεια είμαι βέβαιος ότι θα τα πας περίφημα! Απόστολος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 17, 2012 18:08:03 GMT 2
Τι θα δούμε ακόμα... : : : : : : Μπράβο Θάνο!!!! Τα κομμάτια πλαστικά που χρησιμοποιέις απο που είναι?
|
|
|
Post by Sakis on Feb 18, 2012 2:18:55 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια,θα βάλω τα δυνατά μου να μη σας απογοητεύσω!That's a promise! ;D Πολύ σωστή κουβέντα την οποία θα κοιτάξω να τηρήσω και να βάλω ένα φρένο στο μυαλό μου που συνέχεια κατεβάζει ιδέες τις οποίες δεν προλαβαίνουν τα χέρια μου... ;D Έλα αν σου βαστάει!! ;D ;D ;D (Μεταξύ μας καλό θα μου κάνεις... ) Γιώργο είναι φύλλα πλαστικού τα οποία υπάρχουν σε όλα τα μοντελιστικά μαγαζιά και πωλούνται σε μέγεθος σελίδας Α4.Φυσικά κυκλοφορούν σε διάφορα πάχη ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες.
|
|
|
Post by jvolume on Feb 20, 2012 13:19:23 GMT 2
Θάνο καλημέρα Δεν πρόλαβα να ευχηθώ και άρχισαν τα σφαξίματα : : .Είσαι σίγουρος οτι δεν ήθελες να γίνεις (πλαστικός ;D ;D) χειρούργος? Με εντυπωσιάζει η ευκολία που χειρίζεσαι το scriber : : . Ζηλεύω Η αρχή έχει γίνει οπότε εύχομαι καλή συνέχεια και καλά κουράγια με το δικό σου σεντόνι. Γιάννης
|
|
|
Post by Sakis on Mar 15, 2012 21:35:56 GMT 2
Γιάννη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο,σιγά την επιστήμη βασικά! ;D Υπομονή να έχεις μόνο μιας και το σφάξιμο είναι το εύκολο κομμάτι.Το δύσκολο είναι να τα ενώσεις όλα ξανά χωρίς κενά και στραβές...
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως. Πλαστικός χειρούργος ε...;Δεν είναι κακό,απλά είναι πολύ αργά... ;D ;D
|
|
|
Post by Sakis on Mar 15, 2012 22:32:42 GMT 2
Λοιπόν.....Εδώ είμαστε πάλι μετά από καιρό.Συμμαζεύτηκα,πήρα βαθειά ανάσα και αποφάσισα να κλείσω τα μέτωπα που άνοιξα με τη μανία μου να σφαγιάζω ταλαίπωρα κιτ. Οπότε συνεχίζουμε: ΠόρτεςΤο πιό ζόρικο σημείο εάν το κιτ δεν έχει προδιαγραφές για να τις έχει ανοικτές.Η εσωτερική επένδυση είχε διαφορετικό σχήμα από την ίδια την πόρτα με αποτέλεσμα να πρέπει να φαγωθεί για να πιάσει τις καμπύλες της. Επίσης είχαν τεράστιο κενό μεταξύ τους που έπρεπε να κλείσει με κάποιο τρόπο και να διαμορφωθεί ξανά.Μιλάμε για χάσμα όχι αστεία! Κι επειδή όταν τις ξεκίνησα δεν είχα εποξικό,έπρεπε να τις κλείσω αλλιώς.Αποφάσισα να φτιάξω πάτους από τη μέσα μεριά ώστε μετά να ρίξω απλό στόκο χωρίς να τρέχει μέχρι μέσα και να γεμίσει όλη η πόρτα.Ιδού τί εννοώ: Τα κάθετα είναι για έξτρα στήριξη και αντοχή.Αργότερα απέκτησα και εποξικό οπότε τσάμπα ταλαιπωρήθηκα αλλά έμαθα.Το πάνω μέρος δεν κολλήθηκε επίτηδες αφήνοντας ένα απειροελάχιστο κενό ώστε να μπει κατεβασμένο τζάμι από ζελατίνα.Εδώ προβάρω με ντουκόχαρτο: Έπειτα γέμισαν τα πλαινά με εποξικό και απλό στόκο ανάλογα τα σημεία πριν αρχίσει το πάρτι τριψίματος. Έπειτα από ελικρινά πολλές ώρες και αλλεπάλληλα ''τρίψε-στόκαρε'' ήρθαν σε αυτό το σημείο.Δε φαίνονται πολλά αλλά έχετε μια ιδέα.Θα φανούν καλύτερα μετά το αυριανό αστάρωμα. ΣασίΕίχα αναφερθεί στα κενά που δημιουργήθηκαν μεταξύ αμαξώματος και εσωτερικής μπανιέρας.Στα μαρσπιέ έκλεισαν με φύλλο πλαστικού: Και στο πίσω κάθετο μέρος της πόρτας με εποξικό: Ο οποίος τρίφτηκε-κόπηκε-λιμαρίστηκε για να πάρει το σωστό σχήμα: Όταν κάποτε ( ;D ) τελείωσα με τα μετρήματα και τα πονταρίσμα το αποτέλεσμα ήταν ενθαρρυντικό. Από έτσι: Έτσι: Η ψυχολογία ανέβηκε κατακόρυφα και τώρα θα πατήσω γκάζι μιας και τα βαριά τριψίματα τελείωσαν! : : : : Παράλληλα δούλευα και σε στοκαρίσματα όπως το σκαλοπάτι του μπροστινού προφυλακτήρα (στον οποίο μπήκαν και τα αεροδυναμικά βοηθήματα) ,τα μαρσπιέ και τα σημάδια καλουπιού στο καπώ.Το αυριανό αστάρωμα θα δείξει τις ατέλειες στα τριψίματα (που σίγουρα θα υπάρχουν λόγω του πλήθους των εργασιών) οπότε πιστεύω πως την Κυριακή μπορεί να πέσει και βάψιμο. Κι επειδή η χαρά μου είναι μεγάλη τράβηξα μερικές φωτό από το πρόχειρο τρισεκατομμυριοστό dry fit για τα μάτια σας μόνο...Όλα κατα τη γνώμη μου δείχνουν καλά.Αν μου διαφεύγει κάτι μου το λέτε. Αυτά για σήμερα.Σύντομα θα επανέλθω. Σχόλια και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα πάντα! : :
|
|
|
Post by nektarios on Mar 15, 2012 23:01:30 GMT 2
Εξαιρετική η πόρτα! Πραγματικό μάθημα υπομονής! : : Καλή συνέχεια! : :
|
|