nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Jan 26, 2012 17:07:58 GMT 2
Μετά από πολύ καιρό και πολλές αναβολές είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά κι εγώ σαν άνθρωπος ένα νέο κιτ.. Το R8 είναι το πρώτο super car της Audi και παρουσιάστηκε επίσημα το 2006 στην έκθεση του Παρισιού. Πήρε δε το όνομά του από το άκρως επιτυχημένο αγωνιστικό πρωτότυπο Audi R8 που κέρδισε το φημισμένο αγώνα των 24 ωρών του Le Μans 5 φορές (2000,2001,2002,2004 και 2005) από τις 7 συνολικά που συμμετείχε. Βασίζεται στο πάτωμα της Lamborghini Gallardo, έχει αλουμινένιο πλαίσιο, μόνιμη τετρακίνηση Quattro και αρχικά εξοπλιζόταν με τον 4.2lt-V8 (420HP, 430Nm) κινητήρα του RS4. Το 2008 παρουσιάστηκε νέα έκδοση με κινητήρα 5.2lt-V10 (525HP, 530Nm). Στα του μοντέλου μας τώρα, πρόκειται για ένα αρκετά καλό κιτ για τα δεδομένα της Revell (που είχα συνηθίσει πολύ παλαιότερα) με ικανοποιητική ποιότητα πλαστικών και λεπτομέρειας. Στην κατασκευή θα χρησιμοποιηθεί και το upgrade kit p/e της ΚΑ που ελπίζω να έχει καλή προσαρμογή (για το καλό του). Παρακάτω οι φωτογραφίες με τα κομμάτια και τα p/e. Αναμένω ιδέες για χρώμα.. Εγώ πάντως είμαι κοντά στο phantom black pearl.. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 26, 2012 17:27:47 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 26, 2012 17:34:48 GMT 2
Από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα και κιτ! θα βάλεις και τα ετσια...θα είναι πολύ ενδιαφέρον το wip!!! Προχώρα και είμαστε μαζί σου Όσο για το χρώμα, θα με έψηνε και ένα black matt...κακία
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 26, 2012 18:11:19 GMT 2
Καλή αρχή... Θα πρότεινα ανθρακί, για να κάνει αντίθεση με το carbon πλαινό κομμάτι στον αεραγωγό. Ενώ αμα το κάνεις μαυρό δεν θα πολυφαίνεται... υ.γ. Που τα βρίσκετε τα upgrade kit? ?
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 26, 2012 18:26:56 GMT 2
Και έλεγα δεν θα το χρησιμοποιήσει το βελτιωτικό?! Φίλε μου, σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να το απολαύσεις το μοντελάκι... Τα revell έχουν βελτιωθεί και βελτιώνονται συνεχώς... Δες την π.χ. california. Απλά θέλει κάποιες δοκιμαστικές εφαρμογες στα κύρια κομμάτια... Καλή συνέχεια... Που τα βρίσκετε τα upgrade kit? ? Στο silly season έχει θέμα group buy . Εκει θα βρεις την άπαντηση Τα βελτιωτικά, συνήθως είναι από καταστήματα του εξωτερικού... (δες επίσης κατηγορία shop-companies)...
|
|
|
Post by Sakis on Jan 26, 2012 23:43:11 GMT 2
Καλώς τον Νάκη! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και με το βελτιωτικό (που το είδα κι από κοντά) θα δείξει αστέρι! Το έχω φτιάξει και όντως είναι από τα ''καλά'' της Revell.Ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ...
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Jan 27, 2012 10:33:56 GMT 2
Νακη καλη αρχη!!! Googlαρα το phantom black pearl κ μου αρεσει!! Ευχαριστώ Χρηστάρα! Όλοι οι συνδυασμοί του πάνε πολύ αλλά έχω κολλήσει λίγο με το συγκεκριμένο μαύρο.. Καλή αρχή... Θα πρότεινα ανθρακί, για να κάνει αντίθεση με το carbon πλαινό κομμάτι στον αεραγωγό. Ενώ αμα το κάνεις μαυρό δεν θα πολυφαίνεται... Ευχαριστώ Γιώργο! Έχεις δίκιο, το carbon θα χάνεται, αλλά αν το κάνω μαύρο τελικά, τα πλαινά κομμάτια λέω να τα κάνω αλουμίνιο για να έχει αντίθεση.. Κάπως έτσι δηλαδή.. Από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα και κιτ!
θα βάλεις και τα ετσια...θα είναι πολύ ενδιαφέρον το wip!!!
Προχώρα και είμαστε μαζί σου
Όσο για το χρώμα, θα με έψηνε και ένα black matt...κακία ’λεξ να είσαι καλά! Τα black matt είναι πολύ ωραία, αλλά για τους μάστορες, όχι για μένα.. Και έλεγα δεν θα το χρησιμοποιήσει το βελτιωτικό?! Φίλε μου, σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να το απολαύσεις το μοντελάκι... Τα revell έχουν βελτιωθεί και βελτιώνονται συνεχώς... Δες την π.χ. california. Απλά θέλει κάποιες δοκιμαστικές εφαρμογες στα κύρια κομμάτια... Καλή συνέχεια... Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργη! Έλπίζω αυτό να το απολαύσω.. Έχω κατά νου μια όμορφη προσθήκη αλλά θα δείξει στην πορεία αν είναι εφικτή.. Καλώς τον Νάκη! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και με το βελτιωτικό (που το είδα κι από κοντά) θα δείξει αστέρι! Το έχω φτιάξει και όντως είναι από τα ''καλά'' της Revell.Ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ... Θάνε να είσαι καλά! Αφού το έχεις φτιάξει, θα σε χρειαστώ.. Αν έχεις, ρίξε και καμιά φωτογραφία να το δούμε.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 27, 2012 16:28:12 GMT 2
Έτσι είναι πολύ ωραίο!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 27, 2012 17:28:05 GMT 2
Εγώ ο περίεργος κόλλησα με το λευκό που πόσταρε ο Χρήστος... Πάντως, όπως και να επιλέξεις να το βάψεις, καλή αρχή και καλή τύχη με την κατασκευή.... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 27, 2012 18:51:50 GMT 2
Καλη αρχη φιλε μου!! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2012 20:29:05 GMT 2
Νάκη καλή αρχή και απροβλημάτιστη συνέχεια στο μέλλον σου εύχομαι φίλε μου Όσον αφορα τη χρωματική επιλογή, θα σου πρότεινα ένα ''χτυπητό'' χρώμα να τονίζει τις πολλές αρετές που έχει το αυτοκίνητο....(κόκκινο, μπλέ, ίσως.....λαχανί .....εντάξει μη κράζείς... : : : : : : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Jan 28, 2012 10:00:21 GMT 2
Έτσι είναι πολύ ωραίο!!! Έτσι, έτσι.. Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε! Η αλήθεια είναι πως ένας ακόμα "περίεργος" μου πρότεινε χθες το λευκό και αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά.. Καλη αρχη φιλε μου!! Να είσαι καλά Βαγγέλη! : : Σ'ευχαριστώ πολύ ’λεξ!! Πιστεύω πως οι αρετές του συγκεκριμένου αναδεικνύονται με οποιοδήποτε χρώμα. Το κόκκινο το απέρριψα εξ'αρχής επειδή είναι πολύ συνηθισμένο. Το μπλε είναι η αλήθεια ότι δεν το σκέφτηκα καθόλου, αλλά για.. λαχανί είμαι αρκετά συντηρητικός να το τολμήσω.. ’σε που φοβάμαι και την κατακραυγή.. ;D
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 28, 2012 14:50:48 GMT 2
καλη αρχη και απο εμενα λοιπον.το θεμα σου ειναι πολυ ενδιαφερον και σιγουρα ολοι περιμρνουμε με ανυπομονησια την συνεχεια!! το χρωμα που διαλεξες ειναι top αλλα ειμαι και εγω "περιεργος" και μου αρεσουν τα ασπρα αμαξια!!
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 28, 2012 15:13:17 GMT 2
Ααααααα αγαπημένο θέμα Καταπληκτικό αυτοκίνητο που η Revell "έχει πιάσει" τις γραμμές του!!!! Απο μερικά dry fit που έκανα (στο cabrio που εχω) έχει κάποια θεματάκια στην εφαρμογή "σαλόνι - αμάξωμα" αλλά μιας και εσύ κάνεις την κλειστή έκδοση, δεν νομίζω οτι θα σου δημιουργήσουν πρόβληματα. Το σετάκι της ΚΑ θέλει προσοχή και προπαντώς κυανοκρυλική + Kicker και κολλήσεις με πολλά πονταρίσματα, αλλιώς θα εξασκήσεις τα "γαλλικά σου" πίστεψε με. Μεγάλη προσοχή γιατί είναι υπέρλεπτα και "διπλώνουν/τσαλακώνουν" για πλάκα (ιδιαίτερα οι σίτες). Για τον διπλό χρωματισμό προσωπικά θα επέλεγα κάτι τέτοιο
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Jan 29, 2012 23:02:34 GMT 2
καλη αρχη και απο εμενα λοιπον.το θεμα σου ειναι πολυ ενδιαφερον και σιγουρα ολοι περιμρνουμε με ανυπομονησια την συνεχεια!! το χρωμα που διαλεξες ειναι top αλλα ειμαι και εγω "περιεργος" και μου αρεσουν τα ασπρα αμαξια!! Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω καταλήξει στο χρώμα ακόμα. Με έχετε επηρεάσει όλοι εσείς οι "περίεργοι".. Ααααααα αγαπημένο θέμα Καταπληκτικό αυτοκίνητο που η Revell "έχει πιάσει" τις γραμμές του!!!! Απο μερικά dry fit που έκανα (στο cabrio που εχω) έχει κάποια θεματάκια στην εφαρμογή "σαλόνι - αμάξωμα" αλλά μιας και εσύ κάνεις την κλειστή έκδοση, δεν νομίζω οτι θα σου δημιουργήσουν πρόβληματα. Το σετάκι της ΚΑ θέλει προσοχή και προπαντώς κυανοκρυλική + Kicker και κολλήσεις με πολλά πονταρίσματα, αλλιώς θα εξασκήσεις τα "γαλλικά σου" πίστεψε με. Μεγάλη προσοχή γιατί είναι υπέρλεπτα και "διπλώνουν/τσαλακώνουν" για πλάκα (ιδιαίτερα οι σίτες).
Να'σαι καλά Παναγιώτη! Θυμάμαι που το έλεγες στην έκθεση για τα p/e και τα πονταρίσματα και με φόβισες.. Όσο για το χρώμα, μου φαίνεται πολύ απλό και εύκολο. Μήπως σε τριχρωμία κάτι;.. ;D ;D
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jan 30, 2012 8:51:43 GMT 2
Καλή αρχή Νάκη. Η Revell έχει θεαματική βελτίωση στα χέρια των Γερμανών! H KA τι λέει σαν εταιρεία? Εγώ θα σου δείξω τι ψηφίζω. Υπάρχει η έκδοση "Anderson Black" : : : :
|
|