|
Post by AlexAmarandos on Jan 30, 2012 9:36:02 GMT 2
+ 1.000.000.000
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Jan 30, 2012 17:28:34 GMT 2
Καλή αρχή Νάκη. Η Revell έχει θεαματική βελτίωση στα χέρια των Γερμανών! H KA τι λέει σαν εταιρεία? Εγώ θα σου δείξω τι ψηφίζω. Υπάρχει η έκδοση "Anderson Black" Σ'ευχαριστώ πολύ Σταύρο! Τα ΚΑ δεν ξέρω ακόμα τι εφαρμογή έχουν. Πάντως σε λεπτομέρεια φαίνονται πολύ καλά. Μένει να δώ πόσο στόκο και πλαστικό θα χρησιμοποιήσω για να ταιριάξουν.. Όσο για το χρώμα, είναι απίστευτο αυτό που προτείνεις, αλλά όπως είπα και στον Παναγιώτη παραπάνω, είναι πολύ extreme για τις δυνατότητές μου.. + 1.000.000.000 ’λεξ, μην παίρνεις θάρρος!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 30, 2012 20:09:20 GMT 2
Για εξωτερικό θα προτιμούσα να το κάνεις ανθρακί με carbon ή μαυρο με ασημί... Αλλά το μπεζ εσωτερικο είναι φοβερό!!!!!!!!!!!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jan 31, 2012 16:12:19 GMT 2
[quote author=nakis board=wip1 thread=438 post=2703 time=1327937314[/quote] Τα ΚΑ δεν ξέρω ακόμα τι εφαρμογή έχουν. Πάντως σε λεπτομέρεια φαίνονται πολύ καλά. Μένει να δώ πόσο στόκο και πλαστικό θα χρησιμοποιήσω για να ταιριάξουν.. [/quote] Δεν το έθεσα σωστά το ερώτημα: Τι μέρος λόγου είναι η ΚΑ γενικά σαν εταιρεία και ποιά είναι η γκάμμα της. Ουφ το είπα!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 31, 2012 22:51:20 GMT 2
Τι μέρος λόγου είναι η ΚΑ γενικά σαν εταιρεία και ποιά είναι η γκάμμα της. Ουφ το είπα!! Σταύρο, η KA είναι η καλύτερη (και σχεδόν πιο ακριβή ) εταιρία κατασκευής PE... Δεν έχει τεράστια γκάμα (όπως η hobby design και studio27), μιας και τα "μελετάει" τα σετάκια της - δεν τα βγάζει με το κιλό... Το "μέταλλο" της, είναι φοβερό καμιά σχέση με τα π.χ. hobby design, τα οποία όμως έχουν 3 φόρες χαμηλότερη τιμή... Σε κάλυψα?
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Feb 1, 2012 6:51:48 GMT 2
Σε κάλυψα? Βεβαίως. Καμμιά διευθυνσούλα να χαζέψουμε υπάρχει?
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Feb 1, 2012 9:06:47 GMT 2
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 1, 2012 20:55:35 GMT 2
Νακη καλησπερα και καλη αρχη και απο μενα! Ωραιο θεμα στο οποιο πιστευω οτι εκτος του λευκου (με μαυρη ζαντα ετσι; ) θα ταιριαζε και κατι στο στιλ που σου προτεινε ο Παναγιωτης...Οτι και να αποφασισεις καλη κατασκευη!!! : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Feb 2, 2012 10:22:18 GMT 2
Νακη καλησπερα και καλη αρχη και απο μενα! Ωραιο θεμα στο οποιο πιστευω οτι εκτος του λευκου (με μαυρη ζαντα ετσι; ) θα ταιριαζε και κατι στο στιλ που σου προτεινε ο Παναγιωτης...Οτι και να αποφασισεις καλη κατασκευη!!! Σ'ευχαριστώ πολύ Γιάννη!! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 15, 2012 0:22:24 GMT 2
Καλή αρχή Νάκη, Διάλεξες πολύ όμορφο θέμα, και η αγορά της σχετικής "προίκας" θα προσθέσει πολύ στο τελικό αποτέλεσμα. Καλές κατασκευές! Απόστολος : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 15, 2012 9:43:18 GMT 2
Φίλε Νάκη, το topic υπάρχει εδώ και τόσον καιρό, και εγώ το πρόσεξα μόλις σήμερα... Το κιτ μού φάνηκε πολύ προσεγμένο, τε ΡΕ είναι εξαιρετικά, και πιστεύω οτι θα το κάνεις πανέμορφο! Όσο για το χρώμα, πιστεύω οτι όπως και να το βάψεις θα γίνει πολύ πετυχημένο! Καλή συνέχεια! : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Feb 15, 2012 10:19:15 GMT 2
Καλή αρχή Νάκη,
Διάλεξες πολύ όμορφο θέμα, και η αγορά της σχετικής "προίκας" θα προσθέσει πολύ στο τελικό αποτέλεσμα.
Καλές κατασκευές!
Απόστολος Σ'ευχαριστώ πολύ Απόστολε! Βρίσκομαι στο στάδιο των εξαντλητικών dry fit με τα p/e και όχι μόνο για να έχω όσο το δυνατόν λιγότερους πονοκεφάλους στη συνέχεια.. Φίλε Νάκη, το topic υπάρχει εδώ και τόσον καιρό, και εγώ το πρόσεξα μόλις σήμερα... Το κιτ μού φάνηκε πολύ προσεγμένο, τε ΡΕ είναι εξαιρετικά, και πιστεύω οτι θα το κάνεις πανέμορφο! Όσο για το χρώμα, πιστεύω οτι όπως και να το βάψεις θα γίνει πολύ πετυχημένο! Καλή συνέχεια! Νεκτάριε να είσαι καλά! Κάλλιο αργά.. Το κιτ είναι όντως προσεγμένο . Φυσικά έχει κάποια θεματάκια αλλά όχι κάτι ανησυχητικό..
|
|