|
Post by gtziaf on Jun 21, 2024 8:36:02 GMT 2
Όντως δύσκολο λίβερι, Αντώνη με τα προβλήματα να είναι βέβαια, όταν μιλάμε για custom χαλκομανίες, για τον οποιοδήποτε. Εγώ θα τα έβαφα... Τώρα θα κάνεις διορθώσεις με το πινελάκι, θα βερνικώσεις, θα κατεβάσεις το σκαλοπάτι, θα επαναλάβεις τις διορθώσεις, όπου θα χρειαστεί και βερνίκι για το σφράγισμα. Επίσης, βλέπω ότι θέλουν και προσεκτικό κόψιμο στις γρίλιες. Καλή επιστχία * Τυχερός ο Thierry που βρέθηκε εκεί.... Όνειρο ζωής για εμένα ένα Σαββατοκύριακο εκεί!!! Για όλους μας, φαντάζομαι... Μακάρι κάποια στιγμή. ΥΓ. Του χρόνου, BMW με περίεργα decals να κάνεις, μην χάσουμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας
|
|
|
Post by Japanezos on Jun 21, 2024 22:06:20 GMT 2
Μετά κόπων και βασάνων φτάνω στο τερματισμό! Δεν είναι και το πιο περιποιημένο μου κιτ αλλά συνάντησα νέες προκλήσεις (ντέκαλς,διχρωμιες,κινητήρας). Για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολούθησα καθόλου από τον αγώνα, αλλά έβαλα το λιθαράκι μου στο GBLM! Kαλό τερμματισμό σε όλους!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 22, 2024 8:59:59 GMT 2
Πολύ ωραίο, Βαγγέλη. Άντε και του χρόνου... Μετά την αναβίωση του Le Mans GB πέρσι, οι 2 συμμετοχές μου, πλάι - πλάι, αναμένοντας την 3η, για το χατ-τρικ, του χρόνου. Με το καλό να είμαστε καλά, πρώτα... Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 22, 2024 11:00:03 GMT 2
Σχεδόν ταυτόχρονος τερματισμός από Νησσαν και Porsche! Βαγγέλη και του χρόνου,πολύ ευχάριστη η παρουσία σου με όχημα τούμπανο και ολοκληρωμένο in time.Του χρόνου θα προσπαθήσω να σε πείσω να δεις και αγώνα😆 Γιώργο νομίζω ότι πέρα από προληπτικός είσαι και κρυφοΠορσικος και ήθελες να κερδίσει η 963!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 22, 2024 11:45:57 GMT 2
Γιώργο νομίζω ότι πέρα από προληπτικός είσαι και κρυφοΠορσικος και ήθελες να κερδίσει η 963! Είχα φορτώσει Estre για hyperpole και Jota για αγώνα, τι νομίζεις, με έπιασε το ευ αγωνίζεστε. Του χρόνου θα παίξουμε τριαδούλα, hyperpole Lamborgini, όβερ 6 ώρες safety car και τογιότα για τετακε στην τελευταία ώρα, να αγοράσουμε την Alpha να τους στέλνουμε εμείς μοντελάκια για φτιάξιμο, όχι να μας στέλνουν αυτοί...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2024 17:49:09 GMT 2
Για τους μίστες, ρέχτες και χομπίστες ή απλά για όσους θέλουν να αποτοξινωθούν από την ανάλυση του Πουρναράκη, έχει και 6 ώρες του Watkins Glen, στο πρωτάθλημα αντοχής της IMSA...
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 23, 2024 20:47:35 GMT 2
Μπήκα να δω λίγο αλλά έχει πέσει πολλή full course yellow και έχει και Euro σε λίγο...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2024 10:58:28 GMT 2
Μπήκα να δω λίγο αλλά έχει πέσει πολλή full course yellow και έχει και Euro σε λίγο... Ο κιτρινισμός της πίστας είναι κλασσική, πάγια και διαρκή ανάγκη των αγώνων ταχύτητας στον Νέο Κόσμο. Με τα χρόνια έχει περάσει και στην κουλτούρα της FIA... Η κόκκινη σημαία, βοήθησε να δούμε λίγο Euro, τα τελευταία λεπτά μέχρι τον τερματισμό ήταν καταιγιστικά ενώ και γενικά οι μάχες δεν έλειψαν, όπως σε όλους τους αγώνες της IMSA.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 24, 2024 15:48:47 GMT 2
Μπήκα να δω λίγο αλλά έχει πέσει πολλή full course yellow και έχει και Euro σε λίγο... Ο κιτρινισμός της πίστας είναι κλασσική, πάγια και διαρκή ανάγκη των αγώνων ταχύτητας στον Νέο Κόσμο. Με τα χρόνια έχει περάσει και στην κουλτούρα της FIA... Η κόκκινη σημαία, βοήθησε να δούμε λίγο Euro, τα τελευταία λεπτά μέχρι τον τερματισμό ήταν καταιγιστικά ενώ και γενικά οι μάχες δεν έλειψαν, όπως σε όλους τους αγώνες της IMSA. Ναι φίλε το είδα και εγώ το τέλος του αγώνα με τίτλο "Η Acura τα έχασε ούλα" 😂😂😂 με πρωταγωνιστές κάτι Ρόδες που κόβουν βολτες και κάτι λάστιχα που δεν ζεσταινονται με τίποτα παρά τους καυσωνες😂😂😂
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Jun 25, 2024 9:46:20 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 25, 2024 11:27:46 GMT 2
Και έλεγα είμαι ο μόνος που έβλεπα αγώνα IMSA το Σαββατοκύριακο που πέρασε αντί F1. 🤣🤣🤣
Πολύ όμορφες εργασίες Χρήστο. Συγχαρητήρια για τον τερματισμό Γιώργο και Βαγγέλη!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 26, 2024 8:31:50 GMT 2
Αντώνη, you never walk alone... Ωραία πράγματα, Χρήστο. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 26, 2024 13:30:45 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 27, 2024 19:48:53 GMT 2
Τελευταίο Σαββατοκύριακο με φουλ δράση από τις θρυλικές 24 ώρες του Spa. Τα δοκιμαστικά ξεκινούν σε 45 λεπτά περίπου :
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 28, 2024 17:58:41 GMT 2
Η σειρά της εκκίνησης για τον αυριανό αγώνα εδώ:
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2024 9:12:42 GMT 2
Καλημέρα λεμανίτες μου.
Σήμερα έχει Spa...
|