|
Post by gtziaf on Jun 18, 2024 8:44:29 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 18, 2024 13:56:11 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα. Έχεις αλλάξει το λεβιέ με μεταλλικό και εχεις κοψει μερος απο τα πλαϊνά στις πόρτες; Το αυτοκόλλητο για τον πυροσβεστήρα το έδινε στο κιτ;
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Jun 18, 2024 15:56:29 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 18, 2024 23:27:12 GMT 2
Πολύ ευχάριστη έκπληξη Χρήστο και μάλιστα με φοβερό όχημα!Πολύ όμορφη πρόοδος και εξαιρετικές εργασίες σε όλους τους τομείς,ειδικά στο απαιτητικό livery.
Γιώργο επίσης πολύ περιποιημένο το εσωτερικό ,δείχνει άψογο!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2024 8:09:39 GMT 2
Φανταστικό, Χρήστο. To le mans του' 91 το είχα δει σχεδόν ολόκληρο, κι ελπίζω να σας διηγηθώ την ιστορία όταν με το καλό ασχοληθώ με το δικό μου 787. Στον Σάκη, κάτι είχα περιγράψει κατά την επιστροφή μας από την Καβάλα του 2022. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2024 8:25:33 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα. Έχεις αλλάξει το λεβιέ με μεταλλικό και εχεις κοψει μερος απο τα πλαϊνά στις πόρτες; Το αυτοκόλλητο για τον πυροσβεστήρα το έδινε στο κιτ; Καλημέρα, Αντώνη. Στο λεβιέ, άλλαξα το σώμα του με ένα μεταλλικό rod, και κράτησα την πλαστική κορυφή του κιτ, την οποία τρύπησα για να περάσει το μέταλλο. Με μεταλλικό τμήμα αντικατέστησα και τον πλαστικό άξονα ενεργοποίησης του κιβωτίου. Στις πόρτες άνοιξα τις τρύπες στο μέσο της εσωτερικής επένδυσης τους, με φύλλο πλαστικού έφτιαξα το δομικό στοιχείο που διακρίνεται από πίσω και με με ΖΤΠ, αναπαραστάθηκε το σύρμα που τραβώντας το την άνοιγε ο οδηγός. Τέλος ναι το αυτοκόλλητο για τον πυροσβεστήρα το έδινε στο κιτ.
|
|
|
Post by Sakis on Jun 19, 2024 9:32:42 GMT 2
Φανταστικό, Χρήστο. To le mans του' 91 το είχα δει σχεδόν ολόκληρο, κι ελπίζω να σας διηγηθώ την ιστορία όταν με το καλό ασχοληθώ με το δικό μου 787. Στον Σάκη, κάτι είχα περιγράψει κατά την επιστροφή μας από την Καβάλα του 2022. Καλημέρα Και ελπίζω να αξιωθώ να πάμε μαζί και φέτος ώστε να ακούσω την ιστορία με πάσα λεπτομέρεια! Να δω πότε θα πιάσω και το δικό μου που έχω μαζέψει ό,τι βελτιωτικό υπάρχει στην αγορά.
|
|
|
Post by alex78 on Jun 19, 2024 15:07:36 GMT 2
Μπράβο σε όλους για τις προσπάθειές σας, μπράβο και στην Ferrari για το back to back !!!
|
|
|
Post by thierry on Jun 19, 2024 17:05:20 GMT 2
return from Le Mans mixed feeling too many people (312,000) even for the members it was difficult to move and eat la météo n'a évidement pas favoriser les choses.
if next year there are as many people it will be in front of the tv
at the competition level, I remain disappointed, too many SZ, SC and FCY (on Sunday I did not understand an SC to clean an area this each time brings the cars into small cars almost like NASCAR
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 19, 2024 23:07:07 GMT 2
return from Le Mans mixed feeling too many people (312,000) even for the members it was difficult to move and eat la météo n'a évidement pas favoriser les choses. if next year there are as many people it will be in front of the tv at the competition level, I remain disappointed, too many SZ, SC and FCY (on Sunday I did not understand an SC to clean an area this each time brings the cars into small cars almost like NASCAR Thierry I understand your frustrations but you are lucky just to be there and live the experience!Share some photos plz! Ολοκληρώθηκαν τα decals στην 88c.Οταν κατάλαβα πως λειτουργούν τα συγκεκριμένα,όλα έγιναν πιο εύκολα.Συγκεκριμενα,είναι πολύ μαλακά και χρειάζονται setter για την τοποθέτηση τους,αλλά το softer δημιουργεί πρόβλημα οπότε σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Το κουτί του κιτ γραφει decals by Cartograf ,αλλά τα decals στη χρήση τους μοιάζουν σίγουρα με Hasegawa. Mr Gtziaf γνωρίζεις κάτι επ αυτού? Τα decals της Cartograf πάντως είναι πιο σκληρά και εύχρηστα από τα εύθραυστα της Hase
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 19, 2024 23:54:16 GMT 2
Και μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα πριν το βερνίκι,καθώς είχα ξεχάσει να ξεμασκαρω τα stripes της οροφής,αλλά και έβαψα τα τριμ που ούτως η άλλως θα κρυφτούν από τα παράθυρα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 20, 2024 9:47:08 GMT 2
Μια χαρά, προχωράει Σπύρο. Πολύ όμορφο λίβερι τελικά. Το κουτί του κιτ γραφει decals by Cartograf ,αλλά τα decals στη χρήση τους μοιάζουν σίγουρα με Hasegawa. Mr Gtziaf γνωρίζεις κάτι επ αυτού? Τα decals της Cartograf πάντως είναι πιο σκληρά και εύχρηστα από τα εύθραυστα της Hase Θεωρώ ότι την απάντηση θα την πάρεις διαβάζοντας τι γράφει κάτω από το λογότυπο της hasegawa, στο φύλλο των χαλκομανιών. Ποια Cartograf τα σχεδίασε και ποια τα εκτύπωσε. Επίσης, όλα τα Cartograf δεν είναι ίδια, αφού όπως είναι λογικό στην πορεία του χρόνου μεταβλήθηκε η ποιότητα και η συμπεριφορά τους. Και μπορεί να ακουστεί λίγο κάπως, αλλά συγκρίνοντας τα π.χ. με τα SK decals, τα Cartograf δεν είναι της ίδιας ποιότητας και ευχρηστίας.
|
|
|
Post by thierry on Jun 20, 2024 17:11:10 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 20, 2024 17:45:44 GMT 2
Nice, Thierry,thanks for the photos!Love the Alpine one!
Σωστά τα λες Γιώργο.Η καρτέλα έγραφε visualized and printed by Cartograf.Εχω δουλέψει πάντως decals της Hase πολύ πρόσφατα και είχαν ίδια συμπεριφορά.Ισως χρησιμοποιήθηκε το ίδιο χαρτι
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 20, 2024 19:05:45 GMT 2
Thanks for the photos, Thiery.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 20, 2024 22:52:30 GMT 2
Όμορφα προχωράνε οι κατασκευές σας Λεμανίτες μου... Όμορφα και χωρίς πρόβλημα στην κατασκευή των οχημάτων σας. Εγώ για την ώρα τα βρίσκω μπαστούνια. Δύο μέρες παιδεύομαι να τοποθετήσω τις χαλκομανίες αλλά αυτή την φορά έχουν δημιουργήσει κρακ σε διάφορα σημεία αφότου στέγνωσαν. Είναι custom οι συγκεκριμένες και παρότι είναι στις διαστάσεις του απαιτητικού livery άψογα σχεδιασμένες και με σωστές διαστάσεις, είναι εξαιρετικά λεπτές και εύθραυστες. Έχω μια υποψία πως ευθύνεται το Microsol ή το Mark Softer για τις ζάρες / ρωγμές που δημιουργήθηκαν. Γνωρίζεται πως μπορώ να τις διορθώσω ή καλύτερα να τις εξαφανίσω; Δύο στα δύο με BMW και decals σε group build. Στο περσινό Le Mans ήταν οι χαλκομανίες του M1 που με ζόρισαν. Αν δεν διορθωθούν, εεε δεν βαριέσαι, ο τερματισμός έχει σημασία και οι φωτογραφίες θα βγουν από απόσταση χαχαχ!!! 🤣🤣🤣🤣 Καλή συνέχεια σε όλους. * Τυχερός ο Thierry που βρέθηκε εκεί.... Όνειρο ζωής για εμένα ένα Σαββατοκύριακο εκεί!!!
|
|