Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 29, 2024 14:47:44 GMT 2
Καλησπέρα!
Θα είμαστε εδώ να το παρακολουθήσουμε λοιπόν.
Προς ενημέρωση σας ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά από το Motorvision+ στην πλατφόρμα της Cosmote σε δύο φάσεις.
Από τις 16:05 μέχρι τις 02:20 απόψε και αύριο το πρωί από τις 10:20 μέχρι τις 20:25.
Καλή απόλαυση, ευχή ολων ένας φουλ ανταγωνιστικός αγώνας. 🙂
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2024 16:16:17 GMT 2
Ο αγώνας μεταδίδεται live και στο YouTube. Τώρα έχει παρέλαση με κλασσικά. Η εκκίνηση είναι σε περίπου ένα τέταρτο.
Καλό αγώνα. Κι εγώ περιμένω ανταγωνισμό κι ενδιαφέρον αγώνα.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 29, 2024 18:01:52 GMT 2
Παρών κ εγώ παιδιά,στο youtube το βλέπω εγώ.Πολυ άτυχος ο πρωτοπόρος,Lucky Auer,έχασε πάρα πολλές θέσεις και χρόνο με κλαταρισμενο ελαστικο
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 29, 2024 18:24:57 GMT 2
Γνώριμοι οδηγός και εταιρία στην κορυφή! Pier Guidi και Ferrari,δυνατό διδυμο
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2024 18:34:50 GMT 2
Παρών κ εγώ παιδιά,στο youtube το βλέπω εγώ.Πολυ άτυχος ο πρωτοπόρος,Lucky Auer,έχασε πάρα πολλές θέσεις και χρόνο με κλαταρισμενο ελαστικο Παρόλα αυτά είναι 13ος, εμπρός από τα απογοητευτικά προς το παρόν BMW. Και με τον Engel στο τιμόνι, θα ανακτήσουν και άλλες θέσεις. Ο αγώνας είναι μακρύς και όσο γράφω ανέβηκε 12ος, ενώ η ενδοοικογενειακή μάχη των των χουρακάν, θα τον φέρει ακόμη ψηλότερα σύντομα. Γνώριμοι οδηγός και εταιρία στην κορυφή! Pier Guidi και Ferrari, δυνατό δίδυμο Ο γνωστός θερμοκέφαλος Ιταλός, "αδυναμία" του διαχειριστή που του έχει σύρει πολλά γαλλικά στα πολλά χρόνια είναι αλήθεια που τρέχει για την af corse. Προς το παρόν ο αγώνας είναι αναμονής, περισσότερο σκάκι. Οι ρυθμοί θα ανέβουν όσο πέφτει η νύχτα. Για να δούμε...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2024 19:39:09 GMT 2
Τι ήθελα και μίλησα. Η αποχώρηση του SC έφερε κατεστραμμένα αυτοκίνητα παντού στη πίστα, ένα ορφανό καπό, κλαταρίσματα και την υπέροχη Aston στο βάθρο. Εν το μεταξύ τρώμε και 2 μπαλάκια από τους Ελβετούς, με συνέπεια να με γλεντάει ο Σπυράκος (με το δίκαιο του γιατί στο προηγούμενο euro τον έκανα γερό μπόυλινγκ).
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 29, 2024 20:26:08 GMT 2
Δυστυχώς έχασα το κομμάτι με τον πανικό και δεν πολύ καταλαβαίνω τι και πώς!Πολλές διακοπές πάντως ως συνήθως στους 24.
Πώς να μην σε τρολαρω κύριε Γιώργο,τι παρωδία ήταν αυτή?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2024 20:28:16 GMT 2
Πώς να μην σε τρολαρω κύριε Γιώργο,τι παρωδία ήταν αυτή? Κάναμε στελθ εμφάνιση για να τους αιφνιδιάσουμε στο Μουντιάλ...
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 29, 2024 22:15:42 GMT 2
Μιας και έμεινα απόψε μόνος στο σπίτι και έχει και τον αγώνα, κάνω προσπάθεια να τελειώσω το BMW. Τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπισα μερικώς το πρόβλημα των χαλκομανιών, πέρασα βερνίκι και συνεχίζω ώστε να προλάβω την διορία του GB. Θα μοντελίζω όλο το βράδυ μάγκες μου, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω.... Δεν με νοιάζει τι αποτέλεσμα θα βγει.... θα το ευχαριστηθώ όπως και να'χει!!!! Στα του αγώνα υπάρχει πιθανότητα βροχής το βράδυ, είναι δύσκολο να μαντέψεις τον νικητή. Αυτό το Spa πάντως βρε παιδι μου, όταν πλησιάζουν τα αυτοκίνητα στην "Les Combes" λέω θα εμφανιστεί ο Hakkinen να κάνει τα δικά του!!! 😁😁😁
Και όταν λέω μόνος..... σημαίνει Pizza!!!! 🍕 😋 😍
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 30, 2024 1:46:30 GMT 2
Μπράβο ρε Αντώνη ωραίος!!!Με το καλό να ολοκληρώσεις φίλε. Στα του αγώνα βρεθήκαμε λίγο...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 30, 2024 9:18:53 GMT 2
Μια χαρά, Αντώνη. Καλό τερματισμό. Σοβαρό ατύχημα με την #911 Porsche που ήταν 2η. Ευτυχώς ο οδηγός είναι καλά... Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 30, 2024 9:29:32 GMT 2
Και μόλις μπήκα να ρίξω μια ματιά κ αναρεωτιομουν που πήγε η κόκκινη #911. Εν τω μεταξύ ρε Θεουλη με το που μίλησες για απογοητευτικές BMW,αυτές ξαφνικά άρχισαν να πρωταγωνιστούν και να είναι και φαβορί για την νίκη😂😂😂
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 30, 2024 9:34:36 GMT 2
Εν τω μεταξύ ρε Θεουλη με το που μίλησες για απογοητευτικές BMW,αυτές ξαφνικά άρχισαν να πρωταγωνιστούν και να είναι και φαβορί για την νίκη😂😂😂 Είναι μην ανοίξω το στόμα μου... Μαρίιικα αυτό το παιδί ο αντμίν, τυχερόος.. Όσο ήταν στεγνά και είχε θερμοκρασίες, σερνόμασταν στο βρεγμένο πετάμε. Γενικά πάντως τα GT3 αυτοκίνητα με το μοτέρ εμπρός είναι πιο προβλέψιμα σε δύσκολες συνθήκες. Ιδίως όταν μένουν με σλικ σε βρεγμένη πίστα.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 30, 2024 12:10:07 GMT 2
Εκεί στη BMW πρέπει να ξεπεράσουν το ατύχημα με τη Ferrari στο le mans... Όπου βλέπει 296 ο Rossi, ορμάει... Το βράδυ στην #51, τώρα στο συνονόματο, με ένα "S" και το #8...
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 30, 2024 13:58:47 GMT 2
Καλό μεσημέρι.... Ενω οι μάχες στον αγώνα μαίνονται εγώ προσπαθώ να ολοκληρώσω το θηρίο... Υποστήριζα τα Mercedes στον αγώνα αλλά..... 😛😛😛
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 30, 2024 15:30:58 GMT 2
Κρίμα για το #46 BMW,ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες οδηγικές 3αδες.Το #51 τους τη γλίτωσε και πάει για τη νίκη!Γιώργο βαρεθήκαμε να κερδίζουμε την τελευταία διετία 😆
Αντώνη η Mercedes νομίζω πολύ άτυχη,και ήταν και η πιο γρήγορη εταιρία στην αρχη του αγωνα
|
|