|
Post by Φάνης on Jan 2, 2024 20:32:50 GMT 2
Φανη ωραιες εργασιες! Εχω μια ερωτηση για τα χρωματα SM. Η παλαια νομιζω και πρωτη εκδοση που εβγαλαν ειχαν καποια θεματα του τυπου εβγαινε το χρωμα στα χερια κλπ. Η συγκεριμενη σειρα το εφτιαξε το θεμα αυτο η εχουμε μια στεθεροτητα στις αντιδρασεις των χρωματων απεναντι στο αγγιγμα! Καλησπέρα Κωστή, Ευχαριστώ πολύ! Δεν γνωρίζω αν και τι προβλήματα υπήρχαν πριν. Όπως ανέφερα, είναι η πρώτη φορά (και σίγουρα όχι η τελευταία) που χρησιμοποίησα την σειρά SM και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ούτε όταν ψέκαζα ούτε όταν στέγνωσε το χρώμα γιατί έχω πιάσει αρκετές φορές μετά το μοντέλο για κάποιες δοκιμές. Καλό βράδυ και καλή χρονιά να έχουμε.
|
|
|
Post by nektarios on Jan 3, 2024 1:19:35 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει! Το χρώμα μού άρεσε πολύ,όπως και τα μασκαρίσματα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 3, 2024 11:08:18 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει! Το χρώμα μού άρεσε πολύ,όπως και τα μασκαρίσματα! Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ φίλε! Καλή Χρονιά!
|
|
|
Post by czt on Jan 8, 2024 12:18:28 GMT 2
Καλησπέρα Κωστή, Ευχαριστώ πολύ! Δεν γνωρίζω αν και τι προβλήματα υπήρχαν πριν. Όπως ανέφερα, είναι η πρώτη φορά (και σίγουρα όχι η τελευταία) που χρησιμοποίησα την σειρά SM και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ούτε όταν ψέκαζα ούτε όταν στέγνωσε το χρώμα γιατί έχω πιάσει αρκετές φορές μετά το μοντέλο για κάποιες δοκιμές. Καλό βράδυ και καλή χρονιά να έχουμε. Ευχαριστω πολυ Φανη για την απαντηση γιατι η πρωτη γενια να το πω μεταλλικων ειδικα καποια χρωματα ειχαν θεμα δε ξερω αν ηταν παρτιδα η γενικο λογο συστασης. Στο μελλον θα τα δοκιμασω γιατι εχουν πολυ ωραιο αποτελεσμα!
Καλη συνεχεια!
|
|