|
Post by ViL27 on Nov 21, 2023 18:50:40 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 21, 2023 19:07:56 GMT 2
Πολύ ωραία βαμμένες οι ζάντες Σπύρο, όμως η απόχρωση των δαγκανών, (αν και θα περιμένω πρώτα να τις δώ φορεμένες στο αμάξωμα), δεν με ξετρέλανε. Ίσως ένα πιό save Κόκκινο ή κίτρινο να του πήγαινε καλύτερα....
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 21, 2023 21:30:57 GMT 2
Πολύ ωραία βαμμένες οι ζάντες Σπύρο, όμως η απόχρωση των δαγκανών, (αν και θα περιμένω πρώτα να τις δώ φορεμένες στο αμάξωμα), δεν με ξετρέλανε. Ίσως ένα πιό save Κόκκινο ή κίτρινο να του πήγαινε καλύτερα.... Θεώρησα τις κόκκινες/κίτρινες δαγκάνες παραταιρες με καφέ αμάξωμα.Το πιο safe-αρχικη επιλογή μου ήταν γκρι,αλλά είπα να πάω σε κάτι πιο περίεργο,που όμως ταιριάζει σαν απόχρωση με το καφέ. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό Αλεξ
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 22, 2023 10:37:33 GMT 2
Ωραίες οι ζάντες και τα φρένα, Σπύρο. Μου άρεσαν οι πινελιές λεπτομέρειας της Alpha. Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 23, 2023 22:57:33 GMT 2
Εμένα μ' αρέσει πολύ ο συνδυασμός καφέ με πράσινο! Προχώρα ακάθεκτος Σπύρο!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 23, 2023 23:35:43 GMT 2
Εμένα μ' αρέσει πολύ ο συνδυασμός καφέ με πράσινο! Προχώρα ακάθεκτος Σπύρο! Να τος ο άνθρωπος που εκτίμησε το συνδυασμό καφε-πρασινο! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! @Γιωργο είχε και ένα άλλο εντυπωσιακό photo etch για τις ζάντες αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο να κολληθεί σωστά και το άφησα εκτός... Καλό βραδυ
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 27, 2023 10:38:16 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 27, 2023 14:00:22 GMT 2
Πολύ ωραία τα καθίσματα Σπύρο! Το textured paint δεν φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες... Θα μ' ενδιέφερε να δω το εφέ. Και ποιο προϊόν ακριβώς χρησιμοποίησες; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 27, 2023 17:49:42 GMT 2
Ωραία η διχρωμία στα καθίσματα Σπύρο. Γιατί δεν προσπαθείς να δώσεις το εφέ τζαμιού στον πίνακα οργάνων και στην κονσόλα; Είτε με λίγο enamel gloss βερνίκι ή clear resin + UV light, είτε ακόμη και κόβοντας πατρόν και χρησιμοποιώντας πολύ λεπτό clear film, για παράδειγμα όπως αυτά που βάζουμε για screen protectors στα κινητά μας. Σίγουρα θα αναδειχθούν. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 27, 2023 20:36:53 GMT 2
Ωραίο το εσωτερικό, Σπύρο. Ακολούθησε τη συμβουλή του Φάνη και είσαι σούπερ. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 27, 2023 21:53:10 GMT 2
Πολύ όμορφο το εσωτερικό φιλε μου όπως επίσης και οι ροδες κ τα φρενα θα συμφωνήσω με τον Φάνη εγω το κανω με ενα παχύρευστο βερνίκι που εχω κ κάθεται μια χαρά
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 28, 2023 7:55:45 GMT 2
Καλημέρα κύριοι! @Κωνστατντινε θα τραβήξω εκ νέου φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία για να το δεις καλύτερα.Ειναι το black textured paint της Fire Scale Modeler @Φανη Έχω σκοπό να το κάνω αυτό που λες απλά δεν το έχω κάνει ακομα.Το έχω χρησιμοποιήσει σε 2 κατασκευές με τελευταία της 993 GT2.Χρησιμοποιησα το Alclad aqua gloss βερνίκι.Γιατι αναφέρεις enamel βερνίκι,θεωρείς ότι κάνει καλύτερα από ένα ακρυλικό? @Θα γίνει Γιώργο,το έχω ξανακάνει αλλά δεν το έχω προβάλλει στα wip μου @Κυριακο ευχαριστώ φίλε!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 28, 2023 11:06:51 GMT 2
@Φανη Έχω σκοπό να το κάνω αυτό που λες απλά δεν το έχω κάνει ακομα.Το έχω χρησιμοποιήσει σε 2 κατασκευές με τελευταία της 993 GT2.Χρησιμοποιησα το Alclad aqua gloss βερνίκι.Γιατι αναφέρεις enamel βερνίκι,θεωρείς ότι κάνει καλύτερα από ένα ακρυλικό? Καλημέρα Σπύρο, Το enamel βερνίκι (το enamel X22 της Tamiya για παράδειγμα που χρησιμοποιώ) αργεί να στεγνώσει και έτσι ομαλοποιείται καλύτερα από οποιαδήποτε ακρυλικό βερνίκι - με λίγο μοντελιστικό white spirit καθαρίζεται πολύ εύκολα, αν χρειαστεί, χωρίς να επηρεάζει τα lacquer χρήματα αν έχεις βάψει με αυτά. Χαιρετώ!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 6, 2023 10:41:02 GMT 2
Πολύ ωραία τα καθίσματα Σπύρο! Το textured paint δεν φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες... Θα μ' ενδιέφερε να δω το εφέ. Και ποιο προϊόν ακριβώς χρησιμοποίησες; Καλή συνέχεια! Κωνσταντίνε συγγνώμη ξεχάστηκα τελείως!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 6, 2023 14:24:54 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 6, 2023 18:06:39 GMT 2
Πολύ ωραία τα καθίσματα Σπύρο! Το textured paint δεν φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες... Θα μ' ενδιέφερε να δω το εφέ. Και ποιο προϊόν ακριβώς χρησιμοποίησες; Καλή συνέχεια! Κωνσταντίνε συγγνώμη ξεχάστηκα τελείως! Ευχαριστώ πολύ Σπύρο, θα το έχω υπόψη! Από πού το αγόρασες; Και το τελειωμένο εσωτερικό χάρμα! Καλά γυαλίσματα!
|
|