|
Post by ViL27 on Nov 2, 2023 19:00:39 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 2, 2023 19:38:50 GMT 2
Καλή αρχή Σπύρο. Υπέροχο αυτοκίνητο. Το κιτ είναι στο γνωστό επίπεδο για curbside της εταιρίας. Προσωπικά όμως δεν μου αρέσουν τα τόσα ανάγλυφα στο σασί (ξέρω, μειώνουν το κόστος παραγωγής της εταιρίας) που δυσκολεύουν εκτός των άλλων και τα βαψίματα. Και για να γκρινιάξω λίγο, η απουσία αναρτήσεων από όλα τα κιτ της εταιρίας (θα μου πεις δεν θα φαίνονται και πολλά) αλλά και πάλι…. Μιλάμε για 1:24 κλίμακα, εδώ σχεδόν σε όλα τα 43αρια έχεις περισσότερη λεπτομέρεια στις αναρτήσεις (και όχι μόνο …). Όπως και να έχει, να έχεις μια απροβλημάτιστη κατασκευή. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 2, 2023 22:16:24 GMT 2
Σίγουρα έχουν ελαττώματα τα μοντέλα της εταιρίας,αλλά στο σημείο που μετράει περισσότερο απ' όλα Φανή,δηλαδή στο εξωτερικό(και στο εσωτερικό βέβαια) νομίζω είναι τα καλύτερα της αγοράς.Ειναι και τα θέματα της μοναδικά. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 3, 2023 0:02:09 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία Σπύρο!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2023 11:11:13 GMT 2
Καλή επιτυχία, Σπύρο στο μοντέλο και στον νέο σου ρόλο. Νόμιζα κίτρινο θα το έκανες Φάνη, τα alpha είναι περισσότερο diecast μοντέλα που τα φτιάχνεις εσύ. Μου θυμίζουν εκσυγχρονισμένες και πιο user friendly εκδοχές των κιτ της studio27. Για τη θεματολογία τους θα συμφωνήσω με τον Σπύρο, αν και κάποιες επιλογές τους μου φαίνονται εξαιρετικά περίεργες. Καλημέρα
|
|
|
Post by alex78 on Nov 3, 2023 13:23:21 GMT 2
Φοβερό θέμα Σπύρο, το Ipanema brown θεωρώ και εγώ ότι θα του ταιριάζει ταμάμ. Καλή επιτυχία.
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 4, 2023 8:37:15 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 4, 2023 9:15:33 GMT 2
Φάνη, τα alpha είναι περισσότερο diecast μοντέλα που τα φτιάχνεις εσύ. Μου θυμίζουν εκσυγχρονισμένες και πιο user friendly εκδοχές των κιτ της studio27. Για τη θεματολογία τους θα συμφωνήσω με τον Σπύρο, αν και κάποιες επιλογές τους μου φαίνονται εξαιρετικά περίεργες. Ναι Γιώργο, σίγουρα είναι ποιοτικότερα και «ευκολότερα» στην κατασκευή από τα Studio 27. Έχω στην κατοχή μου την 488 (από τα πρώτα κιτ της εταιρίας) - ακόμη αμφιταλαντεύομαι να την κρατήσω/φτιάξω ή να την πουλήσω….. Καλημέρα!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 4, 2023 10:14:11 GMT 2
Σπύρο, Είσαι πράγματι γρήγορο πιστόλι. Ωραίο δείχνει το χρώμα, σίγουρα όμως θέλει gloss βερνίκι, θα αναδειχθεί. Καλή επιτυχία στον νέο σου ρόλο! Καλημέρα!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 4, 2023 10:37:22 GMT 2
Σπύρο, Είσαι πράγματι γρήγορο πιστόλι. Ωραίο δείχνει το χρώμα, σίγουρα όμως θέλει gloss βερνίκι, θα αναδειχθεί. Καλή επιτυχία στον νέο σου ρόλο! Καλημέρα! Ευχαριστώ Φανή! Θα βερνικωσω ναι,απλά είμαι σίγουρος ότι θα έβγαζε όμορφο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα και σε ματ απόχρωση! Καλημερα
|
|
|
Post by nektarios on Nov 4, 2023 23:42:30 GMT 2
Πολύ καλή επιλογή, το κιτ δείχνει εξαιρετικό, και το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό! Καλή συνέχεια, και πολλά συγχαρητήρια για τον νέο σου ρόλο!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 5, 2023 11:22:30 GMT 2
Πέρα από την πλάκα, και κίτρινο, ωραίο θα ήταν. Τα ασταροσπρέι, τα έβγαλαν καινούργια συσκευασία; Το πότε σου το έστειλα, πότε το έβαψες, απλά δεν θέλω να το σκέφτομαι.
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 5, 2023 13:30:58 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε να σάι καλά φίλε! Γιώργο κίτρινο δεν το σκέφτηκα καθόλου για το συγκεκριμένο.Αν δεν πήγαινα στο Ipanema brown θα πήγαινα λογικά σε Nardo grey που είναι και το basic χρώμα του οχήματος. Ναι άλλαξαν τη συσκευασία,πλέον γράφει ότι είναι primer γιατί αν θυμάμαι καλά πριν δεν το έγραφε. Φίλε αν σκεφτείς ότι έφαγα 4 ώρες περιπου στο βραδινό μου στη δουλειά με τις προεργασιες,κερδίζω πολύ χρόνο σε μια κατασκευή με αυτόν τον τρόπο! Καλημέρα
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 6, 2023 11:02:19 GMT 2
Γειά σου Σπύρο,
Ωραία επιλογή θέματος και το χρώμα του πάει μούρλια!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 6, 2023 19:14:12 GMT 2
Θενκς Νάσο!Χαίρομαι που βλέπω αρέσει σε αρκετούς κ το μοντέλο κ το χρώμα! Μάλιστα το χρώμα έπεσε τυχαία στα χέρια μου πριν κάνα δίμηνο από μαζική αγορά μεταχειρισμένων Zero paints
|
|
|
Post by alex78 on Nov 7, 2023 0:45:18 GMT 2
Καταπληκτικό βάψιμο Σπύρο, όμως κατ' εμέ ανυπερθέτως βερνίκωμα ώστε να ''απογειωθεί'' το αποτέλεσμα, καλή συνέχεια.
|
|