|
Post by ViL27 on Nov 7, 2023 22:58:19 GMT 2
Καταπληκτικό βάψιμο Σπύρο, όμως κατ' εμέ ανυπερθέτως βερνίκωμα ώστε να ''απογειωθεί'' το αποτέλεσμα, καλή συνέχεια. Θα γίνει βερνικωμα στο συγκεκριμένο Αλέξη,αν και κάποια στιγμή θα επανέλθω σε μια ματ απόχρωση σε κάποια μελλοντική κατασκευη,γιατί όταν γίνεται σωστά μπορεί να δώσει απολαυστικά αποτελέσματα!Καλό βραδυ
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 8, 2023 7:43:51 GMT 2
Γεια σου φίλε μου! ωραια επιλογή κατασκευής και κ το χρώμα μου αρέσει πολύ αν κ στην αρχή που το ειδα στο μπουκάλι δεν μου έκατσε καλα τελικά βγήκε φανταστικό καλη συνέχεια στις εργασίες σου
|
|
|
Post by czt on Nov 9, 2023 11:34:27 GMT 2
Σπυρο καλο ξεκινημα στο νεο σου ρολο , καλη επιτυχια στο κιτ και ευγε που πατας ποδι στην αθλια αποχρωση που υπαρχει στη χρωματικη παλετα! Το χρωμα του αμαξωματος ιδιαιτερο μου φερνει προς σκουρια και θα συμφωνησω οτι θελει οπωσδηποτε βερνικι.Ο λουκι λουκ ακομα προσπαθει ακομα να βαλει το σταχυ στο στομα του και εσυ πας τραινο. Οι γριλιες πολυ ωραια αποτυπωμενες
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 9, 2023 14:37:15 GMT 2
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 9, 2023 15:42:27 GMT 2
Προχωράει πολύ ωραία εύγε φίλε μου.εχω να πιασω μοντέλο από τον Ιούλιο που τελειωσα το Porsche γιατί αυτην την περίοδο εχει υπερβολική δουλειά κ δεν μένει χρόνος!!!το μονο που δεν εχω σταματήσει ευτυχώς είναι η αγορες!!! χαχαχαχα
|
|
|
Post by alex78 on Nov 9, 2023 20:16:29 GMT 2
Απίστευτα όμορφο με τα επιμέρους μαύρα σημεία. Αναμένω διακαώς το βερνίκωμα να τρελαθώ τελείως. Καλή επιτυχία.
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 9, 2023 22:48:35 GMT 2
Άσε Κυριάκο ακόμα και τώρα που φτιάχνω με καλό ρυθμό,πιο πολλά αγοράζω😂😂😂Με το καλό να επιστρέψεις στον πάγκο φίλε μου!
Αλέξη χαίρομαι που έχεις ενθουσιαστεί φίλε,ελπίζω να μην σε απογοητεύσω!
|
|
|
Post by nikostheo on Nov 11, 2023 0:27:09 GMT 2
Παρα πολυ ομορφα ως τωρα Σπυρο αν και εγω θα το ειχα κανει ασπρο περλα που του εχω αδυναμια σαν χρωμα ! Και ναι οντως αλλαξαν την συσκευασια στο αστάρι οταν παρελαβα εγω νομιζα οτι μου ειχαν στειλει λαθος
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 17, 2023 12:58:57 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 17, 2023 16:21:45 GMT 2
Μανάρι βγήκε Σπύρο, σκέτη καραμέλα πραγματικά! Περαστικά και στους δύο με την περιπέτεια σας!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 17, 2023 17:28:53 GMT 2
Πολλά περαστικά στην οικογένεια Σπύρο! Πολύ ωραία έκατσε το βερνίκι. Και εγώ προτιμώ τα 1Κ βερνίκια από τα 2Κ αφού τα τελευταία, αν και αντέχουν περισσότερο στο τρίψιμο, δυστυχώς δείχνουν κάπως αφύσικα πάνω στα μοντέλα μας και επίσης «μπουκώνουν» πολλές λεπτομέρειες. Πόσο χρόνο άφησες μεταξύ των χεριών? Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 17, 2023 19:35:39 GMT 2
Πολύ ωραίο το βερνίκωμα, του έχεις πάρει τον αέρα. ΥΓ. Μια από τα ίδια κι εδώ με τις αρρώστιες. Όλη τη βδομάδα ο Βασίλης δεν πήγε σχολείο, κι εγώ από την προηγούμενη δεν έχω στρώσει. Περαστικά.
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 17, 2023 22:12:58 GMT 2
Ευχαριστώ πολυ παιδιά! @Αλεξη το εντυπωσιακό με αυτό το χρώμα είναι λες και είναι άλλο χρώμα στον ήλιο και άλλο στη σκιά @Φανη Εχει αυτό το καλό το super clear αλλά είναι πολλές φορές επίφοβο για τα διάφορα decals.Μου έχει τύχει να μου πετάξει φουσκαλιτσα σε πολιτικό αμάξι με μοναδικά decals αυτά της μάρκας... 5-10 λεπτά αφήνω μεταξύ χεριών @Γιωργο εμείς εδώ κολλήσαμε κοξακι ρε φίλε...και άντε πες η μικρή παιδική αρρώστια είναι.Εγω νοσω επισης κανονικά με σπυράκια στο προσωπο Περαστικά και σε σας φιλε
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 18, 2023 18:41:52 GMT 2
Ωραίες δουλειές Σπύρο! Το 513 γιατί να το μεταγγίσεις και δεν το χρησιμοποιείς απευθείας από το σπρέι; Όπως και να 'χει, εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Καλά τελειώματα και περαστικά και σε σας!
|
|
|
Post by czt on Nov 18, 2023 19:00:39 GMT 2
Σπυρο τη αρρωστιες εδω σε βλεπω αρωστακι με το μοντελακι!Το οποιο βγαινει ολο και πιο σουπερ! Μου αρεσουν οι ρυθμοι σου και οι ορεξη για μοντελισμο μπραβο!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 18, 2023 19:21:04 GMT 2
Ωραίες δουλειές Σπύρο! Το 513 γιατί να το μεταγγίσεις και δεν το χρησιμοποιείς απευθείας από το σπρέι; Όπως και να 'χει, εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Καλά τελειώματα και περαστικά και σε σας! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Για διάφορους λόγους:Έλλειψη προωθητικού υγρού το βερνίκι είναι πιο ήπιο στη συμπεριφορά του,πχ προς τα decals. Με τον αερογραφο χρησιμοποιούμε λιγότερο βερνίκι από ότι θα χρησιμοποιούσαμε απ' ευθείας από τη φιάλη για την ίδια δουλεια Άλλος λόγος φυσικά είναι η εξοικείωση μου με τον αερογραφο,έχω φάει 100αδες ώρες να βάφω με αυτόν,σε αντίθεση με τα σπρέι με τα οποία δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία καθώς δεν τα προτιμαω Κώστα οι ρυθμοί πέσανε λόγω ασθενειών αλλά έπρεπε να προχωρήσω σιγά σιγά! Για μοντελισμο υπάρχει πάρα πολλή όρεξη! Ευχαριστώ!
|
|