|
Post by ViL27 on Jun 8, 2023 21:21:36 GMT 2
Λέτε μετά το Ring να ήρθε και η ώρα του Le Mans για την Ferrari??θα τρελαθεί ο admin Εγω είμαι κοντά στην γραμμή του τερματισμού αλλά δεν νομίζω να προλαβω την Κυριακή,θα δούμε.Στη χειρότερη να τελειώσω στις αρχές τις επόμενης βδομάδας Εδώ τα καλά βερνικακιααααα 2k εμπορίου όπως είχα πει και είμαι αρκετά ικανοποιημένος,καλό το μέλωμα,καθόλου τρεξίματα,μόνο κάτι λίγα σημαδακια: Σχεδόν τελείωσε και η δουλειά σε μηχανικά μέρη και εσωτερικό,χωρίς πολλά πολλά όσο μπορούσα: Το επόμενο update θα αφορά το ολοκληρωμένο μοντέλο οπότε αυτό έρθει. Καλό ΠΣΚ και καλό αγώνα να έχουμε!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 9, 2023 8:18:17 GMT 2
Πολύ ωραίο βερνίκωμα, Σπύρο. Πραγματικά! Λέτε μετά το Ring να ήρθε και η ώρα του Le Mans για την Ferrari??θα τρελαθεί ο admin Χαχα... Και μόνο η pole αρκεί. Θα χαρούμε το αγώνα και βλέπουμε. Ότι έρθει... Προς το παρόν πρέπει να συγκεντρωθώ, να βγάλω δουλίτσα σήμερα, γιατί δεν βγαίνει αλλιώς. Καλημέρα
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 9, 2023 9:33:13 GMT 2
Πανέμορφο Σπύρο. Μπράβο σου. Για το ταμπλό ποιο χρώμα έχεις χρησιμοποιήσει;
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 9, 2023 9:41:30 GMT 2
Γιώργο κ Αντώνη ευχαριστώ και καλημέρα! Στο ταμπλό Αντώνη είναι το H301 από Mr. hobby
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 9, 2023 12:24:49 GMT 2
Ευχαριστώ Σπύρο. Εν το μεταξύ σήμερα πριν λιγο παρέλαβα το detail set για την BMW M1. Μπορεί το Ταχυδρομείο της Αυστρίας να έκανε γρήγορα, εντός χρόνου για το Le Mans GB αλλά με τέτοιο background, ζέστη και τόσο καλό καιρό αντε να κάτσεις στον πάγκο. Είδομεν....
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 9, 2023 20:32:41 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 10, 2023 8:11:10 GMT 2
Λε μανίτες καλημέρα, η μέρα του αγώνα έφτασε, οπότε ραντεβού στις 5 για την εκκίνηση. Η κατάταξη του αγώνα έχει ως εξής: Στο περιθώριο του Le Mans είχαμε και τις πρώτες ανακοινώσεις για την επόμενη χρονιά. Αρχικά το πρόγραμμα με 8 αγώνες : Αλλά τα πιο σημαντικά νέα η αφαίρεση της LMP2, από το πρωτάθλημα του WEC για το 2024. Βέβαια, στο Le Mans του επόμενου χρόνου θα υπάρχουν 15 θέσεις διαθέσιμες για τα LMP2, αλλά η εξέλιξη είναι πολύ δυσάρεστη, με δεδομένο μάλιστα ότι η συγκεκριμένη κατηγορία, ήταν ο στυλοβάτης του πρωταθλήματος από την ίδρυση του και για πολλά χρόνια. Του χρόνου θα υπάρχουν Hypercars και LMGT3. www.motorsport.com/wec/news/lmp2-axed-2024-hypercar-lmgt3/10480550/ Για όλα αυτά, υπάρχει ένα εκτεταμένο ερωτηματολόγιο του WEC, όπου μπορείτε να καταγράψετε τις απόψεις σας για το μέλλον του σπορ. Προσοχή θέλει χρόνο, δεν είναι ξεπέτα των 2-3 λεπτών. Global Fun SurveyΚαλημέρα και πάλι, τα λέμε στην εκκίνηση
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 10, 2023 14:45:57 GMT 2
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Γιώργο και για το καλεντάρι του 2024. Όσο για το πορσικό σου είναι τρομερό. Άνοιξα πριν λίγο τις φωτογραφίες μιας και εχθές δεν μου τις άνοιγε. Καλό αγώνα να έχουμε!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 10, 2023 15:08:04 GMT 2
Καλό αγώνα να έχουμε Λεμανιτες!! Θα παρακολουθήσω ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα λογικά,εδώ θα είμαστε να τα λέμε! Πολύ κοντά έφτασα στην ολοκλήρωση αλλά δε θα τα καταφέρω να τερματίσω μέχρι αύριο δυστυχως,γιατί θα είμαι στη δουλειά όλη μερα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 10, 2023 15:52:06 GMT 2
Πάμε για την εκκίνηση, κύριοι. Καλό αγώνα να έχουμε edit: βρέχει στην ευθεία!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 10, 2023 16:18:53 GMT 2
Σπύρο, το βερνίκι έστρωσε πολύ καλά, αλλά και η γενικότερη εικόνα είναι πολύ όμορφη!
Γιώργο, σπέσιαλ κατασκευή, κρατάω τις φωτό ως refs! 😉
Καλά τελειώματα σε αμφότερους, καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 10, 2023 19:06:02 GMT 2
Thanks Νεκτάριε,περιμένουμε και το δικό σου update!
Χάος στο Λε Μαν,τοπικές δυνατές βροχές,αρκετά ατυχήματα και οι Ferrari στο 1-2!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 10, 2023 20:36:46 GMT 2
Βλέπουμε ένα κλασσικό Λε Μανς, τόσο κλάσσικ που έχει γυρίσει σε Ferrari vs Porsche. Απίθανος αγώνας, αλλά ακόμη πιο απίθανη η διαδικασία των safety car.
ΥΓ. H porsche της Jota είναι απλά εντυπωσιακή!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 10, 2023 20:43:45 GMT 2
Όντως, αλλά μην υποτιμάμε τους Ιάπωνες που σαρωνουν τα τελευταία χρόνια. Καλησπέρα κι από εμένα σε όλη την παρέα.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 10, 2023 20:50:43 GMT 2
Σε κανονικές συνθήκες και εγώ πιστεύω οι Gazooδες θα είχαν το πάνω χέρι.Ομως το φετινό Le Mans δεν είχε και δεν θα έχει καλό καιρό οπότε όλα παίζουν! Βλέπω τη Ferrari να έχει καλές πιθανότητες να κερδισει
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 10, 2023 20:55:31 GMT 2
Κατσικοποδαρε Τζιαφα το μάτιασες το Jota...
|
|