|
Post by nektarios on Jun 16, 2023 23:38:08 GMT 2
Πολύ όμορφο το εσωτερικό φίλε, τόσο ως χρωματικός συνδυασμός όσο και ως κατασκευή! Αυτό που παρατήρησε ο Κωνσταντίνος το πρόσεξα κι εγώ, αλλά φαντάστηκα οτι θα ακολουθούσε wash ή στεγνό πινέλο. Σκέφτομαι όμως μήπως αυτά δεν είναι εύκολο να γίνουν, λόγω της μη λείας επιφάνειας.. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2023 8:49:00 GMT 2
Ευχαριστώ για τον σχολιασμό Νεκτάριε. Να είσαι καλά. Αυτό που παρατήρησε ο Κωνσταντίνος το πρόσεξα κι εγώ, αλλά φαντάστηκα οτι θα ακολουθούσε wash ή στεγνό πινέλο. Σκέφτομαι όμως μήπως αυτά δεν είναι εύκολο να γίνουν, λόγω της μη λείας επιφάνειας.. Καλά το φαντάστηκες Νεκ, το wash θα ποτίσει την σουέτ επιφάνεια ενώ το στεγνό πινέλο άφησε "ασπρίλες" που θέλουν επίσης διόρθωση. Αλλά επαναλαμβάνω όλα αυτά φαίνονται μόνο στο μεγάλο ζουμ της φωτογραφίας και σε καμία περίπτωση με γυμνό μάτι. Έβγαλα αυτές τις φώτο γιατί είχα υποψία ότι δεν θα ήταν άψογο το μασκάρισμα και τις πόσταρα για του λόγους που έγραψα στον Κωνσταντίνο. Έχει διορθωθεί θεωρώ αλλά πρέπει να βγάλω φωτογραφίες πάλι για να δω να όντως ήταν επιτυχημένη η επέμβαση. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 25, 2023 10:19:28 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 25, 2023 10:25:02 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 25, 2023 13:43:39 GMT 2
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα Γιώργο όπως πάντα,παρά την μετριότητα του κιτ.Βαζεις τις δικές σου πινελιες Καλη Κυριακή φιλε
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 25, 2023 17:14:42 GMT 2
Ευχαριστώ, Σπύρο. Ναι, τα SMP είναι ολντσκουλάδικα κιτ με ότι παρενέργειες συνεπάγεται αυτό, αλλά από την άλλη έχουν τα καλύτερα και πιο λεπτομερή PE που έχω χρησιμοποιήσει. Η αναπαράσταση των σουέτ επιφανειών στην 1/24, ιδίως σε συνδυασμό με δέρμα στο ίδιο κομμάτι ήταν επίσης ένα στοίχημα, ενώ τα μηχανικά μέρη που ακολουθούν σίγουρα δεν θα μας κάνουν να βαρεθούμε. Ίδωμεν... Να έχεις μια όμορφη, Κυριακή
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 26, 2023 6:31:58 GMT 2
Είναι πάντως βολικό να έχεις κάποιον που σου στέλνει φωτογραφίες από το 1/1 στα σημεία που χρειάζεσαι... Όσο για το ταμπλό, γιατί δεν χρησιμοποίησες aftermarket χαλκομανίες οργάνων; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 26, 2023 15:36:20 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σου φίλε με όλες αυτές τις εκ του μηδενός μικροκατασκευές... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 26, 2023 19:43:51 GMT 2
Κώστα και Νεκτάριε, ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Να είστε καλά. Κώστα ναι προφανώς, αλλά αντίστοιχα αυξάνονται οι απαιτήσεις πιστής αναπαράστασης του πραγματικού. Ιδίως όταν δε ντο φτιάχνεις για σένα αλλά θα σταλεί σε αυτόν που έχει το πραγματικό. Νεκ, αν εγώ έχω κουράγιο με 3-4 κομματούδια, εσύ τι έχεις αδελφέ; Καλά αποτελέσματα στον πιτσιρικά, αφού σήμερα ολοκληρώθηκαν τα ειδικά μαθήματα των πανελλαδικών, σωστά;. Καλό απόγευμα.
|
|
|
Post by nektarios on Jun 26, 2023 21:39:08 GMT 2
Όντως, σήμερα ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιες για όσους έδιναν ειδικά μουσικά μαθήματα. Καλά αποτελέσματα και στην ανιψιά σου! Όσο για τα "3-4 κομματούδια", υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια: οι ιδιοκατασκεές που φτιάχνετε εσύ και οι υπόλοιποι είναι για αντικείμενα που υπάρχουν και που συνεπώς πρέπει να αναπαρασταθούν επακριβώς, ενώ αυτές που φτιάχνω εγώ είναι σχεδόν πάντα "κατασκευές ποιητική αδεία" (δηλαδή ουσιαστικά αυθαίρετες, κατά το δοκούν)...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 27, 2023 13:55:55 GMT 2
Ζώρζ πολύ όμορφο το εσωτερικό και μου άρεσαν πολύ οι προσθήκες.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 28, 2023 8:27:16 GMT 2
Ευχαριστώ, Νεκ. Καλά αποτελέσματα να έχουν. Αγάπιε, να είσαι καλά. Καλημέρα καρντάσι
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Jun 30, 2023 12:36:48 GMT 2
Πολύ ωραίες εργασίες Γιώργο, ειδικά οι εργασίες του μπροστινού τμήματος με τις καλωδιώσεις μπορώ να πω ότι αναπαριστούν πολύ πειστικά το αληθινό !!
Καλή συνέχεια στο project σου !!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 1, 2023 8:12:55 GMT 2
Καλημέρα Μήνα, να είσαι καλά.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 5, 2023 18:22:52 GMT 2
Η συνέχεια στις εργασίες της Urraco αφορούσαν τον κινητήρα και τα μηχανικά μέρη γενικότερα. Το κιτ αποτελείτε αποκλειστικά από κομμάτια ρητίνης, οπότε κάποιες λεπτομέρειες δεν αναπαριστώνται σωστά, οπότε επιστρατεύτηκαν μήκη μετάλλου για την βελτίωσή τους. Επίσης, όπως και στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, κάποια πράγματα απουσιάζουν, οπότε αναζητήθηκαν ανάλογα τμήματα από τα spare, που τροποποιήθηκαν για να ταιριάζουν στο πραγματικό. Για παράδειγμα το κιτ δεν έδινε καθόλου το χαρακτηριστικό ραβδωτό δοχείο υγρών των lamborghini, που στην Urraco βρίσκεται πάνω από το κιβώτιο. Πέρα από τα κλασσικά βαψίματα, προστέθηκε μια σήτα στο φίλτρο αέρα, βίδες και παξιμάδια εδώ κι εκεί, τα μπουζοκαλώδια και οι σωληνώσεις της παροχής καυσίμου. Η καλωδίωση θα συμπληρωθεί όταν το μοτέρ τοποθετηθεί στο σασί.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 5, 2023 18:25:43 GMT 2
|
|