|
Post by gtziaf on Jun 4, 2023 16:54:53 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 4, 2023 17:47:23 GMT 2
Ελπίζω το "πραγματικό" χρώμα να είναι αυτό των 3 τελευταίων φωτογραφιών... Εκτός από τον φωτισμό, παίζει και το φόντο (σκούρο ή άσπρο) το πώς το τσιπάκι ερμηνεύει το χρώμα... Καλή συνέχεια!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 5, 2023 0:53:57 GMT 2
Αψεγάδιαστο φινίρισμα. Μπράβο Γιώργο. Το εσωτερικό του τι χρώμα θα είναι;
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 5, 2023 8:28:53 GMT 2
Πολύ όμορφο το χρώμα,μου θυμίζει πολύ έντονα το χρώμα της 458 Italia που έχω φτιάξει.Καλη συνέχεια Γιώργο!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 5, 2023 9:01:13 GMT 2
Καλημέρα κύριοι και ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Κώστα, σωστά πιο κοντά είναι είναι τελευταίες 3 φωτογραφίες, αλλά ήθελα να δείξω πως μπορεί να αλλάξει η απόχρωση, αφαιρώντας απλά μια πηγή φωτός. Αντώνη, το εσωτερικό θα είναι begie μοκέτα, tan δέρματα και καφέ σουέτ πίνακας, κονσόλα και κεντρικό τμήμα καθισμάτων. Πολύ δουλίτσα όπως καταλαβαίνεις. Σπύρο, εσύ ποιο χρώμα είχες χρησιμοποιήσει στην Italia; Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 5, 2023 10:19:01 GMT 2
Το Jewell green 70th anniversary της Zero. Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 5, 2023 11:08:38 GMT 2
Το Jewell green 70th anniversary της Zero. Καλημέρα! Ευχαριστώ Σπύρο, το είχα ξεχάσει αυτό το χρώμα, χρήσιμη πληροφορία γιατί πιθανόν θα έχω και μια 2η παραγγελία σε αντίστοιχη απόχρωση. Ίσως πρέπει να το δοκιμάσω.
|
|
|
Post by nektarios on Jun 13, 2023 18:09:05 GMT 2
Πολύ όμορφη απόχρωση, και αναμενόμενα επιτυχημένο στρώσιμο! Με τον εσωτερικό χρωματικό συνδυασμό που περιγράφεις, θα είναι σούπερ!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2023 8:13:44 GMT 2
Ευχαριστώ για το σχόλιο Νεκ, Ήμουν σίγουρος ότι θα σου άρεσε ο εξωτερικός χρωματισμός. Αν το έφτιαχνα για μένα όμως, σίγουρα θα επέλεγα, σίγουρα κάποια άλλη. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2023 19:26:24 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2023 19:31:52 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 14, 2023 20:46:35 GMT 2
Ωραιότατο το αποτέλεσμα φίλε Γιώργο. Δύο αποριουλες που έχω είναι 1ον που βρίσκεις την αυτοκόλλητη μοκέτα και 2ον τι υλικό βάζεις για να κολλήσουν τα microballons στο κομμάτι(αν και θυμάμαι ότι έχεις περιγράψει κάπου την τεχνική και θα την ψάξω) Ευχαριστώ
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2023 7:56:58 GMT 2
Καλημέρα, Σπύρο κι ευχαριστώ για το σχόλιο΄. Δύο αποριουλες που έχω είναι 1ον που βρίσκεις την αυτοκόλλητη μοκέτα και 2ον τι υλικό βάζεις για να κολλήσουν τα microballons στο κομμάτι(αν και θυμάμαι ότι έχεις περιγράψει κάπου την τεχνική και θα την ψάξω) Το αυτοκόλλητο μου το είχε στείλει ο Φάνης, (το είχε βρει σε βιβλιοπωλείο στην Κύπρο). Θα σου στείλω μαζί με την Πόρσε, απλά θύμισε το μου γιατί καταλαβαίνεις, γέρος άνθρωπος... Η τεχνική για τα micro balloons :
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 15, 2023 8:25:49 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο! Ωραίες δουλειές, αν και στα καθίσματα είδα ασυνήθιστες (για σένα) ανακρίβειες στα όρια του μπεζ με το καφέ... Διορθώνονται; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 15, 2023 11:55:16 GMT 2
Έγινε Γιώργο ευχαριστώ!Καλημερα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2023 18:51:47 GMT 2
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Καλημέρα Γιώργο! Ωραίες δουλειές, αν και στα καθίσματα είδα ασυνήθιστες (για σένα) ανακρίβειες στα όρια του μπεζ με το καφέ... Διορθώνονται; Καλή συνέχεια! Είναι η απόδειξη ότι είτε γερνάω, είτε τελικά δεν είμαι και τόσο καλός, όπως με λέει ο Βασίλης μου! Δεν φαίνεται δια ζώσης, Κώστα, το έβγαλα φωτογραφία με τόσο ζουμ για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αφού το βάψιμο στη σουέτ επιφάνεια δεν ενδείκνυται για κοφτερό μασκάρισμα. Το πόσταρα για να μην το ξεχάσω αφενός και για λόγους σύγκρισης της οπτικής πραγματικότητας σε σχέση με τη macro πραγματικότητα. Θεωρώ ότι το διόρθωσα, αλλά πρέπει να βγουν ξανά φωτο για έλεγχο. Έγινε Γιώργο ευχαριστώ!Καλημερα Τίποτα, Σπύρο. Να είσαι καλά.
|
|