|
Post by Sakis on Jan 22, 2023 12:40:29 GMT 2
Νεκτάριε μου αρέσει πολύ το θέμα Κρυφοχοντάκιας κι εσύ, κρυφοχοντάκιας; Θα παραγγείλεις και μανιτάρια την επόμενη φορά; Κοίτα ρε κάτι άπιστοι Θωμάδες που υπάρχουν... Νεκτάριε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αν χρειαστείς metal transfer για το θηριάκι, έχω μπόλικα και για τους δυό μας! ΥΓ. Ο Χοντάκιας ο σωστός το τιμάει το μανιτάρι. Ο Νεκ έχει ιδρύσει σχολή πια...
|
|
|
Post by nektarios on Jan 22, 2023 23:35:08 GMT 2
Όταν είχες φτιάξει το NSX, σκέφτηκα οτι μάλλον σου είχε αρέσει το livery ή η πρόκληση του να βάφεις στο ίδιο κιτ με 2 αερογράφους συγχρόνως... Μετά όμως από την εκτίμησή σου για το "κατσαριδάκι" και κυρίως το φύλλο με τα metal transfers, αρχίζω να πιστεύω οτι πλέον βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο!.. Υ.Γ. 1: Στο City αντιμετώπισα το εξής θέμα: έχει τα σήματα της Honda σε χρυσό και τα δίνει - φυσικά - σε χαλκομανίες. Έκανα μια σκέψη να τις αντικαταστήσω με metal transfers που θα ψέκαζα χρυσά με τον αερογράφο και θα τα τοποθετούσα μετά, αλλά τελικά δεν έγινε, καθώς κολλούσαν οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που ήθελα και τελικά η ιδέα εγκαταλείφθηκε... Υ.Γ. 2: Φτιάχνε εσύ Honda, και για metal transfers μπορείς να βασίζεσαι και σε μένα!... (Συν αρκετά ακόμη spares...)
|
|
|
Post by Sakis on Jan 22, 2023 23:50:58 GMT 2
Γερό τάπωμα. Μου αρέσει που ανέβασα φωτό και τα metal transfers μου μοιάζουν με δείγμα δωρεάν μπροστά στο δικό σου...
Το χρυσό μπορείς να το αναπαραστήσεις και με enamel clear yellow/orange (ανάλογα την απόχρωση χρυσού που θες να πετύχεις) πινελάτο αφού τοποθετήσεις το metal transfer στο μοντέλο. Λόγω του χρωμιωμένου υποστρώματος θα έχεις υπέροχο αποτέλεσμα. Επίσης, το clear γενικά συγχωρεί περισσότερο σε περίπτωση στραβής και μπορείς να το καθαρίσεις λόγω του ότι είναι enamel, οπότε για σκέψου και αυτό.
ΥΓ. Αν πω ότι με ψήνει και το Jazz, οι υπόλοιποι Βόρειοι θα μου κερνάνε μόνο μανιτάρια εφεξής... Αλήθεια, παίζει να το έχεις;
|
|
|
Post by nektarios on Jan 23, 2023 12:04:20 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Jan 23, 2023 15:34:18 GMT 2
Θα στειλω μαιλ στη Honda να βγαλει το νεο μοντελο της mushroom και φωτο με το πρωτο παραγωγης για το Νεκταριο φυσικα και δωρο! Οπως βλεπω συντομα θα παρει και ο Σακης.
|
|
|
Post by nektarios on Jan 24, 2023 20:37:24 GMT 2
Χαχαχα!
|
|
|
Post by nikostheo on Feb 3, 2023 17:38:23 GMT 2
Καλή αρχή εύχομαι !!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 5, 2023 13:41:41 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε! Σε λίγα λεπτά έρχεται το πρώτο update!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 5, 2023 15:27:52 GMT 2
Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα... Όσες προσπάθειες κι αν έκανα, είναι αδύνατον... Οι φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν με τίποτα, το σύστημα κολλάει συνεχώς. Ίσως φταίει η κακοκαιρία...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 5, 2023 21:37:52 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Το πρώτο update για το «τιγράκι» περιέχει τις αγαπημένες μου εργασίες, που είναι ως γνωστόν η κοπτοραπτική… - Άδειασμα της μάσκας (4 επιφάνειες). [+ Αναγκαστική τροποποίηση της στήριξης του σκάφους στο σασί, που δεν φαίνεται στη φωτό]. - Άνοιγμα των αεροεισαγωγών στα πίσω φτερά (Ούτε από εδώ υπάρχει φωτό…). - Κλείσιμο των πλαϊνών κενών μεταξύ του πολιτικού σασί και του αγωνιστικού σκάφους (+ των θόλων) με φύλλο διαφάνειας. - Τετραγωνισμός των πίσω (προς τις πόρτες) «γωνιών» των θόλων των πρόσθιων τροχών, καθώς τα φτερά τής αγωνιστικής έκδοσης ήταν τετραγωνισμένα σε εκείνο το σημείο, ενώ το μοντέλο είχε τους κλασικούς ημικυκλικούς θόλους τής πολιτικής έκδοσης. Επίσης, έγινε το απαραίτητο τρύπημα των καθισμάτων για την προσθήκη αγωνιστικών ζωνών ασφαλείας. Τέλος, βάφηκε εσωτερικά ο ουρανός και ακολούθως μασκαρίστηκε, εν όψει βαψίματος του σκάφους. Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Feb 6, 2023 12:10:45 GMT 2
Πετυχημένες οι εργασίες όπως φάνηκαν στα αποτελέσματα !!!!
Περιμένω το επόμενο update για αυτή την "περίεργη" αλλά ενδιαφέρουσα κατασκευή !!
Καλή συνέχεια !!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 7, 2023 13:32:06 GMT 2
Μεθοδικός και αποτελεσματικός όπως πάντα Νεκτάριε.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 7, 2023 23:47:59 GMT 2
Μηνά και Αλέξη, σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια! Ασφαλώς δεν είναι κάτι διάσημο, και σίγουρα δεν είναι ούτε όμορφο, ωστόσο είναι ιδιαίτερο και για κάποιο λόγο μού αρέσει πολύ το εξωτερικό του σχήμα!... (Σε αντίθεση με την πολιτική έκδοση, την οποία είχα φτιάξει περίπου ως... αγγαρεία...)
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 8, 2023 7:46:20 GMT 2
Προχωράς ακάθεκτος Νεκτάριε! Και όπως δείχνει το αποτέλεσμα, η σιγουριά για το τι και πώς πρέπει να γίνει αυξάνει από μοντέλο σε μοντέλο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 9, 2023 23:40:49 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Τα τελευταία χρόνια το κοπίδι (για την ακρίβεια το νυστέρι...) έχει αναδειχθεί στο αγαπημένο μου εργαλείο!
|
|
|
Post by kyriakos on Feb 10, 2023 19:37:48 GMT 2
Ωραίες εργασίες Νεκτάριε μπράβο καλη συνέχεια εύχομαι
|
|