|
Post by alex78 on May 1, 2022 13:44:35 GMT 2
Το Pearl Blue Light είναι το TS-58...
Το οποίο κατά σύμπτωση το έχω δουλέψει σε δύο αμαξώματα και είναι απλά.....Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο.....!!!
Μακάρι να το επιλέξεις, νομίζω θα δείχνει εξαιρετικό πάνω σε 12άρι και ειδικά σε Skyline....!!!
|
|
|
Post by konstantinf on May 7, 2022 11:38:02 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on May 8, 2022 14:12:38 GMT 2
Πολύ όμορφες εργασίες Κωνσταντίνε! 'Ισως σε κάποια σημεία στα καθίσματα θα μπορούσε να διορθωθεί λίγο το χρώμα στις ενώσεις από το μασκάρισμα. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on May 8, 2022 19:44:44 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φάνη! Το ρετουσάρισμα είναι στα υπόψιν αλλά καθώς χρειάζεται μετάγγιση από το σπρέι για να γίνει με πινέλο, θα γίνει μια και καλή παντού πριν φορεθεί το αμάξωμα. Καλό βράδυ.
|
|
|
Post by konstantinf on May 14, 2022 9:11:19 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Όπως είχε προαναγγελθεί, την εβδομάδα που πέρασε ασχολήθηκα με τις αναρτήσεις. Στις δαγκάνες των δισκόφρενων προστέθηκε πλεχτό σωληνάκι: Στη συνέχεια ετοιμάστηκε το σύμπλεγμα της πίσω ανάρτησης και συναρμολογήθηκε με το πλαίσιο και τον κινητήρα όπως και η εξάτμιση:
Τέλος προστέθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες στον κινητήρα. Κατασκευάστηκαν οι σωληνώσεις διανομής καυσίμου...
...και καλώδια για την μπαταρία που συναρμολογήθηκε καθώς και το φίλτρο αέρα, δίνοντας αυτή την εικόνα για τον τελειωμένο κινητήρα:
Κι αφού τοποθετήθηκαν οριστικά και τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, το μέχρι στιγμής σύνολο είναι αυτό:
Από βδομάδα περνάμε πια στο αμάξωμα. Να έχετε όλοι ένα καλό Σαββατοκύριακο!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 14, 2022 10:01:12 GMT 2
πολυ ωραια δουλεια στα μηχανικα μερη Κωνσταντινε!!
|
|
|
Post by gtziaf on May 14, 2022 10:05:15 GMT 2
Ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε. Οι αναμονές για τα φρένα και οι πόλοι της μπαταρίας, ήθελα λίγο περισσότερη αγάπη. Ωραίο συνολικό αποτέλεσμα. Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on May 14, 2022 20:44:10 GMT 2
Παναγιώτη και Γιώργο, ευχαριστώ πολύ, να 'στε καλά! Οι αναμονές για τα φρένα και οι πόλοι της μπαταρίας, ήθελα λίγο περισσότερη αγάπη. Δεν είμαι ακριβώς στις αγαπησιάρικες μέρες μου. Οπότε αρκεστείτε σε όση αγάπη μπόρεσα να δώσω
|
|
|
Post by alex78 on May 17, 2022 12:22:16 GMT 2
Πεντακάθαρη και όμορφη δουλειά, αναμένω πως και πως τη συνέχεια με το αμάξωμα....
|
|
|
Post by konstantinf on May 17, 2022 19:49:32 GMT 2
Αν και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά Αλέξη, προς το παρόν καλά πάει το βάψιμο - μην το ματιάσω...
|
|
|
Post by konstantinf on May 22, 2022 9:39:51 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Η εβδομάδα που πέρασε αφιερώθηκε στην προετοιμασία, αστάρωμα, βάψιμο και βερνίκωμα του αμαξώματος και των επιμέρους κομματιών του. Με το πρώτο αστάρωμα εμφανίστηκαν λεπτότατες mold lines που ήταν αόρατες πάνω στο μεταλιζέ/περλέ πλαστικό και οι οποίες και αφαιρέθηκαν προσεκτικά: Στη συνέχεια ψεκάστηκαν 3 χέρια TS-58 και ένα τέταρτο χέρι με πόρτες, καπό και σπόιλερ συναρμολογημένα πάνω στο αμάξωμα για εξασφάλιση της ομοιογένειας. Τονίστηκαν οι panel lines και ακολούθησε βερνίκωμα με 4 χέρια Β-513, εκ των οποίων το τελευταίο wet, και ιδού το αποτέλεσμα:
Τα κομμάτια θα περιμένουν τώρα τουλάχιστον καμιά εβδομάδα πριν γυαλιστούν και ακολουθήσει η τελική συναρμολόγηση. Να έχετε όλοι μια καλή Κυριακή!
|
|
|
Post by alex78 on May 22, 2022 12:54:33 GMT 2
Πολύ ωραίο Κωνσταντίνε αν και είμαι βέβαιος ότι το αδικεί κάπως η φωτό και από κοντά θα δείχνει ακόμα πιό όμορφο το χρώμα και το βάψιμό σου. Υ.Γ. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου και από εδώ....
|
|
|
Post by konstantinf on May 22, 2022 15:44:37 GMT 2
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις ευχές Αλέξη! Η φωτογραφία με το βαμμένο είναι μόνο για την ιστορία, θα υπάρξουν περισσότερες και λεπτομερέστερες μετά το γυάλισμα. Είμαι γενικά ευχαριστημένος με την απόδοση του TS-58 και την γυαλάδα που επετεύχθη πριν το γυάλισμα. Ευελπιστώ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώνει το αυτοκίνητο.
|
|
|
Post by czt on May 23, 2022 18:47:19 GMT 2
Συνονόματε χρονια μας πολλα! Πολυ ωραιες οι εργασιες πιστευω οτι θα βαλεις panel lines το σηκωνειτο χρωμα και το αυτοκινητο.
|
|
|
Post by gtziaf on May 23, 2022 19:07:33 GMT 2
Χρόνια πολλά, Κώστα. Καλά γυαλίσματα
|
|
|
Post by konstantinf on May 23, 2022 19:31:45 GMT 2
Κωνσταντίνε και Γιώργο ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κσι τα καλά λόγια! Συνονόματε, αντεύχομαι! Όσο για τις panel lines το ανέφερα στην ανάρτηση...
|
|