|
Post by m@ster k@frer on Oct 21, 2022 21:14:01 GMT 2
Αφού συμπληρώθηκαν ακριβώς 3 μήνες από το τελευταίο update, ας το σχολιάσω κι εγώ... Δεν ξέρω φίλε εσύ τι λες για το ύψος του πήχη της κατασκευής, εγώ πάντως βλέπω ποιοτικές βελτιώσεις σε κάθε απειροελάχιστο σημείο του μοντέλου και έχω εντυπωσιαστεί! Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ολοκλήρωση! Ελπίζω να σου αρέσει και το υπόλοιπο νεκ. Καλησπέρα σε όλους, Δυστυχώς λόγω δύσκολων και εκτεταμένων ωραρίων εξαφανίστηκα λίγο και δεν είχα το χρόνο και την όρεξη να γράψω το τελικό update της αφρικάνας. Πάμε να δούμε συνοπτικά και με όσες φωτογραφίες έβγαλα κατα την διάρκεια: Όσο μπορώ να θυμηθώ, προσθήκες βιδών ΠΑΝΤΟΥ, αντικατάσταση/κάλυψη των βιδών της tamiya, carbon στο εμπρος φτερό και τα καπάκια της εξάτμισης, ρητινένια μπουλόνια στο πίσω γρανάζι, καινούριες γραμμές φρένων, pe βίδες στο καβαλέτο τιμονιού, βίδες στην τάπα βενζίνης. Συνεχίζοντας άρχισαν να μπαίνουν τα υπόλοιπα τμήματα και να ετοιμάζεται για κλείσιμο. Και κάπου εδώ ήθελα όπως και με το άλλο "μεγάλο" που είχα φτιάξει να δώσω μια πιο προσωπική νότα, μια ζωντάνια στο μοντέλο. Παρήγγειλα μερικά καλούδια και έφτιαξα μερικά ακόμη. Το σακίδιο που μου στείλανε για 1/6 είχε το μέγεθος του εμπρός τροχού. Αυτά από μένα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το βρείτε στα τελειωμένα: -> scalewheels-gr.com/thread/3365/honda-crf1000l-africa-twin-tamiyaΦιλικα, Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 22, 2022 6:49:23 GMT 2
Εξαιρετική παρουσίαση, οι φωτογραφίες σου θα αποτελέσουν βάση για όσους από εμάς ασχοληθούν με το μοντέλο! Και στο επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 23, 2022 12:50:13 GMT 2
Πολύ όμορφη και γρήγορη κατασκευή Αγάπιε! Κα τα καλούδια επίσης! Καλή συνέχεια! {Spoiler} Έχεις να μας δώσεις κάποιο σύνδεσμο για τα καλούδια Αγάπιε; Ευχαριστώ.
|
|