|
Post by m@ster k@frer on Oct 21, 2022 21:13:46 GMT 2
To τελικό αποτέλεσμα της δικής μου αφρικάνας. Πρώτη φορά που λόγω συνθηκών δεν χρησιμοποιήθηκε αερογράφος. Μου έλειπε σε μερικά σημεία, μου άρεσε η έλλειψη καθαρίσματος σε κάποια άλλα σημεία. Πρόκειται για ένα μοντέλο μετά από αποχή 3 σχεδόν χρόνων από το χόμπι, φτιάχτηκε χωρίς μοντελιστικό πάγκο, χωρίς cutting mat, χωρίς εργαλεία (είχα κυριολεκτικά 3 παλιά πινέλα, μερικά ντουκόχαρτα, 1 x-acto, κόλλα tamiya πράσινη και κόλλα κυανοακρυλική loctite) Πραγματικά δεν το έχω πει ξανα για κίτ, αλλά το ξανάπαιρνα και το ξαναέφτιαχνα. Πολύ καλό κίτ, όχι το καλύτερο που έχω φτιάξει, αλλά απολαυστικό σε όλα του και μια πολύ καλή βάση για βελτιώσεις/προσθήκες. Έχει λάθη ? Φυσικά. Θα μπορούσε να γίνει καλύτερο? Φυσικά Το χαίρομαι όπως το βλέπω ? Φυσικά. Αυτά απο μένα. Την αγάπη μου και καλό σας σκ. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 21, 2022 22:11:57 GMT 2
Καταρχήν πριν ανοίξεις τις φώτο, τα χρώματα του φορτώματος που φέρνουν στη σημαία του Καμερούν, υποδηλώνουν... Άφρικα... Τέλειο, isn't it? Πραγματικά χαίρομαι που επέστρεψες στο χόμπι, φιλαράκι. Με χαροποίησε και το αποτέλεσμα που βλέπω στις φώτο, αλλά αυτό που θεωρώ το πιο αξιοπρόσεκτο της όλης φάσης είναι ότι με τα βασικά εργαλεία (κι ακόμη λιγότερα), χωρίς τις ανέσεις που απολαμβάνουμε οι περισσότεροι, έβγαλες ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε γρήγορο χρονικό διάστημα. Νομίζω αυτό είναι το πιο ισχυρό μήνυμα, αυτό του ποσταρίσματος και ίσως θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς όλους μας. Πολλά συγχαρητήρια
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 22, 2022 9:21:19 GMT 2
Χαρά της ζωής το σύνολο Αγάπιε! Συγχαρητήρια! Η βάση κάτω από τον ορθοστάτη είναι σκρατσιά δική σου (δεν την εντόπισα στο κιτ...) ;
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 22, 2022 9:54:09 GMT 2
Μπραβω βρε Αγαπιε. Πολυ ωραιο δειχνει, ετοιμο για ταξιδια μακρινα ονειρεμενα!!!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 22, 2022 21:58:41 GMT 2
Ωραίος, φίλε! Πολύ προσεγμένο αποτέλεσμα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα σε συνθήκες... εκστρατείας! Μου άρεσαν ιδιαίτερα ο φόρτος αλλά και το μπουκαλάκι του νερού! Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια! Υ.Γ.: Αυτή τη φορά δεν μπορείς να πεις τίποτα, σχολίασα πριν καλά καλά περάσει ακόμη και το 48ωρο του... αυτοφώρου!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 23, 2022 15:13:47 GMT 2
Φοβερό αποτέλεσμα Αγάπιε, σίγουρα άξιζε η αναμονή για τα εξτραδάκια. Μπράβο σου και για το ατόφιο πάθος για το χόμπι φίλε, με 2-3 υλικά έκανες θαύματα.
|
|