|
Post by kyriakos on Mar 7, 2022 11:06:57 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Mar 7, 2022 17:16:02 GMT 2
Καλή επιτυχία Κυριάκο. Να πώ την αμαρτία μου οι γραμμές της μου θυμίζουν έντονα Ferrari 308...
Πετυχημένη και καθοριστική η παρέμβασή στους προβολείς. Οι εντυπώσεις σου απ' το κιτ και γενικότερα από την Arll...?
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 7, 2022 18:49:40 GMT 2
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο, Κυριάκο. Κρίμα που η aoshima ή κάποια άλλη εταιρεία δεν ασχολήθηκαν με την αναπαράσταση υπό κλίμακα, κι έχουμε μόνο το παιχνίδι της ARII. Καλή επιτυχία
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 7, 2022 19:44:12 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κυριάκο! Μεθοδική δουλειά, εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταποκριθεί στον κόπο σου!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 7, 2022 20:13:16 GMT 2
Καλή επιτυχία Κυριάκο. Να πώ την αμαρτία μου οι γραμμές της μου θυμίζουν έντονα Ferrari 308...
Πετυχημένη και καθοριστική η παρέμβασή στους προβολείς. Οι εντυπώσεις σου απ' το κιτ και γενικότερα από την Arll...?
Ευχαριστώ πολύ Άλεξ! αμαρτία Άλεξ δεν θέλω να λες τέτοια πράγματα κ αν ισχύει θα μας έχουν αντιγράψει η αλογάκιδες!Σαν Κιτ εντάξει δεν μπορούμε να έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις δεδομένης και της ηλικίας του Κιτ πχ τα αυτοκόλλητα είναι απαγορευτικα για να μπουν,σαν καλούπι ενώ φαίνεται κ είναι γερό πολύ μου κάνει εντύπωση το πόσο εύκολα τρίβετε κ φεύγουν οι ατέλειες,όπως εντύπωση μου έκανε η έντονες γράμμωσης που έχει που μπορώ να πω έκανα ελάχιστο με το scriber
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 7, 2022 20:14:50 GMT 2
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο, Κυριάκο. Κρίμα που η aoshima ή κάποια άλλη εταιρεία δεν ασχολήθηκαν με την αναπαράσταση υπό κλίμακα, κι έχουμε μόνο το παιχνίδι της ARII. Καλή επιτυχία Ευχαριστώ Γιώργο κ όντως κρίμα πολύ που δεν ασχολήθηκε κάποια εταιρεία να το φτιαξει
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 7, 2022 20:16:26 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κυριάκο! Μεθοδική δουλειά, εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταποκριθεί στον κόπο σου! Ευχαριστώ πολύ Κωσταντίνε!αν κ στην αρχή είπα μέσα θα είναι ένα εύκολο Κιτ έτσι για πρακτική εξάσκηση μπήκα από νωρίς στα βαθιά κ θα δείξει η συνέχεια τι θα βγει ακομα
|
|
|
Post by nektarios on Mar 7, 2022 21:51:30 GMT 2
Καλή φάση! Ξεκινάς ένα κιτ μες στη χαρά, και μετά από λίγο ανακαλύπτεις οτι κάποια κομμάτια λείπουν... Όμως τα καπάκια έγιναν πολύ πετυχημένα! Καλή συνέχεια, χωρίς άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 7, 2022 22:18:10 GMT 2
Καλή φάση! Ξεκινάς ένα κιτ μες στη χαρά, και μετά από λίγο ανακαλύπτεις οτι κάποια κομμάτια λείπουν... Όμως τα καπάκια έγιναν πολύ πετυχημένα! Καλή συνέχεια, χωρίς άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις! Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε!το θέμα είναι ότι λείπουν γενικά από το Κιτ γιατί ενώ στις οδηγίες υπάρχουν σαν κομμάτι χωρίς αρίθμηση είδα κ στις οδηγίες που σου δείχνουν τα κομμάτια στην αρχή που είναι πάνω στα πλαίσια τους δεν υπάρχουν
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 7, 2022 22:21:36 GMT 2
Αυτό με το ρουλεμάν κ τα καλώδια δεν το καταλαβαίνω θα δουλέψουν τα φώτα κ το ρουλεμάν που υπάρχει τι ρόλο βαράει
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 8, 2022 18:55:00 GMT 2
Κάτι μου λέει ότι θα πρέπει εξ αρχής να αποφασίσεις αν τα φώτα θα είναι ανοιχτά (οπότε έχει νόημα και η καλωδίωση) ή κλειστά. Δεν νομίζω ότι μπορείς εύκολα να τα κάνεις ν' ανοιγοκλείνουν. Αλλά χωρίς τις πλήρεις οδηγίες (συγκεκριμένα, τι ρόλο παίζει το "Τ" που στηρίζει και τα δύο φώτα από κάτω) δεν μπορώ ναα είμαι σίγουρος...
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 8, 2022 21:23:10 GMT 2
Κάτι μου λέει ότι θα πρέπει εξ αρχής να αποφασίσεις αν τα φώτα θα είναι ανοιχτά (οπότε έχει νόημα και η καλωδίωση) ή κλειστά. Δεν νομίζω ότι μπορείς εύκολα να τα κάνεις ν' ανοιγοκλείνουν. Αλλά χωρίς τις πλήρεις οδηγίες (συγκεκριμένα, τι ρόλο παίζει το "Τ" που στηρίζει και τα δύο φώτα από κάτω) δεν μπορώ ναα είμαι σίγουρος... Λογικά με το Τ μένουν μόνιμα ανοιχτά αν δεν το βάλεις λογικά ανοιγοκλείνουν γιατί είναι σαν μεντεσες ο μηχανισμός όπως το είδα,θα δείξει στην πορεία...
|
|
|
Post by czt on Mar 9, 2022 13:13:38 GMT 2
καλο ξεκινημα Κυριακο απο την αρχη στα δυσκολα δυστυχως!Θα συμφωνησω με τον Αλεξ οντως φερνει απο 308. Δε ξερω αν η εταιρεια υπαρχει ακομα να ερχοσουν σε επικοινωνια για να δεις αν μπορουν να σε στειλουν τα κομματια.Ο Γιωργος το εθεσε σωστα δυστυχως καμια εταιρεια δεν ασχοληθηκε μαζι του. Αν χρειαζεσαι βοηθεια σε κατι το εχω στπ στοκ μου και θα με βαλεις να κανω τσεκ αν εχει ελλειψης.
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 9, 2022 21:32:50 GMT 2
καλο ξεκινημα Κυριακο απο την αρχη στα δυσκολα δυστυχως!Θα συμφωνησω με τον Αλεξ οντως φερνει απο 308. Δε ξερω αν η εταιρεια υπαρχει ακομα να ερχοσουν σε επικοινωνια για να δεις αν μπορουν να σε στειλουν τα κομματια.Ο Γιωργος το εθεσε σωστα δυστυχως καμια εταιρεια δεν ασχοληθηκε μαζι του. Αν χρειαζεσαι βοηθεια σε κατι το εχω στπ στοκ μου και θα με βαλεις να κανω τσεκ αν εχει ελλειψης. ευχαριστώ πολύ φίλε μου κ για το σχόλιο κ για την προθυμία σου,με τα φώτα πιστεύω να λύθηκε το θεμα αν κάτι χρειαστώ στην συνέχεια θα σου πω κ ναι όντως είναι κρίμα ένα τόσο ιδιαίτερο μοντέλο να μην βγει από μια εταιρεία με σίγουρα καλύτερη ποιότητα από αυτήν
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 10, 2022 2:16:20 GMT 2
Καλησπέρα Κυριάκο,
Καλή αρχή με το θηρίο! Μου άρεσε πολύ σαν θέμα και είχα πάρει σε κάποια φάση το απελπιστικό κιτ της Gunze Sangyo
(Τζιάφ ? Ίδιο καλούπι με το Arii? )
Δυστυχώς δεν πήρα ποτέ το θάρρος να το ξεκινήσω. Ελπίζω να μη σε ζορίσει πολύ.
Χρωματικά που σκέφτεσαι να κινηθείς?
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 10, 2022 6:53:46 GMT 2
Καλησπέρα Κυριάκο, Καλή αρχή με το θηρίο! Μου άρεσε πολύ σαν θέμα και είχα πάρει σε κάποια φάση το απελπιστικό κιτ της Gunze Sangyo (Τζιάφ ? Ίδιο καλούπι με το Arii? ) Δυστυχώς δεν πήρα ποτέ το θάρρος να το ξεκινήσω. Ελπίζω να μη σε ζορίσει πολύ. Χρωματικά που σκέφτεσαι να κινηθείς? Γεια σου φίλε μου κ ευχαριστώ για το σχόλιο, χρώμα σκέφτομαι το κόκκινο μου έκατσε από την αρχή στο μυαλό .ο μόνος μου ενδοιασμος είναι η ζάντα αν θα γθνειυ ασημί η χρυσό
|
|