|
Post by czt on Nov 6, 2022 16:15:17 GMT 2
Πολύ ωραίες οι εργασίες, κρίμα για το πάρα πολύ όμορφο βαμμένο καβούκι του ταύρου. Θα κάνει πάντως ωραία αντίθεση το μαύρο σε σχέση με το κόκκινο σαλόνι που έχεις κάνει. Αυτό που αναφέρει ο Γιώργος είναι μεγάλη αλήθεια αλλά κανείς δεν το κάνει δυστυχώς καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 6, 2022 20:26:48 GMT 2
Πολύ ωραίες οι εργασίες, κρίμα για το πάρα πολύ όμορφο βαμμένο καβούκι του ταύρου. Θα κάνει πάντως ωραία αντίθεση το μαύρο σε σχέση με το κόκκινο σαλόνι που έχεις κάνει. Αυτό που αναφέρει ο Γιώργος είναι μεγάλη αλήθεια αλλά κανείς δεν το κάνει δυστυχώς καλή συνέχεια! Ευχαριστώ φιλε μου όντως το μαύρο με το κόκκινο μου αρέσει πολύ για να δούμε πως θα βγει στο τέλος,
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 6, 2022 21:18:24 GMT 2
Κυριακο καλησπέρα, Ωραία δουλειά σε ζόρικο κιτ. πολύ όμορφο το κόκκινο, κρίμα που χάλασε στην πορεία. Καλά κλεισίματα.
ΜΦΧ
Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 7, 2022 11:03:57 GMT 2
Εντυπωσιακό το χειρουργείο Κυριάκο! Αν και για να πω την αλήθεια, α) δεν με ενόχλησε τόσο η εγγύτητα του καθίσματος στο τιμόνι, όσο το ότι ακούμπαγε στον θόλο και β) η τωρινή θέση των καθισμάτων ταιριάζει μόνο σε μπασκετμπολίστα... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 8, 2022 20:14:55 GMT 2
Κυριακο καλησπέρα, Ωραία δουλειά σε ζόρικο κιτ. πολύ όμορφο το κόκκινο, κρίμα που χάλασε στην πορεία. Καλά κλεισίματα. ΜΦΧ Αγάπιος Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλα όντως το κόκκινο ήταν ωραίο κ εμένα μου άρεσε πολύ
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 8, 2022 20:18:08 GMT 2
Εντυπωσιακό το χειρουργείο Κυριάκο! Αν και για να πω την αλήθεια, α) δεν με ενόχλησε τόσο η εγγύτητα του καθίσματος στο τιμόνι, όσο το ότι ακούμπαγε στον θόλο και β) η τωρινή θέση των καθισμάτων ταιριάζει μόνο σε μπασκετμπολίστα... Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Κωσταντίνε η θέση στην φώτο είναι ενδεικτική δεν είναι η ακριβής θα φροντίσω να είναι για ποδοσφαιριστή φίλε μου παντα με χιούμορ βέβαια!
|
|