|
Post by Φάνης on Feb 7, 2022 17:46:22 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο! Πολύ διαφωτιστική η φωτό! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 7, 2022 20:19:50 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2022 21:20:39 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Feb 9, 2022 21:27:42 GMT 2
Από την μία θεματάρα στην άλλη πηγαίνεις Γιώργο. Σκοπεύεις να ανοίξεις καπό?
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 10, 2022 0:04:36 GMT 2
Από τα πιο άσχημα group b κατά την γνώμη μου!Οι μάσκες της zero έχουν πολλή κόλλα Τζωρτζ,το νου σου!Το μασκαρισμα της διχρωμιας δείχνει απαιτητικο.Τι χρώμα θα χρησιμοποιήσεις για το μπλε? Καλή κατασκευή φίλε!
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 10, 2022 7:50:34 GMT 2
Καλή αρχή και καλή επιτυχία με το ασχημόπαπο Γιώργο!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 11, 2022 21:07:19 GMT 2
Χαίρομαι που σας αρέσει το θέμα. Όντως είναι τόσο άσχημο, μόνο που η ασχήμια δεν προλαβαίνει να αποτυπωθεί στον εγκέφαλο τόσο μικρό που είναι. Άλεξ, με απασχόλησε αυτό το θέμα, αλλά στην πραγματικότητα το εμπρός μέρος του κινητήρα είναι ανάγλυφης λεπτομέρειας και θα χρειαζόταν πολύ δουλειά, σε περίπτωση που άνοιγε το καπό. Έτσι αποφάσισα να μείνω πιστός στις αρχικές δεσμεύσεις περί "γρήγορων" κατασκευών, μέχρι αποδείξεως του εναντίου φυσικά. Καλό ΣΚ
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 12, 2022 6:49:29 GMT 2
Στην καθομιλούμενη, τσακ μπαμ! Καλή αρχή, #2!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 25, 2022 9:48:49 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 25, 2022 10:01:18 GMT 2
Τσικνοπέμπτη με εθνικά (και εν μέρει ουκρανικά) χρώματα... Πολύ ωραίο, παρά την βιασύνη! Ερώτηση: Αφού τα ρίβετς τα βάφεις από πάνω, γιατί αντικαθιστάς τα πλαστικά με μεταλλικά; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 25, 2022 14:38:35 GMT 2
ΑΧΑΧΟΥΧΑ ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕ? Ωραια βαψιματα George και πετυχημένα τα χρώματα! Εδω τα δικά μου ψησίματα: Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 25, 2022 18:50:20 GMT 2
Μερακλίδικα πράγματα Ερώτηση: Αφού τα ρίβετς τα βάφεις από πάνω, γιατί αντικαθιστάς τα πλαστικά με μεταλλικά; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Το καρουμπαλάκι που αναπαριστά το ρίβετ, δεν έχει σχέση από άποψη λεπτομέρειας με ένα κανονικό ρίβετ. Είτε αυτό βαφεί είτε όχι, είτε είναι μεταλλικό είτε ρητίνης. Στην προκείμενη περίπτωση θα χρησιμοποιήσω ρίβετ της masterclub, όχι μεταλλικά και θα βαφούν με titanium, με βάση φώτο του πραγματικού. Για τον ίδιο λόγο, για λόγους λεπτομερέστερης αναπαράστασης δηλαδή, καλύπτω τα ανάγλυφα και χωρίς λεπτομέρεια rivet των κιτ, με PE nuts & bolts, ασχέτως αν βαφτούν ή όχι, όπως έχεις ίσως παρατηρήσει στα μοντέλα μου. Επίσης, αφού την ανοίξαμε την κουβέντα, ας την κάνουμε πλήρη. Αν τα ρίβετ αυτά αφορούσαν περτσίνωμα κάποιου πάνελ, τα οποία δεν έχουν αντίστοιχη λεπτομέρεια και επίσης δεν πολύ - διακρίνονται ως διαφορετικές οντότητες σε σχέση με την λαμαρίνα που είναι καρφωμένα, σε αντίθεση με τις βίδες, που αναπαριστούν τα rivet, τότε δεν θα τα αντικαθιστούσα. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό
|
|
|
Post by czt on Feb 26, 2022 16:53:19 GMT 2
BelKits MG Metro 6R4 GR.B Monte Carlo 1986 #2 την εκμεταλλέυτηκα για να βάψω το ασχημόπαπο. Αφού το ξεμάσκαρα και είδα ότι δεν είχε γίνει πολτός, λόγω της βιασύνης, πήγα και έστησα την ψηστάρια μου... Καλό ΣΚ Επιτελους με έπιαναν τα στερητικά μου για το άκρως ενδιαφέρων θέμα! Δε βλέπω όμως τη φουφού!!!! Το βαψιμο σουπερ!!!
Εδω τα δικά μου ψησίματα: Καλή συνέχεια! Σπυρο παιζεις δυνατα! Η μικρη κανει μαθηματα η ακομα νωρις ειναι?
Ελπιζω να περασατε καλα και να τσακισατε τα παντα!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 26, 2022 17:35:41 GMT 2
Άρτιο μασκάρισμα και βάψιμο όπως αναμένονταν άλλωστε, καλή συνέχεια Γιώργο.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 28, 2022 23:18:24 GMT 2
Για την Ιστορία του οχήματος δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα, επίσης δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσει οπτικά (όχι δηλαδή οτι δεν έχω φτιάξει και πολύ πιο άσχημα οχήματα...), αλλά ο χρωματικός συνδυασμός μού αρέσει πολύ, το μασκάρισμα είναι φυσικά ακριβέστατο, και τελικά αναμένεται ένα ακόμη πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 1, 2022 9:39:49 GMT 2
Κωστή, Άλεξ, Νεκ, ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Καλημέρα
|
|