|
Post by gtziaf on Sept 20, 2021 16:04:39 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 20, 2021 17:03:45 GMT 2
Πολύ χειρουργείο έπεσε στον καινούργιο πάγκο... Ελπίζω να μην λερώθηκε από τα αίματα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 20, 2021 20:42:30 GMT 2
Πολύ χειρουργείο έπεσε στον καινούργιο πάγκο... Ελπίζω να μην λερώθηκε από τα αίματα! Καλή συνέχεια! Το σφάξιμο έγινε στον παλιό πάγκο . Καλό βράδυ, Κώστα
|
|
|
Post by nektarios on Sept 21, 2021 20:39:47 GMT 2
Ωραία πράματα! Μου άρεσε ιδιαίτερα η στρώση τού εποξικού (φαντάζομαι οτι εκστασίασε και κάποιον άλλον...) καθώς προσδίδει την απαραίτητη καμπυλότητα και αυξάνει κατακόρυφα την αληθοφάνεια! Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|
|
Post by nikostheo on Sept 22, 2021 0:27:57 GMT 2
Πραγματικά πιο πολύ λατρεύω τα πρώιμα στάδια των κατασκευών εδώ μέσα παρά τα τελευταία η ακόμα και τα ολοκληρωμένα μοντέλα. Είναι τρομερό να βλέπεις τι μπορεί να επιτύχει κανείς με λίγα φίλα πλαστικού στόκο χέρι που πιάνει και ένα καλό ζευγάρι μάτια. Μπράβο και πάλι μπράβο και όχι για την συγκεκριμένη δουλειά αλλά για όλες τις παρόμοιες που έχω δει εδώ μέσα απ' όλους. Δεν είχα χρόνο να γράψω όταν το ξεκίνησες αλλά τώρα που έχω θα σου ευχηθώ καλή δύναμη μου αρέσει ότι βλέπω και να συνεχίσεις έτσι !! Καλό βράδυ
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 22, 2021 8:10:14 GMT 2
Νεκτάριε και Νίκο ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τον σχολιασμό. Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 25, 2021 11:46:53 GMT 2
Όμορφες οι βελτιώσεις Γιώργο, έχει δουλειά βλέπω ακόμη μέχρι τα ασταρώματο. Απο τότε που άνοιξα το κιτ της Aoshima και είδα τα πολύ λεπτά a-pilars, με πιάνει άγχος όταν βλέπω εργασίες πάνω σε αμαξώματα της Countach, ακόμη και σε 1:12! Υπέροχο αυτοκίνητο όμως! Καλή συνέχεια και καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 25, 2021 17:30:44 GMT 2
Καλησπέρα, Φάνη. Ναι έχει πολύ δουλειά το αμάξωμα ακόμη μέχρι να ξεκινήσουν τα ασταρώματα. Απο τότε που άνοιξα το κιτ της Aoshima και είδα τα πολύ λεπτά a-pilars, με πιάνει άγχος όταν βλέπω εργασίες πάνω σε αμαξώματα της Countach, ακόμη και σε 1:12! Υπέροχο αυτοκίνητο όμως! Η Aoshima πολύ έξυπνα δίνει ένα fake μαύρο παρμπρίζ στα κομμάτια της, που το χρησιμοποιείς όσο τρίβεις - βάφεις το αμάξωμα και το αφαιρείς στο τέλος για να τοποθετήσεις το κανονικό διαφανές κομμάτι. Έτσι προστατεύονται τα πολύ λεπτά a-pilars αλλά και η οροφή που επίσης είναι εύθραυστη. Εδώ, στο 1/12, έχω κρατήσει το πλαίσιο που συγκρατεί την οροφή με το καπό και θα το κρατήσω έως και το πρώτο αστάρωμα, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 28, 2021 17:37:13 GMT 2
Οι εργασίες στη Countach συνεχίζονται, όπως και η πάλη με το αμάξωμα, ώστε να έρθει λίγο στα ίσια του. Το παρόν θα μπορούσε να ονομάζεται και "Το Πρώτο Αίμα", αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Αρχικά κολλήθηκαν τα έξτρα φτερά των τροχών, χαρακτηριστικό γνώριμα των countach, από την 400S και έπειτα. Επειδή, ώμος το αμάξωμα ουσιαστικά είναι μια απλή 400, έπρεπε να καθαριστεί το φιλέτο που περίσσευε, μετά την κόλληση των φτερών. Έτσι πήρα τον ταχυτροχό και διαδραματίστηκε η πρώτη μάχη, στον νέο πάγκο. Αυτή, δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε χωρίς απώλειες, αφού στο τέλος, ο ταχυτροχός είχε αλλάξει θέση, εγώ νόμιζα ότι τον έκλεινα, αυτός γύρισε σε φουλ ταχύτητα, με συνέπεια μια ανεξέλεγκτη πορεία, που τραυμάτισε το δάχτυλο. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα, οπότε μάλλον φθηνά την γλύτωσα. Στη συνέχεια, στοκαρίστηκαν και τρίφτηκαν οι θόλοι των φτερών στο εσωτερικό τους, για να αποκτήσουν ενιαίο σχήμα. Οι επόμενες διορθώσεις αφορούν τον εμπρός προφυλακτήρα. Με φύλλο πλαστικού δημιουργήθηκε το "τούνελ" που οδηγεί στις εισαγωγές των φρένων, αλλά οι ίδιες οι εισαγωγές πρέπει να μεγαλώσουν, προς τις άκρες του εμπρός σπόιλερ, λεπτομέρεια που είδα, φτιάχνοντας τις φωτογραφίες για παρόν update. Αντίστοιχα, οι εσωτερικές εισαγωγές αέρα, έπρεπε να φαρδύνουν, αφού αυτές του κιτ είναι πολύ μικρές. Αυτά για σήμερα, περισσότερα σύντομα, αφού η Γενική Γραμματεία δεν μας δίνει τμήματα, οπότε δεν ξεκίνησε ο χαμός στη δουλειά.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 28, 2021 18:30:50 GMT 2
Είναι αυτό που συνιστούσα πριν από καιρό στον Νίκο, νομίζω: Δίπλα στον κόφτη και στον ταχυτροχό πρέπει να υπάρχει κι ένα κουτάκι Hansaplast (ή συναφές προϊόν). Πάντως άξιζε τον κόπο η αιματοχυσία - τέλος καλό, όλα καλά! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by kyriakos on Sept 28, 2021 22:12:22 GMT 2
Πρόσεχε Γιώργο! εύχομαι όλα καλά με το δάχτυλο όσο για τις εργασίες μια χαρά πάνε keep going !
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Sept 29, 2021 0:25:12 GMT 2
George παντα χαμογελάω με τα thread σου ρε φίλε!! keep it up
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 29, 2021 7:54:56 GMT 2
Κώστα, θα προσθέσω "first aid kit" κάπου στον πάγκο μου. Κυριάκο, όλα καλά με το δάκτυλο. Αν είχα κόφτη πάνω στον ταχυτροχό κι όχι ροδέλα λείανσης, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Αγάπιε, όσο χαμογελάμε είναι καλό. Καλημέραααα
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 30, 2021 19:31:45 GMT 2
Τυχερός ήσουν Γιώργο με τον ταχυτροχό, ευτυχώς απέφυγες τα χειρότερα φίλε! Μια χαρά προχωράνε οι εργασίες! Καλή συνέχεια και καλό βράδυ!
|
|
amyntas
Kart Driver
Αμύντας
|
Post by amyntas on Sept 30, 2021 21:59:33 GMT 2
Τρομερή δουλειά Γιώργο για σεμινάριο. Είναι ένα από τα κιτ που ψάχνω να βρω εδώ και καιρό και δεν πίστευα ποτέ πως κάποιος όχι μόνο θα το είχε αλλά θα το προχωρούσε και σε τέτοιο υψηλό επίπεδο όπως μόνο εσύ μπορείς. Σεμινάριο κυριολεκτικά. Θα σε παρακολουθώ να μαθαίνω...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 2, 2021 19:29:39 GMT 2
Φάνη, ναι αν είχα εργαλείο κοπής στον ταχυτροχό θα έχανα το δάκτυλό μου. Ευτυχώς, φίλε μου. Αμύντα, είναι μοναδικό κιτ αλλά εντελώς λάθος για 500S. Προσπαθώ να το φέρω όσο πιο κοντά γίνεται στις βασικές τουλάχιστον λεπτομέρειες της πραγματικής. Το αποτέλεσμα, θα το δείξει το μέλλον. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό.
|
|