|
Post by konstantinf on May 7, 2022 10:41:42 GMT 2
Αυτή δεν αχλαδοφέρνει Παναγιώτη; Αν την θες, δικιά σου!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 7, 2022 12:52:21 GMT 2
Αυτη οντως μπορει να ταιριαζει Κωνσταντινε Θα βρεθουμε στην συναντηση να μου την δωσεις?
|
|
|
Post by Φάνης on May 8, 2022 14:20:36 GMT 2
Αργά αλλά σταθερά που λένε Παναγιώτη! (Αυτό λέω και στον εαυτό μου ). Μια χαρά προχωράει! Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 10, 2022 18:37:43 GMT 2
Ευχαριστω Φανη! Να δω ποτε με το καλο θα το τελειωσω!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 4, 2022 20:19:22 GMT 2
Γεια σας αγαπητοι μου φιλοι Αλλο ενα επεισοδιο απο τον Λωτο ηρθε να προστεθει στη σειρα που ολοι περιμενετε με ανυπομονησια, Παιρνει καιρο βεβαια, γιατι κυριοι εδω κανουμε τεχνη, δεν ειμαστε αντε αντε και οτι βγει!! Εδω αγαπητοι μου κανουμε τομη στον μοντελισμο, δημιουργουμε κατι καινουργιο! Κατι που θα μιλανε οι επωμενες γενιες μοντελιστων με δεος, θα διδασκεται στα σχολεια, θα μπει σε μουσεια !!! Θα Θα Θα.... Οποτε κυριοι Θαυμαστε!!! Επιασα το μονοκοκ, ασταρι μαυρο, σεμι γκλοσ μπλακ μετα, και περασαμε στα καρμπον ντεκαλς Μετα περασα απο πανω ενα κληαρ μπλακ ματ για να μειωσω την γυαλαδα των καρμπον, περασα και τα John player special και ολο αυτο σφραγιστηκε με clear mat Μετα επιασα πιλοτηριο Αφου ηθελα να βαλω κατι ψιψιψινια και κοκοκοψια επρεπε να προσθεσω λιγο φυλλο πλαστικου απο κατω στοκαρισμα τριψιμο βαψιμο semi gloss black, τρυπιτσες ντεκαλς και μετα ψιψιψινια και κοκοκοψια Αααα εβαψα και λιγο τις εξατμισεις και βλεπουμε τερμα για σημερα φιλοι μου Ξερω ξερω δεν μπορειτε να περιμενετε, λιγη υπομονη φιλοι μου λιγοι υπομονη!! Μαλλον το μεγαλυτερο συγκροτημα μεχρι τωρα!!! Εδω σε μια παρασταση που εδωσαν το 72 στο αρχαιο θεατρο της πομπηιας και εδω το The Trial απο το καταπληκτικο The Wall
|
|
|
Post by alex78 on Nov 4, 2022 20:36:11 GMT 2
Κεφάτος και δημιουργικός όπως πάντα Πάνο, τρομερή δουλειά στο κόκπιτ, καλή συνέχεια και το νου σου, μην κάνουμε πάλι μαύρα μάτια να σε δούμε....
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 4, 2022 21:20:36 GMT 2
Σημαντική η πρόοδος Πάνο, μπελαλίδικη η δουλειά με τα φύλλα καρμπόν αλλά δείχνουν πολύ όμορφα! Αλήθεια, στις ασημένιες ροδέλες στο καρμπόν σκέφτεσαι να κολλήσεις κάποια PE της top studio? Μου άρεσε ιδιαίτερα η δουλειά στο πιλοτήριο με τους μεταλλικούς διακόπτες! Καλή συνέχεια και καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 5, 2022 9:45:33 GMT 2
Tο μεγάλο δίλημμα του ποστ σου είναι τελικά Pink floyd ή Queen; Καλά τα μοντελιστικά, ωραία η πρόοδος, αλλά ξεκίνησες τρομερό beef. Καλημέρα
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 8, 2022 12:57:22 GMT 2
Ευχαριστω Αλεξ , και εγω ελπιζω να παω πιο γρηγορα!
Φανη ειναι στο προγραμμα οι μεταλλικες ροδελες απλα ειναι χρονοβορο, και ηθελα να δειξω κατι, ταιριαζουν πολυ οι ροδελες απο το σετ με βιδακια και παξιμαδακια της scale motorsport
Να με συγχωρέσει η αφεντια σου Γιωργο αλλα νομιζω οτι οι Floyd ειναι πολυ καλυτεροι !! Η μουσικη τους ξεκινησε απο αλλου και πηγε αλλου, Ωριμασε, μεστωσε μαζι τους !! Πειραματιστηκαν, και δεν φοβηθηκαν καθολου να το καταθεσουν στο κοινο, και εβγαλαν δισκους διαμαντια! Μπορει σε πολυ κοσμο να ταιριαζει στο αυτι τους τα ακουσματα των queen αλλα η ποιοτητα των floyd ειναι κατι αλλο !
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 8, 2022 20:26:49 GMT 2
ταιριαζουν πολυ οι ροδελες απο το σετ με βιδακια και παξιμαδακια της scale motorsport Αν θυμάμαι καλά, κι εγώ αυτά είχα χρησιμοποιήσει. Τα του αμαξώματος τα είχα βάψει μαύρα. Αν θυμάμαι σωστά, φυσικά... Να με συγχωρέσει η αφεντια σου Γιωργο αλλα νομιζω οτι οι Floyd ειναι πολυ καλυτεροι !! Η μουσικη τους ξεκινησε απο αλλου και πηγε αλλου, Ωριμασε, μεστωσε μαζι τους !! Πειραματιστηκαν, και δεν φοβηθηκαν καθολου να το καταθεσουν στο κοινο, και εβγαλαν δισκους διαμαντια! Μπορει σε πολυ κοσμο να ταιριαζει στο αυτι τους τα ακουσματα των queen αλλα η ποιοτητα των floyd ειναι κατι αλλο ! Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, Παναγιώτη.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 9, 2022 11:00:55 GMT 2
Χαιρομαι που συμφωνουμε Γιωργο!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 9, 2022 22:00:50 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά με τα κάρμπον, πραγματικά χαρά στην όρεξή σου! Ο πίνακας επίσης πολύ όμορφος, με τα διακοπτάκια να ξεχωρίζουν! Ελπίζω η επόμενη ενημέρωση να έρθει συντομότερα.. (Είπε αυτός που ανεβάζει ενημέρωση κάθε 6 μήνες το νωρίτερο...) 😀
|
|
|
Post by czt on Nov 11, 2022 10:06:34 GMT 2
Απλα φανταστικές εργασιες!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 11, 2022 11:15:33 GMT 2
Ευχαριστω Φιλτατοι Ευχαριστω
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 12, 2022 10:02:25 GMT 2
Έχω μείνει πίσω στην παρακολούθηση των εργασιών των φίλων, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ: Πολύ ωραία η δουλειά με τα κάρμπον Παναγιώτη, πρέπει να τα πούμε από κοντά κάποτε και να μου δείξεις, γιατί εγώ κι οι χαλκομανίες είμαστε από δυο χωριά... Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 12, 2022 10:54:05 GMT 2
Βεβαιως Κωνσταντινε, πολυ θα ηθελα να πιουμε ενα καφεδακι καποια στιγμη!
|
|