pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Sept 9, 2021 13:33:54 GMT 2
Ευχαριστω πολυ για τον σχολιασμο φιλοι μου!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 28, 2021 21:47:21 GMT 2
Καλησπερα Καλησπερα Εδω ειμαι και εγω δεν τα παρατησα, η κατασκευη συνεχιζεται, με ρυθμους χελωνας βεβαια, αλλα συνεχιζεται Λοιπον, αφου μπηκαν τα καρμπον στο πατωμα και στα σαιντποντ, εδεσα αναρτησεις και προσθεσα τις πρωτες σωληνωσεις στον κινητηρα και εγιναν καποιες δοκιμες εφαρμογης (τα ρακορ τωρα που τα βλεπω ισως να ειναι ενα νουμερο μικροτερα απ'οτι πρεπει, τι λετε και εσεις?) Εφτιαξα ενα υποτυπωδες διανομεα, αφου δεν θα φαινεται εκει που ειναι, και περασα μπουζοκαλωδια ,φτιαχτηκε και ενας ιμαντας απο χαρτοταινια, και μπηκαν τα ηλεκτρονικα κουτια απο την μια πλευρα, και απο την αλλη φτιαχτηκε ενα καινουργιο απο φυλλο πλαστικου, μπηκαν βισματα και περιμενουν τα καλωδια Ετσι εγινε μια πρωτη δοκιμη στην εφαρμογη, το συνολο θα ειναι καπως ετσι!! Η απιστευτη Billie στο strange fruits, χαρακτηριστηκε σαν το τραγουδι του αιωνα του περασμενου βεβαια, οπου strange fruits τα σωματα των μαυρων που κρεμονταν απο τα δεντρα.
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 28, 2021 22:02:36 GMT 2
Το αργόν και χάριν έχει Παναγιώτη. Και η δουλειά πολύ καλή! Τα ρακόρ δεν με ενοχλούν οπτικά, αυτό που με ξενίζει είναι οι κόκκινες και πράσινες σωληνώσεις στα ψυγεία. Έτσι είναι στην 1/1; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 30, 2021 9:10:15 GMT 2
Ωραίος, Παναγιώτη. Καλημέρα
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 30, 2021 10:42:21 GMT 2
Ευχαριστω για τον σχολιασμο Κωνσταντινε ειναι στεγανοποιητικα στους συνδεσμους των σωληνωσεων, θα μπουν και οι σφιγκτηρες τους, και εχω να βαλω και μπλε οπως βλεπεις και στην φωτο
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 30, 2021 10:50:49 GMT 2
Αργά αλλά σταθερά Παναγιώτη! Με τους σφιγκτήρες θα δείξουν μια χαρά τα στεγανοποιητικά! Έχεις PE ή θα χρησιμοποιήσεις αλουμινοταινία; Ίσως τα ρακορ να είναι λίγο μικρότερα από ότι έπρεπε, αλλά αν δεν μπορείς να τα αλλάξεις με λίγο μεγαλύτερα, δεν χάλασε και ο κόσμος! Καλή συνέχεια! ΥΣ. Αγαπάμε Billie Holiday.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 30, 2021 20:08:57 GMT 2
Ευχαριστω Φανη για τον σχολιασμο
Εχω PE, με αυτα θα προσπαθησω, για τα ρακορ θα δω τι θα κανω αν δεν βαριεμαι..
Και βεβαια αγαπαμε Billie Holiday Φανη!!
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 6, 2021 0:16:30 GMT 2
Παναγιώτη συμφωνώ απόλυτα με τον Φάνη. Ειδικά με την χρήση των P.E. θα είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Για τα στεγανωποιητικά τι χρησιμοποίησες θερμοσυστελλόμενα?
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 6, 2021 19:07:56 GMT 2
Ναι Νασο θερμοσυστελλομενα ειναι
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 30, 2022 10:11:21 GMT 2
Κουκου!!!! Χαχα νομιζατε οτι τελειωσατε μαζι μου ε?? Νομιζατε οτι γλυτωσατε απο εμενα ετσι? Λαθος κυριοι μεγα λαθος!!! δεν γλυτωνετε απο εμενα τοσο ευκολα!!! Εδω ειμαι!!!! Ο αγωνας ακομα συνεχιζεται, Πεισμωσα !! Λοιπον Αρχισα τις δοκιμες με τις εφαρμογες, στις εξατμισεις και στα τουρμπο!! Χαλια!! δεν ταιριαζει τπτ οποτε αν θελεις να μεινει ανοιχτο το καπακι δεν μπορεις να τα αφησεις ετσι! Aρχισε η μοντα λοιπον, δοκιμες απο δω, δοκιμες απο κει, κοψε λιγο απο εδω προσθεσε λιγο απο εκει κατι καναμε , Αυτο βεβαια θα φανει στο τελος οποτε, οψομεθα!! Ακολουθησαν οι σωληνες των ψυγειων , και αυτες δεν ταιριαζαν οπως επρεπε, οποτε και εδω τα ιδιααα, αντε ξαναμανα δοκιμαζε, ζεσταθηκαν σε ορισμενα σημεια για να λυγισουν λιγο διαφορετικα, η μια εσπασε και ξανακολληθηκε και γενικως ενα... ασε καλυτερα να μην το κατονομασω γιατι θα βγει το ΕΣΡ και θα εχουμε θεμα! Μετα επιασα το μονοκοκ!! Εχω αποφασισει οπως καταλαβαινετε να προσθεσω λεπτομερεια (εδω γελανε) αρα θα επρεπε να κοιταξω τι θα φτιαξω και στο μονοκοκ οποτε ανοιξα τις τρυπες μπροστα στην μουρη για να προσθεσω δοχεια για τα υγρα φρενων και πισω, στο ντεποζιτο, επειδη δεν μου αρεσαν τα αναγλυφα ρακορ της φουτζιμι και ηθελα να τα αλλαξω ειπα να επεμβω σε βαθος , κοπηκε ολο το κομματι και φτιαχτηκε απο την αρχη με φυλο πλαστικου το πανω μερος του ντεποζιτου και προχωραμε Στην συνεχεια εκοψα στο κεφαλι του οδηγου το φλατ σημειο για να βαλω σιδερα που βλεπω στις φωτο , αυτα λογικα ειναι η συνεχεια των ρολ μπαρ αν δεν κανω λαθος ,, και που πανω τους δενουν και οι ζωνες ασφαλειας Στο καθισμα ετριψα το αναγλυφο της φουτζιμι για τις ταχυτητες, αφου θα προσπαθησω να το φτιαξω απο την αρχη, απο την αριστερη πλευρα του καθισματος εχει ενα ηλεκτρονικο κουτι απ'οτι καταλαβαινω ,,αλλα πραγματικα σε οσες φωτο εχω ψαξει δεν μπορω να βρω κατι, μαλλον θα φυγει και αυτο, αααα και ανοιξα και τρυπες στο καθισμα για να περασουν οι ζωνες . Εδω μια προσπαθεια για τον λεβιε των ταχυτητων. Ολα αυτα βεβαια εχουν να περασουν απο το βαφειο οποτε.. Αντε του χρονου παλι!!! Πριν λιγο καιρο βγηκε μια πολυ καλη ταινια (ντοκιμαντερ) για τους Velvet Underground Ασ θυμιθουμε λοιπον την υπεροχη μπανανα τους. Εναν απο τους καλυτερους δισκους που εχουν βγει ποτε, σιγουρα μεσα στην 10αδα
|
|
|
Post by konstantinf on May 1, 2022 6:17:43 GMT 2
Πολλή δουλειά και ουσιαστικές παρεμβάσεις Παναγιώτη! Η καλή δουλειά αργεί να γίνει... Προχώρα λοιπόν ακάθεκτος! Για το λεβιέ των ταχυτήτων, μήπως θα ήταν ευκολότερη επιλογή η καρφίτσα με κεφαλάκι; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on May 1, 2022 9:26:37 GMT 2
Ωχ ρε φίλε... Θέλεις να μας ότι δεν γλυτώσαμε από τον περίεργο τον πανά και τις ακόμα πιο περίεργες μουσικές του. Δύσκολα ξεκίνησε η μέρα... Ωραίος, Παναγιώτη, πολύ καλές οι επεμβάσεις, ιδίως στο μονοκό. Για τα τούρμπο, τι να πεις, θυμάμαι κι εγώ είχα παιδευτεί, μπολικουτσικά. Το κουτί στα αριστερά δεν υπήρχε όταν έτρεχε το αυτοκίνητο, είμαι 99,9% σίγουρος. Οι φουτζιμαίοι το ξεπατίκωσαν από κάνα σύγχρονο ιβέντ, όπου τα μονοθεσία είναι τροποποιημένα για να πληρούν κάποιες νόρμες ασφάλειας, να είναι πιο εύκολα στη χρήση και για αξιοπιστία. Το κουτί αυτό είτε ρυθμίζει ηλεκτρονικά τις αντιστρεπτικές (θα σου πω που το βασίζω σε λίγο), καθώς μοιάζει με κάποια σχετικά αξεσουάρ της sparco ή είναι κάποιο emergency που ενεργοποιεί τους πυροσβεστήρες. Θεωρώ το πρώτο, γιατί στο ίδιο σημείο, λίγο πιο μπροστά και πλαγιαστά, είναι ο μοχλός που ρύθμιζε τις αντιστρεπτικές ο ίδιος ο Magic (αιωνία η μνήμη του, μέρα που είναι ) . Άρα θεωρώ ότι ο κυριούλης που την έχει και την τρέχει σε ρετροσυναντήσεις, το άλλαξε για λόγους ευκολίας χρήσης, με το ηλεκτρονικό που σου έγραψα παραπάνω. Όπως και να έχει πρέπει να φύγει και να προστεθεί το λεβιεδάκι (αν δεν το δίνει η fujimi). Εσωκλείω και φώτο, με τις οδηγίες της hiro. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on May 1, 2022 13:46:14 GMT 2
Μετά την λεπτομερέστατη ανάλυση του Γιώργου, εγώ τι να προσθέσω; Οι επεμβάσεις, πολύ μελετημένες και πολύ όμορφα εκτελεσμένες! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on May 1, 2022 15:11:19 GMT 2
Φοβερές εργασίες Παναγιώτη, ειδικά όταν πάρει ''μορφή'' με τα χρώματα που θα πέσουν θα δείξει ακόμα περισσότερο, καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by czt on May 2, 2022 18:49:21 GMT 2
Καλησπερα Παναγιωτη Χριστος Ανεστη! Πολυ ωραιες οι εργασιες το οτι θες να αποδόσεις οσο πιο καλα γινεται το λατρευω και αυτο αποτειπονεται σωστα και ωραια πιστευω με τη βοηθεια του Γιωργου θα απογειωθη στο μεγιστο βαθμο! Ως προς τη κλιμακα ολα ειναι εντος και τιποτα εκτος και επι τα αυτα!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 6, 2022 8:48:04 GMT 2
Κωνσταντινε νομιζω οτι η καρφιτσα εχει πολυ μικρο κεφαλι συν οτι ειναι στρογγυλο ενω συνηθως ο λεβιες εχει σχημα αχλαδιου οποτε λεω να τον φτιαξω
Γιωργο συμφωνω για το κουτι, δεν υπαρχει στο αυτοκινητο οταν ετρεχε οποτε εχει φυγει ηδη απο το καθισμα και εχω ξεκινησει να φτιαχνω το λεβιεδακι για την ρυθμιση των αντιστρεπτικων
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια κυριοι!
|
|