|
Post by kyriakos on Mar 25, 2021 21:51:36 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 26, 2021 6:57:26 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κυριάκο! Μην το λες παλιό αυτό το κιτ... Έχω στο στοκ μου μερικά της δεκαετίας του '70...
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 26, 2021 8:36:58 GMT 2
Καλημέρα Κυριάκο, καλή αρχή. Απι ότι βλέπω έχει τα προβληματάκια του, αναμενόμενο αυτό! Πάντως πάρε τον χρόνο σου και, εκτός από το απαιτούμενο καθάρισμα, τρίψε και αρκετά σημεία να λεπτύνουν, ιδιαίτερα τα πλαϊνά στην πίσω αεροτομή γιατί είναι πάρα πολύ χοντρά - αν δεν τα βελτιώσεις θα φαίνονται άσχημα στο τελικό αποτέλεσμα (κοίταξε φωτό από το πραγματικό να πάρεις ιδέες). Φυσικά, δικό σου είναι το μοντέλο, εσύ αποφασίζεις πως θα προχωρήσεις! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 26, 2021 9:48:07 GMT 2
Που πας και τα βρίσκεις, Κυριακό! Σίγουρα απαιτεί αρκετή δουλειά στην προετοιμασία του αμαξώματος, αλλά από την άλλη είναι ένα καλό μέσο βελτίωσης και εκπαίδευσης. ΥΓ. Το κιτ είναι καλούπι 1980 και επανεκδόθηκε στο συγκεκριμένο κουτί το '92. Καλημέρα και καλή επιτυχία.
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 26, 2021 12:13:48 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κυριάκο! Μην το λες παλιό αυτό το κιτ... Έχω στο στοκ μου μερικά της δεκαετίας του '70... Θα μας περάσουν για αρχαιολόγους στο τέλος !
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 26, 2021 12:15:16 GMT 2
Καλημέρα Κυριάκο, καλή αρχή. Απι ότι βλέπω έχει τα προβληματάκια του, αναμενόμενο αυτό! Πάντως πάρε τον χρόνο σου και, εκτός από το απαιτούμενο καθάρισμα, τρίψε και αρκετά σημεία να λεπτύνουν, ιδιαίτερα τα πλαϊνά στην πίσω αεροτομή γιατί είναι πάρα πολύ χοντρά - αν δεν τα βελτιώσεις θα φαίνονται άσχημα στο τελικό αποτέλεσμα (κοίταξε φωτό από το πραγματικό να πάρεις ιδέες). Φυσικά, δικό σου είναι το μοντέλο, εσύ αποφασίζεις πως θα προχωρήσεις! Καλή συνέχεια! Να Σάι καλά φίλε μου κ ευχαριστώ για την συμβουλή θα το έχω στα υπόψιν!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 26, 2021 12:18:25 GMT 2
Που πας και τα βρίσκεις, Κυριακό! Σίγουρα απαιτεί αρκετή δουλειά στην προετοιμασία του αμαξώματος, αλλά από την άλλη είναι ένα καλό μέσο βελτίωσης και εκπαίδευσης. ΥΓ. Το κιτ είναι καλούπι 1980 και επανεκδόθηκε στο συγκεκριμένο κουτί το '92. Καλημέρα και καλή επιτυχία. Ευχαριστώ Γιώργο!αυτά όλα είναι αγορασμενα πριν μια δεκαετία από ebay,δεν είχα γεννηθεί ακόμα όταν έγινε το καλούπι χαχαχαχα!
|
|
|
Post by nikostheo on Mar 26, 2021 20:32:14 GMT 2
βλεπω και διαβαζω οτι εχει πολυ πραμα οποτε καλο κουραγιο !!!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 26, 2021 20:40:11 GMT 2
Ευχαριστώ Νίκο να Σάι καλά!!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 27, 2021 14:12:03 GMT 2
Εύχομαι μια ευχάριστη κατασκευή με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία Κυριάκο και οι προσθήκες στα φτερά μια χαρά. Τι χρώμα σκέφτεσαι?
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 27, 2021 15:53:49 GMT 2
Εύχομαι μια ευχάριστη κατασκευή με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία Κυριάκο και οι προσθήκες στα φτερά μια χαρά. Τι χρώμα σκέφτεσαι? Ευχαριστώ φίλε μου!λέω για κόκκινο αλλά δεν είμαι κ σιγουρος, έχει αυτά τα αυτοκόλλητα φαίνονται σε καλή κατάσταση είμαι υπό σκέψη ακόμα τι ταιριάζει
|
|
|
Post by alex78 on Mar 27, 2021 16:37:14 GMT 2
Συμπαθητικό το κόκκινο, ωστόσο αν το έφτιαχνα εγώ θα προτιμούσα μάλλον ένα βαθύ μπλέ ή ανθρακί.
Επίσης τα αυτοκόλλητα θεωρώ πως δεν ταιριάζουν με την περίσταση, θα τα κρατούσα στο spare box και θα επέλεγα να την κάνω αμιγώς πολιτική.
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 27, 2021 20:49:29 GMT 2
|
|
|
Post by Diecast917k on Apr 27, 2021 20:54:52 GMT 2
Πολυ καλο φαινεται! Προσωπικα μαρεσει πολυ και το μπροστινο σποιλερ!!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 27, 2021 21:16:11 GMT 2
Πολυ καλο φαινεται! Προσωπικα μαρεσει πολυ και το μπροστινο σποιλερ!! Να Σάι καλά φίλε μου ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 28, 2021 8:17:42 GMT 2
Ωραίο το εμπρός φτερό (splitter) Κυριάκο. Τα φουσκώματα στα φτερά πολύ καλύτερα τώρα. Καλή συνέχεια
|
|