|
Post by alex78 on Oct 5, 2021 20:33:37 GMT 2
Όμορφα προχωράει Κυριάκο, καλή συνέχεια. Μόνη μου ένσταση η ασυμμετρία κάποιων χαλκομανιών όπως λ.χ. των ''Enkei'' στο καπώ. Τώρα που οι προθήκες σου είναι γεμάτες, νομίζω μας ''χρωστάς'' μια φωτό με το περιεχόμενό τους και τον χώρο εργασίας σου....
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
Member is Online
|
Post by Antonis on Oct 5, 2021 23:39:32 GMT 2
Πολύ όμορφο. Το μαύρο χρώμα είναι εξαιρετικό. Μπράβο!!! Προσωπικά θα επέλεγα την αμιγώς πολιτική έκδοση και δεν θα έβαζα τα αυτοκόλλητα. Αλήθεια έχουν κάποια αναφορά οι οδηγίες για το αγωνιστικό αυτοκίνητο; Που έτρεξε, πότε και σε πόσους αγώνες; Όσο και να το έψαξα δεν βρήκα κάτι. Συγχαρητήρια και πάλι και καλά τελειώματα.
|
|
|
Post by kyriakos on Oct 6, 2021 17:22:14 GMT 2
Μια χαρά προχωράει! Χρώμα και χαλκομανίες δείχνουν πολύ όμορφα, δεδομένης και της ηλικίας των χαλκομανιών. Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά!!
|
|
|
Post by kyriakos on Oct 6, 2021 17:27:31 GMT 2
Όμορφα προχωράει Κυριάκο, καλή συνέχεια. Μόνη μου ένσταση η ασυμμετρία κάποιων χαλκομανιών όπως λ.χ. των ''Enkei'' στο καπώ. Τώρα που οι προθήκες σου είναι γεμάτες, νομίζω μας ''χρωστάς'' μια φωτό με το περιεχόμενό τους και τον χώρο εργασίας σου....
Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά,όσο για την ασυμμετρία πως γίνεται όταν τα βάζω να τα βλέπω όλα αλφάδι κ μετά την άλλη μέρα να χάνουν δεν μπορώ να καταλάβω χαχαχαχα κάτι γίνεται σε αυτό το δωματιάκι όταν κατεβαίνω!ακόμα δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο πέρα από μια συλλογή που πρόσθεσα από 1/64
|
|
|
Post by kyriakos on Oct 6, 2021 17:40:14 GMT 2
|
|
|
Post by kyriakos on Oct 6, 2021 17:46:27 GMT 2
Πολύ όμορφο. Το μαύρο χρώμα είναι εξαιρετικό. Μπράβο!!! Προσωπικά θα επέλεγα την αμιγώς πολιτική έκδοση και δεν θα έβαζα τα αυτοκόλλητα. Αλήθεια έχουν κάποια αναφορά οι οδηγίες για το αγωνιστικό αυτοκίνητο; Που έτρεξε, πότε και σε πόσους αγώνες; Όσο και να το έψαξα δεν βρήκα κάτι. Συγχαρητήρια και πάλι και καλά τελειώματα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου έχω πει κ στην αρχή ότι αφού το πήρα σαν αγωνιστικο έτσι θα το κάνω μιας κ θα γίνει κ η κατασκευή του πολιτικού θέλω να τα έχω ξεχωριστά.μεχρι στιγμής έχω κάνει 2 αγωνιστικες μια lp 500S μια lp400 κ μετά έχω την αγωνιστική που όντως υπάρχει την quattrovalvole
|
|
|
Post by alex78 on Oct 7, 2021 18:54:20 GMT 2
|
|
|
Post by kyriakos on Oct 7, 2021 18:59:23 GMT 2
Κυριάκο έλα πές μας την αλήθεια τώρα, στον ελεύθερο σου χρόνο ασχολείσαι και με την διακόσμηση, έτσι δεν είναι....? Χαχαχαχα μετά από τόσα χρόνια απραξίας ξέσπασα ο έρημος τι να κάνω ρε Άλεξ!!!ότι μπορεί ο καθένας άστα!!!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 8, 2021 9:47:20 GMT 2
Καλημέρα Κυριάκο άρχοντα!Ρε φίλε και εγώ τα ίδια με τους άλλους έπαθα,φτιάχτηκα όταν την είδα βαμμένη μαύρη με τα φουσκωμένα φτερά και σποιλερ,αλλά οι χαλκομανιες μου κακοφανηκαν! Εννοειται σημασία έχει πάνω από όλα να το φτιάχνεις εσύ όπως γουστάρεις πάντως! Εξαιρετική δουλειά με τον εποξικο,είναι η Countach που μου χες δείξει από κοντά αν θυμάμαι καλά?
|
|
|
Post by kyriakos on Oct 8, 2021 16:19:13 GMT 2
Καλημέρα Κυριάκο άρχοντα!Ρε φίλε και εγώ τα ίδια με τους άλλους έπαθα,φτιάχτηκα όταν την είδα βαμμένη μαύρη με τα φουσκωμένα φτερά και σποιλερ,αλλά οι χαλκομανιες μου κακοφανηκαν! Εννοειται σημασία έχει πάνω από όλα να το φτιάχνεις εσύ όπως γουστάρεις πάντως! Εξαιρετική δουλειά με τον εποξικο,είναι η Countach που μου χες δείξει από κοντά αν θυμάμαι καλά? Γεια σου φιλαράκι μου ναι αυτή είναι που σου είχα δείξει!την πολιτική θα την κάνω κ αυτή μαύρη αφού σας άρεσε τόσο πολύ χαχαχαχα!!!
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 5, 2021 10:31:37 GMT 2
Γεια σας φίλοι μου μετά από καιρό κατάφερα κ βρήκα χρόνο να συνεχίσω κ να τελειώσω τον ταύρο μιας κ αυτή η περίοδο είναι δύσκολη λόγω φόρτου εργασίας.λοιπον είχαμε μείνει στο βερνίκι. Στην συνέχεια τριφτηκε με 3000 5000 6000 8000 12000 κ πέρασα της αλοιφές τις ταμιγια να πω την αλήθεια δεν έμεινα κ πολλοί ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά οκ μαθαίνουμε κ προχωράμε .μασκαρεψα κ έβαψα με μαύρο ματ τα σημεία που έπρεπε
Κ ομόλογό αυτό πήγε καλά. Έφτιαξα μια τάπα από φίλο πλαστικού να κλείσω ένα κενό που υπάρχε από το Κιτ στο Πορτ μπαγκαζ
Φτιάχτηκε κ το εσωτερικό όσο μπορούσα λόγο της απλότητας του Κιτ δεν γίναν πολλά κ δεν είχα κ χρόνο να ασχοληθώ περαιτέρω Αυτο ήταν σε λίγο θα ανεβάσω κ το τελικό αποτέλεσμα
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 5, 2021 11:35:25 GMT 2
Μπράβο Κυριάκο! Κάθε μοντέλο που τελειώνουμε - όσες ατέλειες και να 'χει - είναι καλύτερο από ένα που μένει μισοτελειωμένο... Και στο επόμενο με το καλό, και σίγουρα με τις εμπειρίες που μαζεύεις θα είναι και καλύτερο!
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 5, 2021 12:12:32 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Κωσταντίνε να είσαι καλά έτσι είναι όπως τα λες
|
|