|
Post by Φάνης on Apr 19, 2022 8:07:29 GMT 2
Μας έλειψες φίλε, πολύ ωραίο γυάλισμα, καλό φιλετάρισμα! Ευχαριστώ πολύ Άλεξ! Εκτός της απαλοιφής της γρατζουνιάς, λόγω του επιπλέον τριψίματος-βερνικιού-τριψίματος, το γυάλισμα απέκτησε περισσότερο βάθος, αν το συγκρίνεις με το προηγούμενο γυάλισμα στις φωτό που είχα αναρτήσει. Απλώς ίσως να είχα επιτύχει ακόμη καλύτερο γυάλισμα αν χρησιμοποιούσα ταχυτροχό, αλλά το έκανα παρακολουθώντας διαδικτυακά ένα σεμινάριο οπότε καταλαβαίνεις …
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 19, 2022 8:10:55 GMT 2
Έλα ρε, Φάνη. Νόμιζα το είχες γυρίσει στην ξυλογλυπτική Ευχαριστώ Γιώργο! Μάθε τέχνη κι άστηνε που λένε!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 19, 2022 18:29:14 GMT 2
Ωραία κατασκευή Φάνη και ωραίο το χρωματάκι.
Καλά τελειώματα
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 19, 2022 19:48:10 GMT 2
Ωραία κατασκευή Φάνη και ωραίο το χρωματάκι. Καλά τελειώματα Ευχαριστώ Αγάπιε! Το maroon είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα!
|
|
|
Post by nektarios on May 1, 2022 13:52:18 GMT 2
Εξαιρετικό το γυάλισμα, εξαλείφθηκε και η γρατζουνιά - και οι εφιάλτες που τη συνόδευαν - , οπότε πάμε ολοταχώς για τον επιτυχημένο τερματισμό!
|
|
|
Post by thierry on May 2, 2022 7:54:16 GMT 2
thx for all the explanations beautiful work
|
|
|
Post by Φάνης on May 8, 2022 14:14:02 GMT 2
Εξαιρετικό το γυάλισμα, εξαλείφθηκε και η γρατζουνιά - και οι εφιάλτες που τη συνόδευαν - , οπότε πάμε ολοταχώς για τον επιτυχημένο τερματισμό! Ευχαριστώ φίλε! Το ελπίζω και εγώ!
|
|
|
Post by Φάνης on May 8, 2022 14:15:03 GMT 2
thx for all the explanations beautiful work Thanks a lot Thierry! All the very best!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 19, 2022 18:10:26 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 19, 2022 18:18:08 GMT 2
Κλασικές εργασίες, μαστόρικα εκτελεσμένες! Καλή συνέχεια Φάνη!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 19, 2022 18:29:46 GMT 2
Αρχίζει και παίρνει μορφή Φάνη, η εφαρμογή του BMF άψογη . Επειδή κόλλησε το μυαλό μου, τι σημαίνει ''OHP''....?
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 19, 2022 19:15:26 GMT 2
Κλασικές εργασίες, μαστόρικα εκτελεσμένες! Καλή συνέχεια Φάνη! Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 19, 2022 19:17:48 GMT 2
Αρχίζει και παίρνει μορφή Φάνη, η εφαρμογή του BMF άψογη . Επειδή κόλλησε το μυαλό μου, τι σημαίνει ''OHP''....? Ευχαριστώ πολύ Άλεξ! OHP= (O)ver(H)ead (P)rojector Καλό βράδυ!
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Nov 19, 2022 19:26:00 GMT 2
Ωραίες εργασίες, ειδικά οι ζελατίνες στα παράθυρα είναι πολύ ωραίες.
Το BMF πολύ ωραία εφαρμοσμένο, στην δική μου αισθητική βέβαια θα τα έβαφα μαύρα καθώς ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο (εννοώ το αληθινό) να έχει χρώμια είναι λίγο κάπως αλλά αυτά είναι γνώμες που διίστανται, ο καθένας στα μοντέλα του κάνει ότι πραγματικά γουστάρει και του αρέσει.
Καλή συνέχεια στην κατασκευή
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 19, 2022 20:41:10 GMT 2
Ωραίες εργασίες, ειδικά οι ζελατίνες στα παράθυρα είναι πολύ ωραίες.
Το BMF πολύ ωραία εφαρμοσμένο, στην δική μου αισθητική βέβαια θα τα έβαφα μαύρα καθώς ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο (εννοώ το αληθινό) να έχει χρώμια είναι λίγο κάπως αλλά αυτά είναι γνώμες που διίστανται, ο καθένας στα μοντέλα του κάνει ότι πραγματικά γουστάρει και του αρέσει. Ευχαριστώ πολύ Μηνά! Ναι, οι ζελατίνες έκατσαν όμορφα και θα αναδείξουν την έξτρα δουλειά που έχει γίνει στο εσωτερικό και στο ταμπλό. Το BMF πράγματι έστρωσε καλά (καλύτερα από άλλες φορές που έχω προσπαθήσει). Βοήθησαν σε αυτό οι εγκοπές που υπάρχουν στα σιρίτια (όπως στο πραγματικό) και έτσι ήταν εύκολο να το τοποθετήσεις τμηματικά, έστρωνε όμορφα με μια μπατονέτα, χωρίς να υπάρχει επικάλυψη στις ενώσεις. Όσες Lotus Europa έχω δει, όλες έχουν νίκελ φιλέτα, τα οποία μου αρέσουν. Υπάρχουν φωτό στην αρχή της κατασκευής. Η φωτό αναφοράς για την συγκεκριμένη κατασκευή ήταν η ακόλουθη. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 20, 2022 11:54:38 GMT 2
Αν και δεν είμαι φαν του BMF, θεωρώ έκατσε καλά. Καλά κλεισίματα, Φάνη και καλημέρα.
|
|