|
Post by kyriakos on May 6, 2021 8:53:17 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 6, 2021 9:34:15 GMT 2
Ωραία τα μασκαρίσματα, Κυριάκο. Στις Κουνταχ, είναι αρκετά απαιτητικά, λόγω των πολλών μαύρων επιφανειών στο αμάξωμα. Μπράβο! Καλημέρα
|
|
|
Post by kyriakos on May 6, 2021 9:38:36 GMT 2
Ναι όντως Γιώργο! ευχαριστώ πολύ καλή σου μέρα φίλε
|
|
|
Post by konstantinf on May 6, 2021 10:07:36 GMT 2
Πολύ απλά μπράβο Κυριάκο. Από κατασκευή σε κατασκευή είναι αισθητή η συνεχής βελτίωσή σου. Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by kyriakos on May 6, 2021 10:20:47 GMT 2
Πολύ απλά μπράβο Κυριάκο. Από κατασκευή σε κατασκευή είναι αισθητή η συνεχής βελτίωσή σου. Καλά τελειώματα! Ευχαριστώ πολύ Κωσταντίνε για τα καλά σου λόγια μαθαίνω από τα λάθη μου για να μην τα ξανά επαναλάβω κ έχω κάνει πολλά!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 6, 2021 10:27:59 GMT 2
Καλημερα Κυριακο πραγματι η βελτιωση σου ειναι αισθητη !! Συνεχισε ετσι!
|
|
|
Post by kyriakos on May 6, 2021 11:02:16 GMT 2
Καλημερα Κυριακο πραγματι η βελτιωση σου ειναι αισθητη !! Συνεχισε ετσι! Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη να είσαι καλά φίλε!
|
|
|
Post by alex78 on May 6, 2021 11:59:35 GMT 2
Ομολογουμένως αισθητή και συνεχής η βελτίωση σου σε όλα τα επίπεδα Κυριάκο! Επίσης επίπονα το μασκαρίσματά σου, αλλά εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκες φίλε μου!
|
|
|
Post by kyriakos on May 6, 2021 13:10:09 GMT 2
Ομολογουμένως αισθητή και συνεχής η βελτίωση σου σε όλα τα επίπεδα Κυριάκο! Επίσης επίπονα το μασκαρίσματά σου, αλλά εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκες φίλε μου! ευχαριστω πολυ φιλε αλεξ για τα καλα σου λογια!
|
|
|
Post by kyriakos on May 16, 2021 0:05:41 GMT 2
|
|
|
Post by kyriakos on May 16, 2021 0:19:36 GMT 2
Να αναφέρω επίσης ότι πριν την τοποθέτηση των τζαμιών που ήταν ένα κομμάτι κ δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση τριφτηκε με τις 3 αλοιφές από tamiya κ το αποτέλεσμα ήταν πολύ ενθαρρυντικο
|
|
|
Post by konstantinf on May 16, 2021 8:16:00 GMT 2
Μπράβο Κυριάκο! Το off white του εσωτερικού με χαλάει λίγο (θα χρειάζονταν κάποιον τονισμό των φωτοσκιάσεων για να μην δείχνει τόσο ομοιογενές...), αλλά δεν πειράζει! Και στα επόμενα με το καλό!
|
|
|
Post by kyriakos on May 16, 2021 9:12:57 GMT 2
Μπράβο Κυριάκο! Το off white του εσωτερικού με χαλάει λίγο (θα χρειάζονταν κάποιον τονισμό των φωτοσκιάσεων για να μην δείχνει τόσο ομοιογενές...), αλλά δεν πειράζει! Και στα επόμενα με το καλό! Καλημέρα κ ευχαριστώ Κωσταντίνε!ήταν κ για μένα μια σκέψη αυτή η ασπριλα αλλά δεν εχω επιχειρήσει άλλη φορά να κάνω σκιάσει κ με τι χρώμα ειδικά με προβληματίζε, οποία συμβουλη δεκτή
|
|
|
Post by konstantinf on May 16, 2021 13:38:56 GMT 2
δεν εχω επιχειρήσει άλλη φορά να κάνω σκιάσει κ με τι χρώμα ειδικά με προβληματίζε, οποία συμβουλη δεκτή Δεν είμαι κι εγώ ειδήμων επί του θέματος, αλλά συνήθως δουλεύουμε με στεγνό πινέλο και wash. Τώρα το άσπρο είναι πολύ ιδιαίτερο χρώμα, οπότε καλύτερα να παρέμβουν και να σε συμβουλέψουν οι πιο πεπειραμένοι στις τεχνικές αυτές.
|
|
|
Post by gtziaf on May 22, 2021 9:14:29 GMT 2
Κυριάκο, σε λευκό κάθισμα μπορείς να κάνεις wash με (ανοικτό) γκρι και σκιάσεις με αποχρώσεις tan. Καλημέρα
|
|
|
Post by kyriakos on May 22, 2021 13:41:03 GMT 2
Κυριάκο, σε λευκό κάθισμα μπορείς να κάνεις wash με (ανοικτό) γκρι και σκιάσεις με αποχρώσεις tan. Καλημέρα Ευχαριστώ Γιώργο θα το έχω στα υπόψιν για το επόμενο!
|
|