|
Post by konstantinf on Jan 13, 2021 7:07:24 GMT 2
Πάντως, για να λέμε και τα ευχάριστα, το χρώμα κατά τα άλλα έκατσε μια χαρά και είναι και πολύ όμορφο... Οι συμβουλές προφανώς αποδίδουν. Καλή συνέχεια Κυριάκο!
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 13, 2021 19:54:45 GMT 2
Πάντως, για να λέμε και τα ευχάριστα, το χρώμα κατά τα άλλα έκατσε μια χαρά και είναι και πολύ όμορφο... Οι συμβουλές προφανώς αποδίδουν. Καλή συνέχεια Κυριάκο! Να Σάι καλά Κωσταντίνε ευχαριστώ όντως το χρώμα έγινε πολύ ωραίο φοβάμαι μήπως το αραίωσα πολύ κ δεν με κάλυψαν τα 30 μλ
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 28, 2021 21:52:58 GMT 2
Μετά από σκέψεις είπα να τρίψω πάλι την lambo μιας κ το χρώμα δεν έφτασε κ δεν ήμουν ευχαριστημένος από την καλύψει πίστευω ήθελε κ άλλα χέρια στοκαρισα κ το σταξιμο μιας κ με προβλημάτισε ο Γιώργος με τις χαλκομανιες αν κ έχω κάτι άλλες από ένα αγωνιστικό κορβέτ που είχα φτιάξει κάποτε κ είχαν μείνει κ λέω μήπως βάλε αυτές .γυρνάω σήμερα από την δουλειά κ τι να δω είχα κατεβάσει το αμάξωμα για να το πλύνω το είδε ο γιος μου κ να τα αποτελέσματα(ήταν σε ένα ντουλάπι ψηλά απλά τον είχε αγκαλιά η γυναίκα μου το ειδε έκλαιγε κ η μαμά δεν του χάλασε χατίρι του κανακάρη
Το κόλλησα τώρα θα κάνω κ νεύρα από μέσα με φύλλα πλαστικού κ ο θεός βοηθός
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 29, 2021 6:57:33 GMT 2
Κάνε παιδιά, να δεις καλό... Καλή επιτυχία στην επισκευή, Κυριάκο!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 29, 2021 11:54:47 GMT 2
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ...εγω δεν την αφηνω ουτε να σκουπισει στο γραφειο χωρις την αδεια μου...
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 29, 2021 12:04:23 GMT 2
Πάνω στο δωμάτιο δεν ανεβαίνει κάνεις το είχα κατεβάσει να το πλύνω το είδε κ τέλος,από ότι είδα το πρωί έχει κολλήσει καλά κ ίσια είμαστε σε καλό δρόμο αδέρφια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 29, 2021 23:23:21 GMT 2
Αυτές οι μαμάδες... Βάλε 2 φύλλα πλαστικού από κάτω απ΄ τα φτερά, εκεί που έσπασε, για να είναι πιο γερό. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by Sakis on Jan 29, 2021 23:38:29 GMT 2
Κυριάκο δεν θέλω να φανταστώ να μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κουράγιο και καλή υπομονή για τις διορθώσεις!
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 30, 2021 6:09:33 GMT 2
Ευχαριστώ για την συμπαράσταση για τις δύσκολες ώρες που περνώ χθες τριφτηκε η κόλλα μπήκαν κ κομμάτια πλαστικού από κάτω κ από ότι φαίνεται το σώσαμε, το μόνο που δεν μπορώ να φανταστώ είναι να σπάσει την ώρα που θα πάει να κουμπώσει το καπάκι στο σασι
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 30, 2021 6:39:26 GMT 2
Ωραιος φιλε,χειρισου το με απολυτη προσοχη!Τι χρωμα θα παιχτει αυτη τη φορα?Καλημερα
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 30, 2021 8:40:43 GMT 2
Καλημέρα φιλαράκι θα δείξει είμαι υπό σκέψη ακόμα έχω στοκ διαφορά χρώματα εκτός από μπλε θα δω πως θα πάει χρονικά κ ότι μου έρθει εκείνη την ωρα,η αλήθεια είναι μου άρεσε αυτό το μπλε
|
|
|
Post by alex78 on Jan 31, 2021 12:59:04 GMT 2
Το ''φερες'' μια χαρά, μπράβο για την ψυχραιμία και την επιμονή που επέδειξες Κυριάκο. Προσωπικά θα το ξαναέβαφα μπλέ, του ταιριάξει πολύ.
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 31, 2021 13:35:59 GMT 2
Μέχρι στιγμής καλά πάει... Προσοχή και καλή τύχη στα επόμενα βήματα!
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 31, 2021 14:09:02 GMT 2
Μπράβο Κυριάκο, τόσο για την υπομονή και όσο και για την επιμονή σου! Σίγουρα χρειάζονται πολύ προσεκτικοί χειρισμοί από εδώ και στο εξής στο αμάξωμα, όχι μόνο στο κούμπωμα αλλά και κατά την διάρκεια της κατασκευής, ιδιαίτερα όταν έρθει η ώρα του τριψίματος-γυαλίσματος. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 31, 2021 15:03:18 GMT 2
Να είστε καλά παιδιά ευχαριστώ πολύ!! προχωράμε κ όπου μας βγάλει!
|
|
|
Post by czt on Feb 1, 2021 15:28:17 GMT 2
Κυριακο σε καταλαβαινω απολυτα και λεω να κανουμε κρασοκατανοιξη για συμπαρασταση στο φιλο μας. Εμεις δεν ειμαστε για απεργια πεινας. Θα σε προτεινα εφοσον εχεις τον μικρο ενα ταπερ μεγαλο σωζει μοντελα ψυχικα τραυματα και πολλα αλλα. Επισης φανταστικη υπομονη που ειναι αρετη και θα συμγωνησω και με τον Αλεξ για το χρωμα ειναι ωραιο και θα το εκανα ξανα το ιδιο χρωμα. Συνεχιζουμε με υπομονη και αγαπη!
|
|