|
Post by kyriakos on Jan 11, 2021 11:13:08 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Jan 11, 2021 14:28:11 GMT 2
Καλό ξεκίνημα κυριακο και βλέπω πολύ δυναμικό και ωραίο!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 11, 2021 15:39:37 GMT 2
Κιτ δεινοσαυρο επιασες Κυριακο!Εχει κινητηρα?Θα το κανεις αγωνιστικο οπως φαινεται στο boxart?Μια χαρα το πρωτο βαψιμο,καλη επιτυχια!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 11, 2021 16:34:33 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κυριάκο και καλή επιτυχία στα βαψίματα! Εκμεταλλεύσου στο έπακρο όσα έπαθες και έμαθες από το βάψιμο της Diablo...
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 11, 2021 17:32:12 GMT 2
Καλό ξεκίνημα κυριακο και βλέπω πολύ δυναμικό και ωραίο! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 11, 2021 17:36:21 GMT 2
Κιτ δεινοσαυρο επιασες Κυριακο!Εχει κινητηρα?Θα το κανεις αγωνιστικο οπως φαινεται στο boxart?Μια χαρα το πρωτο βαψιμο,καλη επιτυχια! Ευχαριστώ Σπύρο είμαι υπό σκέψη τα αυτοκόλλητα είναι λίγο αρχαία κ δεν ξέρω πως θα δείχνουν είναι αυτα πως τα βλέπεις κ εσύ κινητήρας φυσικά και δεν υπάρχει!!το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα ήταν ωραίο να υπάρχει στην συλλογή μια αγωνιστική lp400 γιατί δεν νομίζω να υπάρχει άλλη
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 11, 2021 17:38:38 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κυριάκο και καλή επιτυχία στα βαψίματα! Εκμεταλλεύσου στο έπακρο όσα έπαθες και έμαθες από το βάψιμο της Diablo... Ευχαριστώ φίλε μου η αλήθεια είναι ότι τώρα κάνω μεγάλη αραίωση στα χρώματα κ στο άσταρι κ περισσότερα χέρια καθόλου βαριά κ το αποτέλεσμα είναι αισθητο σε μεγάλο βαθμό
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 11, 2021 20:19:54 GMT 2
Κυριακο βαλτα σε ενα τζαμι του σπιτιου που το χτυπαει ο ηλιος να ξεκιτρηνησουν για κανα δυο βδομαδες.Το φιλμ φαινεται να την παλευει,αλλα θα μπορουσες να το ενισχυσεις με liquid decal film αν σου φαινεται χαλια.Καλη ιδεα μου φαινεται να το κανεις αγωνιστικο γιατι δεν υπαρχουν πολλες αγωνιστικες Λαμπο σε κιτ
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 11, 2021 21:22:44 GMT 2
Θα το επιχειρήσω φιλαράκι κ βλέπουμε thanks!
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 12, 2021 13:35:16 GMT 2
Εχθές όπως προείπα πέρασα κ το δεύτερο part χρώματος κ είχα ένα ατύχημα καθώς έσταξε σε ένα σημείο Κ σαν να μην έφτανε αυτό μου τελείωσε κ το χρώμα έφαγα 30 μλ κ δεν έφτασε να καλυφθεί πλήρως Τώρα σκέφτομαι η το αφήνω ως έχει κ μιας κ θα γίνει αγωνιστικό να βάλω ένα αυτοκόλλητο εκεί η αναμονή μέχρι να κάνω παραγγελία από εξωτερικό για να βρω το χρώμα αυτό γιατί Ελλάδα δεν νομίζω να υπάρχει
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 12, 2021 15:02:08 GMT 2
Η γνωμη μου και μενα ειναι να το τριψεις λιγο στο σημειο και να βαλεις μια χαλκομανια απο πανω κυριακο,κριμα ειναι να παει στραφι και η δουλεια και το χρωμα και ολη η αναμονη μετα.Το θεμα ειναι τι βαζεις?Τσεκαρε στα spares να δεις τι υπαρχει
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 12, 2021 15:13:39 GMT 2
Η γνωμη μου και μενα ειναι να το τριψεις λιγο στο σημειο και να βαλεις μια χαλκομανια απο πανω κυριακο,κριμα ειναι να παει στραφι και η δουλεια και το χρωμα και ολη η αναμονη μετα.Το θεμα ειναι τι βαζεις?Τσεκαρε στα spares να δεις τι υπαρχει Θα δω πως θα πάει κ τι έχω από στοκ γιατί λόγο μεγάλου φόρτου εργασίας από κ πέρα (ήμουν σε άδεια 12 μέρες κ κάθε βράδυ είχε ξενύχτι ωραία ήταν!!)κ επειδή θέλω να κάνω μια παραγγελία από Ολλανδία πλευρά κάποια στιγμή θα δω πως θα με παει
|
|
|
Post by alex78 on Jan 12, 2021 16:43:02 GMT 2
Καλή κατασκευή Κυριάκο, συμφωνώ με Σπύρο για ''σώσιμο'' decals και σημαδιού στο καπώ. Άν πάλι το ξαναπάς απ' την αρχή επικοινώνησε με Αίγιο, μπορεί να σταθείς τυχερός....
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 12, 2021 17:43:49 GMT 2
Καλή κατασκευή Κυριάκο, συμφωνώ με Σπύρο για ''σώσιμο'' decals και σημαδιού στο καπώ. Άν πάλι το ξαναπάς απ' την αρχή επικοινώνησε με Αίγιο, μπορεί να σταθείς τυχερός.... Ευχαριστώ Άλεξ μπήκα είδα στο Αιγαίο δεν υπάρχει δυστυχώς δεν υπάρχει σε κανένα μαγαζί ποικιλία χρωμάτων εδώ στην Ελλάδα θα δω πως θα παει ...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 12, 2021 22:07:34 GMT 2
Κυριάκο, φτιάξε την lp400 της Aoshima, αν δε το έχεις κάνει ήδη. Πολύ καλό κιτ! Καλή επιτυχία... ΥΓ. Εγώ τις χαλκομανίες δεν θα τις χρησιμοποιούσα.
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 13, 2021 7:03:26 GMT 2
Κυριάκο, φτιάξε την lp400 της Aoshima, αν δε το έχεις κάνει ήδη. Πολύ καλό κιτ! Καλή επιτυχία... ΥΓ. Εγώ τις χαλκομανίες δεν θα τις χρησιμοποιούσα. Το έχω σκοπό να το κάνω της aoshima στο μέλλον ναι .για τις χαλκομανιες να φανταστώ το λες λόγο τις ποιότητας τους?το σταξιμο για να καλυφθεί θέλει στοκαρισμα πρώτα για να γεμίσει το βαθούλωμα που έχει?
|
|