|
Post by freddieslotcars on Aug 7, 2021 17:04:00 GMT 2
Τευχος 90ο και μπενουμε στην τελευταια δεκα τευχοι. Εχει την τσιμούχα του εμπρός μπα μπριζ τους καθαριστήρες τα αγκίστρα του καπό και τα στηρίγματα του πισω πορκπαγκαζ. Και μέχρι τώρα .
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 7, 2021 17:16:40 GMT 2
Μια χαρά! Ετοιμαζόμαστε για το ... final countdown!
|
|
faethonas
Kart Driver
Κυριάκος Παπαδέας
|
Post by faethonas on Aug 8, 2021 9:38:02 GMT 2
Ωραία συναρμογή τελικά έχει στο αμάξωμα....από απόσταση δεν θα δείχνει κενό πιστεύω
|
|
|
Post by freddieslotcars on Aug 8, 2021 12:34:27 GMT 2
Λιγη υπομονή μέχρι της 17 Οκτωβρίου που θα εχει τελείωσε
|
|
|
Post by freddieslotcars on Aug 15, 2021 10:03:31 GMT 2
Τεύχος 91 Εχει το πισω μπα μπριζ και δεν κάνουμε καμιά εργασία ,περιμείνουμε την άλλη εβδομάδα με τα υπέλειπα κομμάτια του πισω μπα μπριζ.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Aug 23, 2021 5:39:44 GMT 2
Τεύχος no92 Είναι η πισω τσιμούχα και τοποθετείτε η 5η πορτα.
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 23, 2021 9:59:07 GMT 2
Όμορφο δείχνει το πίσω μέρος μέχρι στιγμής! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by freddieslotcars on Aug 31, 2021 11:53:22 GMT 2
Μετα απο λίγες ημέρες διακοπων στην Β.Ευβοία συνεχίζουμε την κατασκευή της Lancia. Τεύχος 93 Εχει τον κεντρικο αεραγωγο της οροφης. Επισεις βαζουμε και τις πορτες.
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 31, 2021 12:15:49 GMT 2
Με το καλό να το ολοκληρώσεις Φρέντυ. Λίγα τεύχη έμειναν ακόμη. ΥΣ. Από ότι φαίνεται, αρκετά pin marks στην ουρανό και στο καπό εσωτερικά δεν καλύπτονται άρα θα φαίνονται με ανοικτό καπό και ανοικτές πόρτες. Απλά το σημειώνω για όποιον το φτιάξει στο μέλλον αν θέλει να βελτιώσει και αυτά τα σημεία.
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 31, 2021 16:16:15 GMT 2
Τα πιν μαρκς σε ενοχλούν βρε Φάνη; Οι μαύρες βίδες όχι; Ούτως ή άλλως, το να εξαλείψεις πιν μαρκς από βαμμένο die cast είναι άλλη ιστορία από την ίδια δουλειά σε άβαφτο πλαστικό...
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 31, 2021 18:00:58 GMT 2
Τα πιν μαρκς σε ενοχλούν βρε Φάνη; Οι μαύρες βίδες όχι; Ούτως ή άλλως, το να εξαλείψεις πιν μαρκς από βαμμένο die cast είναι άλλη ιστορία από την ίδια δουλειά σε άβαφτο πλαστικό... Με ενοχλούν, αλλά είναι η φιλοσοφία της όλης κατασκευής. Τα pin marks όμως με ενοχλούν περισσότερο, όπως σε οποιοδήποτε μοντέλο και πάντα τα αφαιρώ αν φαίνονται. Το ίδιο θα έκανα και εδώ πιστεύω και θα ξαναέβαφα. Όπως και κάποιες άλλες μικροαλλαγές που έχω αναφερθεί σε αυτές προηγουμένως. Τα σχόλια μου φυσικά δεν έχουν να κάνουν με την κατασκευή του Φρέντυ.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Aug 31, 2021 18:49:13 GMT 2
Όλα μπορούνε να βελτιωθούν ,δεν μου είχε περάσει από το μυαλο μου αυτές οι βασικές λεπτομερείς.
|
|
|
Post by kadettoulas on Sept 2, 2021 9:50:02 GMT 2
Καλημερα σας και καλο μηνα! Φρεντυ με τις καλωδιωσεις τι εχεις κανει; γιατι αν θυμαμαι καλα στην συναρμολογηση της πλακετας που μπαινει στο πορτ μπαγκαζ περισσευε το καλωδιο νουμερο 4!
|
|
|
Post by freddieslotcars on Sept 2, 2021 10:35:59 GMT 2
Καλημερα σας και καλο μηνα! Φρεντυ με τις καλωδιωσεις τι εχεις κανει; γιατι αν θυμαμαι καλα στην συναρμολογηση της πλακετας που μπαινει στο πορτ μπαγκαζ περισσευε το καλωδιο νουμερο 4! Είναι το καλώδιο του υχειου και μπενει στο 6spk,ειναι εκεί που είναι μόνο του δεξιά.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Sept 2, 2021 10:39:12 GMT 2
Καλημερα σας και καλο μηνα! Φρεντυ με τις καλωδιωσεις τι εχεις κανει; γιατι αν θυμαμαι καλα στην συναρμολογηση της πλακετας που μπαινει στο πορτ μπαγκαζ περισσευε το καλωδιο νουμερο 4! Είναι το καλώδιο του υχειου και μπενει στο 6spk,ειναι εκεί που είναι μόνο του δεξιά. Λαθος
|
|
|
Post by freddieslotcars on Sept 2, 2021 10:44:56 GMT 2
Καλημερα σας και καλο μηνα! Φρεντυ με τις καλωδιωσεις τι εχεις κανει; γιατι αν θυμαμαι καλα στην συναρμολογηση της πλακετας που μπαινει στο πορτ μπαγκαζ περισσευε το καλωδιο νουμερο 4! Από καλώδια εχω ελευθέρα 7,8,9,10 και στην πλακέτα το ΜΤ4.
|
|