|
Post by freddieslotcars on Jul 17, 2021 17:05:58 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 17, 2021 20:19:43 GMT 2
Ωραία Φρέντυ. Μπαίνουμε σε λίγο στην τελική ευθεία!
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 24, 2021 17:07:21 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 24, 2021 17:15:05 GMT 2
Όλο και πλησιάζεις στην ολοκλήρωση Φρέντυ! Κάποια από τα pin marks στον ουρανό θα καλυφθούν από κάποιες προσθήκες από ότι φαίνεται, ας ελπίσουμε ότι στο τέλος όλα καλύπτονται! Οψόμεθα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 24, 2021 20:59:25 GMT 2
Όλο και πλησιάζεις στην ολοκλήρωση Φρέντυ! Κάποια από τα pin marks στον ουρανό θα καλυφθούν από κάποιες προσθήκες από ότι φαίνεται, ας ελπίσουμε ότι στο τέλος όλα καλύπτονται! Οψόμεθα! Καλή συνέχεια! Ναι πραγματικά τελειώνει αυτό το γλυκο βασανιστήριο αλλά θέλω να πιστεύω ότι άξιζε την αναμονή.
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 25, 2021 8:42:48 GMT 2
Σίγουρα θα το βλέπεις και θα το χαίρεσαι Φρέντη. Παρόλες τις ενστάσεις και επιφυλάξεις μου σχετικά με αυτό τον τρόπο διάθεσης ενός κιτ, το αποτέλεσμα δείχνει πολύ ωραίο... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by stratidio on Jul 25, 2021 16:29:33 GMT 2
Εγώ παιδιά είμαι καινούργιος εδώ αλλά έχω ξεκινήσει και εγώ τη συλλογή και προσπαθώ να βάζω κάποιες δικές μου λεπτομέρειες έτσι για να αποκτά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον. Όχι ότι από μόνο του δεν είναι ωραίο αλλά έτσι.😅
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 25, 2021 16:34:29 GMT 2
Καλωσόρισες στην παρέα φίλε! Το μικρό σου όνομα; προσπαθώ να βάζω κάποιες δικές μου λεπτομέρειες Γιατί δεν μας τις δείχνεις;
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 25, 2021 19:46:56 GMT 2
Καλωσόρισες στην παρέα φίλε! Το μικρό σου όνομα; προσπαθώ να βάζω κάποιες δικές μου λεπτομέρειες Γιατί δεν μας τις δείχνεις; Καλως ήρθες στην παρέα μας ,εχω βάλει και εγώ σε κάποια σημεία στον κινητήρα κύριος , βαλε εδώ μην ανοίξεις άλλο τοπικ δεν υπάρχει πρόβλημα.
|
|
|
Post by stratidio on Jul 26, 2021 0:02:36 GMT 2
Καλωσόρισες στην παρέα φίλε! Το μικρό σου όνομα; προσπαθώ να βάζω κάποιες δικές μου λεπτομέρειες Γιατί δεν μας τις δείχνεις; Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Στράτο με λένε και ευχαρίστως να σας δείξω όταν ευκαιρίσω βέβαια!
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 26, 2021 8:01:22 GMT 2
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Στράτο! Όποτε ευκαιρήσεις, ανεβασε φωτό με την πρόοδο σου, και αν θέλεις δείξε και μέρος από τις αλλαγές/βελτιώσεις που έχεις κάνει. Θα είναι χρήσιμες και σε άλλους! Καλημέρα!
|
|
|
Post by stratidio on Jul 26, 2021 17:35:16 GMT 2
Ορίστε σας δείχνω αυτα που έχω κάνει(ελπίζω να μην είναι άθλια).Στις πρώτες 2 φωτό φαίνεται η διαφορά μεταξύ του δικιάς μου εκδοχής και του εργοστασιακού. ibb.co/wdz9F5sibb.co/dJzmNQDΠιστεύω ότι είναι ικανοποιητικά γιατι είναι και η πρώτη μου φορά σε κάτι τέτοιο. ibb.co/5Yd9LX0ibb.co/PhkGdxFΕπίσης είμαι άχρηστος σε ότι αφορά τους υπολογιστές και σας έστειλα λινκ γιατί δεν ξέρω πως ανεβάζεις μια φωτό κανονικά.
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 26, 2021 18:01:29 GMT 2
Σαφής η αναβάθμιση Στράτο. Αν και δεν είμαι φαν του βρομίσματος, μου άρεσαν οι βελτιώσεις στις καλωδιώσεις. Η περιέλιξη του μαύρου σωλήνα με λεπτό συρματάκι θα μπορούσε να είναι πιο κανονική, αλλά και έτσι προσθέτει... Αφού είναι η πρώτη σου φορά, είσαι πολλά υποσχόμενος. Περιμένουμε επομένως να δούμε την επόμενη δουλειά σου από την αρχή!
Σχετικά με το ανέβασμα των φωτογραφιών, είναι πολύ απλό: Στο παράθυρο που ανοίγει όταν πατήσεις το "Reply" (όχι το "Quick Reply"), γράφεις το κείμενό σου, κι όταν θελήσεις να ανεβάσεις φωτογραφία, πατάς το "Add Image to Post". Ανοίγει καινούργιο παράθυρο, στο οποίο μεταφέρεις από τα αρχεία σου με το ποντίκι τα εικονίδια των φωτογραφιών που θέλεις, πατάς το "Upload" και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 26, 2021 18:25:26 GMT 2
Επίσης, για τις φωτό Στράτο, κοιτά και εδώ, θα σε βοηθήσει scalewheels-gr.com/thread/3014/postΌσον αφορά τις βελτιώσεις σου, σχετικά με το wash, θα μπορούσες ίσως να το καθαρίσεις λίγο καλύτερα, ώστε να μείνει αυτό που χρειάζεται στα κατάλληλα σημεία. Σίγουρα το μάζεμα των καλωδίων και το πέρασμα τους μέσα από το πυρόφραγμα σε κάποια σημεία δένει καλύτερα στο μάτι και όχι μόνο. Αν θέλεις πρόσθεσε κάποια φωτό στο avatar σου, να μην δείχνει άδειο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 31, 2021 16:23:29 GMT 2
Ωραίο δείχνει Στρατο θα είναι από την μάχη Εμένα μου αρέσει πριν τον αγωνα.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 31, 2021 16:34:20 GMT 2
Τεύχος Νο89 Εχει το εμπρός μπαμπιζ. Το μόνο που λέει είναι να βάλουμε τον εμπρός κάματι του αξωνα που είχε δώσει στο Νο 51(ακόμα δεν εχω καταλάβει γιατί το καθυστερήσαν)
|
|