|
Post by freddieslotcars on Dec 24, 2020 17:32:23 GMT 2
Μετα απο επειθημια πολλων απο το φορουμ μας ξεκηνησα το τοπικ με το αμεσως επωμενο τευχος. Τευχος 58/100 Στο τεύχος αυτό είναι το σύστημα εισαγωγής αερα με κάποιες πινελιές δικιές μου στους σφικτήρες της εισαγωγής, στο καπακι του φίλτρου αερα και στης δυο βίδες της σκούπας .Το σωστο ήταν να γίνει και ανθρακονιματα η σκούπα αλλά δεν εχω την κατάλληλη χαλκομανία.
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 24, 2020 17:40:36 GMT 2
Και χωρίς κάρμπον εντάξει είναι. Από καλωδίωση τι θα κάνεις; στην φωτογραφία αναφοράς γίνεται χαμός... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 24, 2020 18:08:59 GMT 2
Μπράβο Φρέντυ! Καλά έπραξες με το ανεβάσεις τα βήματα εδώ από εδώ και πέρα! Κωνσταντίνε, πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποια καλωδίωση που παρέχει το κιτ στην συνέχεια, όπως επίσης κάποια φωτα θα είναι λειτουργικά.
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 24, 2020 22:42:51 GMT 2
Μακάρι Φάνη σε τόσο μεγάλη κλίμακα είναι must τα καλώδια νομίζω.Φρεντυ έχει δώσει καθόλου καλώδια ως τώρα?
|
|
|
Post by freddieslotcars on Dec 26, 2020 20:46:36 GMT 2
Και χωρίς κάρμπον εντάξει είναι. Από καλωδίωση τι θα κάνεις; στην φωτογραφία αναφοράς γίνεται χαμός... Καλή συνέχεια! Τα εχω παραγγηλει απο την Abarth Θα τα βγάλει σε επόμενο τεύχος μάλλον, αλλιώς κατι θα σκεπτούμε.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Dec 26, 2020 20:49:29 GMT 2
Μακάρι Φάνη σε τόσο μεγάλη κλίμακα είναι must τα καλώδια νομίζω.Φρεντυ έχει δώσει καθόλου καλώδια ως τώρα? Εχει δώσει στο μοτέρ στο πισω μέρος και στο πισω μέρος του δυναμό.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 2, 2021 13:12:45 GMT 2
Χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους. Στο τεύχος 59 είναι τα καλώδια τον φωτων και των ηχων που βρίσκονται κάτω από την καμπίνα.
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 2, 2021 14:11:45 GMT 2
Καλή Χρονιά και σε σένα Φρέντη!. Υποθέτω ότι μπαίνει κι άλλη ποδιά από κάτω που θα κρύψει τα καλώδια. Ούτως ή άλλως είναι πιθανότατα σωστότερο να τα οδηγήσεις μέσα από το τούνελ... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 2, 2021 14:53:56 GMT 2
Καλή χρόνια Φρέντυ. Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο, ανεξαρτήτως συνέχειας, τα καλώδια καλύτερα να περάσουν μέσα από το τούνελ, θα βοηθήσει σίγουρα και στα τα επόμενα βήματα της κατασκευής και θα φαίνονται πιο συμμαζεμένα.
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 2, 2021 15:39:07 GMT 2
Καλή χρονιά Φρεντυ!Τι ήχους θα έχει το εργαλείο?
|
|
|
Post by czt on Jan 2, 2021 16:32:23 GMT 2
Καλη χρονια !!!! Φρεντυ μπραβο το θελαμε ολοι μας! Καλωδιώσεις ειναι μαστ! Πιστευω οτι θα μπανει καπακι απο πανω αλλιως αυτα που προτινουν Κωνστνατινος και Φανης ειναι μαστ. Πες μας και για τους ηχους αλλα θα ηταν καλη ιδεα δεν ξερω αν το δινουν το μανουαλ οδηγιων να μας το βαζεις για να υπαρχει περαιτερο συζήτηση κλπ
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 3, 2021 20:53:02 GMT 2
Δεν εχω ιδέα που θα μπουν τα καλώδια ,αλλά θα προβώ σε κατάλληλες βελτιώσεις όταν δω τα κομμάτια. Προς το παρων σκευτηκα να βάψω το κεντρικο αξωνα μαύρο με satin βερνίκι.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 3, 2021 20:57:14 GMT 2
Καλή χρονιά Φρεντυ!Τι ήχους θα έχει το εργαλείο? Καλη χρονια !!!! Φρεντυ μπραβο το θελαμε ολοι μας! Καλωδιώσεις ειναι μαστ! Πιστευω οτι θα μπανει καπακι απο πανω αλλιως αυτα που προτινουν Κωνστνατινος και Φανης ειναι μαστ. Πες μας και για τους ηχους αλλα θα ηταν καλη ιδεα δεν ξερω αν το δινουν το μανουαλ οδηγιων να μας το βαζεις για να υπαρχει περαιτερο συζήτηση κλπ Το δίνει κανωνικα ,θα εχει φωτά και ηχώ .Αλλά όχι με μπαταρία που το δίνουν θα το κανω με τροφοδοτο με ρεύμα.
|
|
|
Post by czt on Jan 3, 2021 22:15:23 GMT 2
Αααααα παρα πολυ ωραια !!!! Πιστευω οτι θα πρεπει να περιμενεις για το μαζεμα καποιων ακομα περιοδικων για να δεις πως θα κινηθεις. Ως προς τα καλωδια θα υπαρχουν σιγουρα σχετικες φωτογραφιες που θα βοηθουν.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 5, 2021 12:50:20 GMT 2
Αααααα παρα πολυ ωραια !!!! Πιστευω οτι θα πρεπει να περιμενεις για το μαζεμα καποιων ακομα περιοδικων για να δεις πως θα κινηθεις. Ως προς τα καλωδια θα υπαρχουν σιγουρα σχετικες φωτογραφιες που θα βοηθουν. Ότι δεν είναι όπως είναι το προαγματικο (κύριος σε βαψίματα)θα πέφτει βελτίωσης .Α και και μερικές φορες δεν τα δίνει με τη σειρά θα το παλέψω όμως.
|
|
|
Post by czt on Jan 5, 2021 23:38:10 GMT 2
Παμε Φρεντη ο τολμων νικα! Οπως λεει και το συνθημα εδω μαζι για μια ζωη στοκο λιμα και κοπιδι εμπρος ......
|
|