|
Post by mikys2019 on Oct 29, 2020 19:40:59 GMT 2
Σπυρο καλησπερα ....πολυ πολυ ομορφο μπραβο .μου αρεσει πολυ η γυαλαδα του που ειναι αληθοφανης... Πολυ ωραιο αποτελεσμα ....η αναπτυξη τις τεχνης σου ειναι με υπερηχητικη ταχυτητα .
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 29, 2020 21:48:50 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη!Η γυαλάδα του νομίζω είναι εκεί που πρέπει σε σχέση με το πραγματικό αυτοκινητο
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 30, 2020 9:03:02 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά Σπύρο! Συγχαρητήρια! Καλημέρα!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 30, 2020 20:39:48 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φανή! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by Sakis on Oct 30, 2020 22:57:41 GMT 2
Σπύρο συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση και την ποιότητα της κατασκευής! Αν μου επιτρέπεις θα επισημάνω μερικά πραγματάκια:
Οι carbon επιφάνειες (διαχύτες, πτερύγια κλπ.) είναι ξυράφια στην 1/1, οπότε γενικά σηκώνουν μια λέπτυνση για να μη φαίνονται τόσο παχιές στην 1/24. Σου ξέφυγαν δυο pin marks από τη μέσα πλευρά των πίσω αεραγωγών στους θόλους, είχε μια φωτό χθες που φαίνονταν, σήμερα δεν τη βρίσκω. Τελευταίο είναι η χρήση των PE που είναι ευχή και κατάρα ανάλογα με την εφαρμογή και την περίσταση. Στο πίσω μέρος δεν έχουν κάτσει καλά στις καμπύλες, ειδικά το κεντρικό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω βάλει ποτέ PE ασπίδα Ferrari σε φτερό γιατί το θεωρώ εκτός κλίμακας και απίστευτα δύσκολο να εφαρμόσει.
Προς θεού δεν σε πιάνω από τα μούτρα και σε τίποτε δεν αφαιρείται κάτι από τα συγχαρητήρια που αξίζει η κατασκευή σου. Just my two cents... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 30, 2020 23:35:12 GMT 2
Σάκη όσο χαίρομαι για τα καλά λόγια, άλλο τόσο χαίρομαι και για τις παρατηρήσεις, γιατί μου δίνουν βήμα να προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος σε κάθε κατασκευή και σε ευχαριστώ και για τα 2. Σε βρίσκω ευστοχο και στις 3 παρατηρήσεις σου και θα προσπαθήσω να εξαλείψω τις ατέλειες μου στις επόμενες κατασκευές!Καλό βραδυ
|
|
|
Post by czt on Oct 31, 2020 0:59:06 GMT 2
φανταστικη δουλεια Σπυρο μπραβο! Μου αρεσαν οι επισημανσεις ( ως προς τα φωτοχαραγμενα) του Σακη που δυστυχως η ευτυχως ειναι σωστες ενω το σημα μπροστα το βλεπω για εντος κλιμακα και το μπροστινο σημα στο καπω ειναι εντος και καθεται ωραια. Θα προσθεσω μια ιδεα που το λεει συχνα ο Γιωργος λιγο σμοουκ στα λαστιχα γιατι στη φωτο φαινονται τα φιλμ απο τις χαλκομανιες πιστευω θα δωσει και αλλο στο ωραιο κιτ που εχεις κανει!!! Παλι θα πω μπραβο γιατι το αποτελεσμα ειναι πολυ υψηλου επιπεδου!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 31, 2020 21:53:45 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Κωστή! Πολύ καλή ιδέα αυτό με το smoke, δεν το είχα δει κάπου ή σκεφτεί, σίγουρα θα το δοκιμάσω σε μελλοντικό προτζεκτ
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 1, 2020 8:46:52 GMT 2
Άψογος, άψογος! Και στα επόμενα με το καλό!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 1, 2020 15:02:49 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! Καλημερα
|
|