|
Post by gtziaf on Oct 2, 2020 7:48:10 GMT 2
Φανταστικά τα κάρμπον, Σπύρο! Παίρνουν χρόνο αλλά αξίζει 100%. Καλό βερνίκωμα
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 2, 2020 12:30:37 GMT 2
Κωνσταντινε Γιώργο σας ευχαριστώ και χαίρομαι που σας αρέσει , είναι η πρωτη μου προσπάθεια με carbon!Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι δεν έχω σκοπό να επεκτεινω τη χρήση τους και στο εσωτερικο,μοιάζει αρκετά χρονοβόρο και δύσκολο, και θα προτιμούσα να το κάνω για ένα κιτ που θα ανοίγουν οι πόρτες. Η γνώμη σας?
|
|
|
Post by alex78 on Oct 2, 2020 13:15:45 GMT 2
Όμορφα προχωρά φίλε Σπύρο και το decaling σου υποδειγματικό!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 2, 2020 17:24:50 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλεξ!
|
|
|
Post by mikys2019 on Oct 2, 2020 17:37:16 GMT 2
Σπυρο μου στο τσακ μπαμ μαστερ τον carbon .....μπραβο .
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 2, 2020 23:50:23 GMT 2
One step at a time Μιχάλη που λένε και στο χωριό μου, προσπαθώ σε κάθε κατασκευή να εξελίσσομαι και να μαθαίνω κάτι καινούριο.Αυτη την φορά ήταν η ώρα του carbon
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 3, 2020 7:31:07 GMT 2
Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι δεν έχω σκοπό να επεκτεινω τη χρήση τους και στο εσωτερικο,μοιάζει αρκετά χρονοβόρο και δύσκολο, και θα προτιμούσα να το κάνω για ένα κιτ που θα ανοίγουν οι πόρτες. Η γνώμη σας? Καλημέρα, Σπύρο. Για να είμαστε ειλικρινείς, όταν οι πόρτες - παράθυρα είναι κλειστά, αυτά που φαίνονται στο εσωτερικό είναι ελάχιστα. Ιδίως στα αγωνιστικά με τα cage κλπ. Από την άλλη είναι η φύση του μοντελιστή να θέλει να αναπαραστήσει όσο το δυνατό πιστότερα το αντικείμενο που φτιάχνει. Κάπου εκεί, ανάλογα με τη λεπτομέρεια της κατασκευής, τον διαθέσιμο χρόνο κλπ, μπορεί να γίνουν κάποιες εκπτώσεις ή όχι, αντίστοιχα. Τώρα, επί του πρακτέου, όταν δεν θέλω να ασχοληθώ υπερβολικά με ένα μοντέλο, στο εσωτερικό βάζω χαλκομανίες καρμπόν σε πολύ εμφανή μέρη (π.χ. εταζέρα που φαίνεται από το πίσω τζάμι, επενδύσεις στις πόρτες, και κάποιες λεπτομέρειες όπως στο ταμπλό, το κουτί της μπαταρίας, κ.α.) ανάλογα πάντα με το μοντέλο. Τέλος, θα συμπλήρωνα τα κάρμπον με την τεχνική του καλσόν (με λίγη εξάσκηση μπορεί να πετύχεις πολύ πειστικά αποτελέσματα), σε κομμάτια όπως π.χ. ο πίνακάς οργάνων, αν είναι φουλ κάρμπον, την πλάτη των καθισμάτων, τις βάσεις των ηλεκτρονικών, τις βάσεις για τις πεταλιέρες, ανάλογα με το μοντέλο πάντα. Αν τώρα μιλάμε για το μονοκοτ, θα το έκανα φουλ κάρμπον, μόνο σε μια κατασκευή με ανοιχτές πόρτες, όπως έγραψες κι εσύ, ή μια κατασκευή που την προορίζω για φουλ λεπτομέρειας κι έχω αποφασίσει να επενδύσω χρόνο σε αυτή. Συνοψίζοντας ναι δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλα κάρμπον στο εσωτερικό, αλλά 2-3 επιλεγμένες και πιο εμφανείς λεπτομέρειες θα δώσουν πόντους στο αποτέλεσμα σου. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 3, 2020 7:44:36 GMT 2
Πόσο χαρούμενος είμαι που την εποχή των αυτοκινήτων που μοντελάρω δεν υπήρχε κάρμπον! Και τρέμω στην ιδέα ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθώ με πιο σύγχρονα...
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 3, 2020 12:38:40 GMT 2
Καλημέρα Σπύρο, Πολύ όμορφα προχωράει και η δουλειά με τα Carbon είναι σίγουρα απαιτητική. Σχόλιο: Τα πτερύγια του διάχυτη λόγω κατασκευής σε πλαστικά κιτ, είναι τελείως εκτός διαστάσεων και χαλάνε την τελική εικόνα, οπότε εγώ προσωπικά αφιερώνω αρκετό χρόνο να τα λειάνω ώστε να φαίνονται καλύτερα στην κλίμακα (ναι, είναι λίγο μαζοχιστικό, το ξέρω....). Αν θέλεις, δοκίμασε το σε κάποια άλλη κατασκευή σου. Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 3, 2020 17:03:55 GMT 2
Γιώργο ευχαριστώ πολύ για την χρήσιμη ανάλυση των σκέψεων σου περί του θέματος! Κωνσταντίνε τυχερός είσαι, εγω πολύ σύγχρονο αγωνιστικό στο στοκ Φανή πιθανότατα εχεις δίκιο, όπως και για τα μπροστινά καρμπόν πτερύγια, αν και δεν συμφωνώ ότι 'χαλαει' την τελική εικόνα, απλά θα έδειχνε πιο πειστικό με την λεπτυνση. Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα αλλιώς πιθανόν να ασχολούμουν να τα λεπτυνω! Περασε ο Σεπτέμβρης οπότε σιγά σιγά αναμένουμε την επιστροφή σου στους παγκους
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 3, 2020 17:20:50 GMT 2
Φανή πιθανότατα εχεις δίκιο, όπως και για τα μπροστινά καρμπόν πτερύγια, αν και δεν συμφωνώ ότι 'χαλαει' την τελική εικόνα, απλά θα έδειχνε πιο πειστικό με την λεπτυνση. Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα αλλιώς πιθανόν να ασχολούμουν να τα λεπτυνω! Περασε ο Σεπτέμβρης οπότε σιγά σιγά αναμένουμε την επιστροφή σου στους παγκους Καλησπέρα Σπύρο, Ναι, μαζευόμαστε σιγά-σιγά, σήμερα ανέβηκα σοφίτα, καθάρισα, έκανα μια αναδιάταξη των αντικειμένων (πάντα το κάνω για να μου ανεβαίνει το ηθικό ). Μένει να αλλάξω φίλτρο στο spraybooth, και από εβδομάδα ξαναπιάνω τα κοπίδια! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 5, 2020 7:56:02 GMT 2
Σπύρο, εξαιρετικό αποτέλεσμα σε μια πολύ απαιτητική διαδικασία! Πολλά συγχαρητήρια και ευχές για ανάλογη συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 5, 2020 10:32:13 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Νεκτάριε! Καλημερα
|
|
|
Post by czt on Oct 9, 2020 3:55:32 GMT 2
Καρμπόν βλέπω ατμούς βλέπω και όλα πάνε καλά στα καρμπόν φυσικά με την αναλογη επένδυση χρόνου! Για τους ατμούς δε ξέρω τίποτα άρα δε λέω κάτι. Το θέμα είναι πως τη βρίσκει ο καθένας μας με το μοντέλο που κάνει. Άρα καρμπόν και στις ζάντες πλάκα κάνω!
|
|
|
Post by mikys2019 on Oct 9, 2020 10:43:19 GMT 2
Παιδια καλημερα .....μηπως εχετε δει μια (μπανιερα -δοχειο ) που εχει υγρο μεσα κ βαζουν στην επιφανεια χαλκομανια carbon κ μετα βαζουν το αντικειμενο μεσα κ το carbon κολλαει πανω τελεια ....ξερετε πως λεγετε η τεχνικη αυτη .
|
|
|
Post by Sakis on Oct 9, 2020 11:35:14 GMT 2
Hydro Dip
|
|