|
Post by konstantinf on Aug 10, 2021 18:01:17 GMT 2
Ωραία προχωράει Αντώνη, μπράβο! Μερικές παρατηρήσεις ωστόσο:
- Το βάψιμο των σωλήνων και άλλων κομματιών στο πάνω μέρος του κινητήρα παρουσιάζει ατέλειες που χτυπάνε στο μάτι. Διορθώνονται;
- Με τόσο βρόμισμα στον κινητήρα και το catwalk, το μέρος της ζάντας που φαίνεται ανάμεσα στα ζεύγη των πίσω τροχών θα 'πρεπε να μην είναι τόσο καθαρό...
- Το διάκενο ανάμεσα στα ζεύγη των πίσω τροχών είναι τεράστιο. Χωρίς να είμαι ειδήμων, αλλά από την εμπειρία μου στην κατασκευή του Volvo, νομίζω ότι οι τροχοί αυτοί σχεδόν εφάπτονται - κι αν δεν κάνω λάθος, οι ζάντες τους συνδέονται.
Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Aug 10, 2021 20:58:40 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει! Οι φθορές προσθέτουν πολλούς πόντους αληθοφάνειας (αν και προσωπικά προτιμώ όλα τα οχήματα να είναι "του κουτιού"), ενώ οι διάφορες βελτιώσεις μού δίνουν ιδέες για όταν κάποια στιγμή αποφασίσω να φτιάξω το δικό μου. Όμως βρε παιδί μου, χρώμα είναι τώρα αυτό για κινητήρα; Δεν είχαν πια καθόλου γούστο εκείνη την εποχή; Καλή συνέχεια, την οποία θα παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον! Υ.Γ.: Οι πίσω τροχοί γιατί έχουν τόσο μεγάλο κενό μεταξύ τους;
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Aug 11, 2021 2:21:24 GMT 2
# Φάνη ναι, προέρχεται από το set της CTM για το συγκεκριμένο κιτ. # Κωνσταντίνε, θα προσπαθήσω να διορθώσω ότι ατέλειες υπάρχουν. Πάντα τα σχόλια σου εξετάζονται σοβαρά υπόψιν. Τώρα, το αν καταφέρνω να τα εκτελέσω με επιτυχία εχει να κάνει αποκλειστικά με τις δυνατότητες μου. Χαχαχ. 🤣🤣🤣 Μου είχε ξεφύγει το σημείο ανάμεσα στις πίσω ρόδες, θα το περιποιηθώ κατάλληλα. Όσον αφορά το διάκενο, πράγματι υπάρχει στα Kenworth. Παρόλο που στο κιτ κολλάνε οι ζάντες μεταξύ τους σε συγκεκριμένη θέση (αρσενικό - θηλυκό) εσωτερικά, περιλαμβάνεται και το δαχτυλίδι, το περιβόητο wheel spacer ή αποστάτης τροχών για να κολλήσουν μεταξύ τους στο χείλος περιμετρικά σε κάθε ζάντα. Σε δύο σημεία κολλάνε δηλαδή. Σκέφτηκα το τρίψιμο του wheel spacer σε κάθε πλευρά πριν κολληθούν στις ζάντες ή ακόμη και να το αφαιρέσω αλλά δεν μπορώ να "φάω" και εσωτερικά τις ζάντες στο σημείο ένωσης τους. Οπότε το κενό δεν μπορεί να μειωθεί. Παραθέτω μια ενδεικτική φωτογραφία από το κενό που υπάρχει ανάμεσα στους τροχούς, .
# Νεκτάριε σχετικά με το διάκενο ανέφερα πιο πάνω τους προβληματισμούς μου. Και να σκεφτείς πως "φούσκωσα" τα λεπτά ελαστικά που δίνει η Revell βάζοντας στο εσωτερικό τους πεπιεσμένο χαρτί για ένα αληθοφανές look!!! Όσον αφορά το χρώμα του κινητήρα ναι συμφωνώ το βρίσκω ολίγον άκυρο. Κι εγώ του κουτιού τα προτιμώ αλλά έ μια τέτοια απόχρωση κινητήρα σε τσιγκλάει, σαν να σου μιλάει κάπως!!! 😀😀😀😀 Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια.
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 11, 2021 7:03:44 GMT 2
A! Και κάτι άλλο που ξέχασα: Το πέταλο αποκλείεται να είναι τόσο καθαρό... Έχει χαραγματιές, γράσα, και άλλες βρόμες... Καλή συνέχεια!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Aug 14, 2021 0:45:33 GMT 2
A! Και κάτι άλλο που ξέχασα: Το πέταλο αποκλείεται να είναι τόσο καθαρό... Έχει χαραγματιές, γράσα, και άλλες βρόμες... Καλή συνέχεια! Αυτό θα λερωθεί στα τελειώματα..... Το συγκεκριμένο του δίνεις και καταλαβαίνει 🤣🤣🤣
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jan 22, 2022 14:07:42 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 22, 2022 14:44:17 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά στις λεπτομέρειες Αντώνη! Το περλέ θαλασσί όμως φωνάζει για στόλισμα. Τι σκοπεύεις να βάλεις; Καλή συνέχεια!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jan 22, 2022 19:29:10 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε. Στο μυαλό μου είναι να χρησιμοποιηθούν οι χαλκομανίες που δίνει το κιτ. Επειδή όμως είναι 40 ετών χαλκομανίες, εάν δεν τα καταφέρω θα βάλω απλές από μια μεταφορική εταιρία της Αμερικής.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 22, 2022 19:35:22 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Αντώνη και σοφή η επιλογή του Ts-53, απλά χρωματάρα!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jan 23, 2022 0:42:33 GMT 2
Όντως Αλέξη ήταν εξαιρετική η επιλογή. Πιστεύω και με τις μπλε ρίγες που δίνει η Revell να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 23, 2022 7:14:42 GMT 2
Χμμμ... Εμένα μάλλον σε μια pin-up ή κάποιο κεφάλι Ινδιάνου πήγαινε το μυαλό μου...
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 23, 2022 7:54:19 GMT 2
Πολύ όμορφα προχωράει Αντώνη. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 23, 2022 16:31:19 GMT 2
Η χρωματικές επιλογές του εσωτερικού μου θύμισαν τον αγαπημένο Dwight από την αγαπημένη σειρά the office! Πέρα από την πλάκα Αντώνη πολύ ωραίο το εσωτερικό για τον φίλο μας τον Bruce!Καλή συνέχεια!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jan 23, 2022 18:45:16 GMT 2
Φάνη, Σπύρο σας ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 24, 2022 9:52:12 GMT 2
Ωραίος Αντώνη! Πολύ καθαρή δουλειά. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on Jan 26, 2022 22:43:45 GMT 2
Πολύ ωραίο, φίλε! Το εξωτερικό χρώμα πολύ ιδιαίτερο (έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ στο παρελθόν μια παρόμοια απόχρωση σε αμερικάνικο τράκτορα), το εσωτερικό τής καμπίνας επίσης πολύ ωραία βαμμένο, το δε ταμπλώ εκπληκτικό! Το σετ της CTM πραγματικά αξίζει! Συνέχισε να μου δίνεις ιδέες! Καλή συνέχεια!
|
|