|
Post by gtziaf on Jul 5, 2020 10:40:24 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 10:56:30 GMT 2
Πανεμορφο Γιωργο!Ανυπομονουμε για το διοραμα!Καλημερα
|
|
|
Post by alex78 on Jul 5, 2020 11:34:06 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά με βρεταννική αύρα, ανυπομονούμε να δούμε και την συνέχεια...
|
|
|
Post by Sakis on Jul 5, 2020 11:45:27 GMT 2
Του πάει τρελά το weathering και του δίνει χαρακτήρα! Πιστεύω πως θα ήταν πιο βαρετό αν ήταν απλά καλογυαλισμένο.
|
|
|
Post by iliasbass on Jul 5, 2020 12:53:38 GMT 2
κουκλάκι βγήκε αναμένουμε το Concept-ιστορία του!!!
|
|
|
Post by czt on Jul 5, 2020 13:04:28 GMT 2
παρα πολυ ωραιο βγηκε! Μια ερωτηση η εξατμιση ειναι οπως την εχεις κανει η δικη σου νοτα? Ρωταω διοτι φερνει απο τις εξατμισεις του σημερα κανονικη και απο πανω μια μεγαλυτερη απολυξη για καλυτερο στυλ. Αυτο με το χιονι μου αρεσει πολυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 5, 2020 19:21:36 GMT 2
Ευχαριστώ παίδες. Η ιστορία κόνσεπτ, θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, ελπίζω. @Σάκη, κι εμένα μου έμοιαζε λίγο άχρωμο - άοσμο, ταίριαζε και με την ιστορία, οπότε έβαλα το buff στον αερογράφο και πυροβόλησα. @Κωστή, σωστά. Η εξάτμιση όπως και το μπάκετ κάθισμα ή τα αλουμινένια πετάλ, είναι πιο σύγχρονες πινελιές αφενός για να προσδιορίσουν την εποχή της ιστορίας που θέλω να διηγηθώ και αφετέρου για τα τονίσουν τη διαχρονικότητα της χρήση του συγκεκριμένου οχήματος. Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια σας.
|
|
|
Post by alex78 on Jul 5, 2020 19:29:59 GMT 2
Γιώργο το ''4'' και το ''GT'' στο πόρτμπαγκάζ δηλώνουν κάτι στην ιστορία σου ή είναι αφηρημένα για να γεμίσει απλά ο χώρος...?
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 19:40:01 GMT 2
Εγω εχω περιεργεια να μαθω τι συμβολιζουν τα λογοτυπα της michelin και της firestone ενω τα λαστιχα ειναι pirelli😀
|
|
|
Post by alex78 on Jul 5, 2020 19:59:23 GMT 2
Ε, αφού το πήγαμε ένα βήμα παρακάτω, πές μας και για το λογότυπο της....Shell....
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 5, 2020 20:06:26 GMT 2
Έτσι, σας θέλω τώρα αρχίζουμε να γινόμαστε παρατηρητικοί Γιώργο το ''4'' και το ''GT'' στο πόρτμπαγκάζ δηλώνουν κάτι στην ιστορία σου ή είναι αφηρημένα για να γεμίσει απλά ο χώρος...? To 4 είναι αριθμός σύμβολο για εμάς τους Αγγλάρες αφού ο μεγάλος Jim Clark, θριάμβευσε με τόσο με την 25 όσο και με την 49, χρησιμοποιώντας πολύ συχνά το "4". Το GT είναι τρολάριρσμα στον όρο μεγάλου τουρισμού . Μπορεί να σημαίνει κι άλλα πράγματα, αλλά αφήνω τη φαντασία σας να καλπάσει. Εγω εχω περιεργεια να μαθω τι συμβολιζουν τα λογοτυπα της michelin και της firestone ενω τα λαστιχα ειναι pirelli😀 Δεν συμβολίζουν τίποτα, αλλά υποδηλώνουν την ερασιτεχνική κατάσταση του πράγματος, χωρίς δεσμεύσεις από χορηγούς κλπ. Επίσης, είναι μια χιουμοριστική νότα, σπονδή στο βρεταννικό χιούμορ.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 5, 2020 20:08:13 GMT 2
Ε, αφού το πήγαμε ένα βήμα παρακάτω, πές μας και για το λογότυπο της....Shell.... Τίποτα, απλά ταίριαζε Δεν ρωτήσαμε για την Αγγλική σημαία και την πινακίδα
|
|