|
Post by Sakis on Jul 1, 2020 9:00:00 GMT 2
Λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς του gb ή "ταιριάσματος" με τη φιλοσοφία του μίνι; Πέρνα μια βόλτα από τα πιτ να σου πω... Για το πρώτο έλεγα.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 1, 2020 16:52:21 GMT 2
Λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς του gb ή "ταιριάσματος" με τη φιλοσοφία του μίνι; Πέρνα μια βόλτα από τα πιτ να σου πω... Για το πρώτο έλεγα. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να φάω ντισκαλιφιέ για τα καθίσματα, το ρολ μπαρ, τις ζώνες ασφαλείας, το λαμπάκι των στροφών κλπ. Νιώθω σαν το Χάμιλτον όταν πρέπει να τιμωρηθεί η μερσεντές. Πρέπει να τη φάει για 10 και την γλυτώνει για 1 και αυτό απειροελάχιστο. Αλλά, εμείς στη μερσεντέ διαβάζουμε τους κανονισμούς. Το Group Build αφορά πλαστικά πολιτικά οχήματα (auto / moto / trucks / sea boats) σε αποκλειστικά OOTB ή Curbside κατασκευές. Αφού είναι Curbside δεν χρειάζεται να είναι και ΟΟΒ. Ή το ένα ή το άλλο, όχι και τα δύο ταυτόχρονα. Και για να είμαστε μέσα και στο πνεύμα και όχι μόνο στο γράμμα του νόμου, δεν χρησιμοποιήθηκε βελτιωτικό, αλλά περισσεύματα από εδώ κι από εκεί. Οπότε μάλλον εσύ θα πρέπει να περάσεις απ΄το γραφείο του αντμιν για επίπληξη λόγω διασποράς ψευδών ειδήσεων και σπίλωσης υπολήψεων, γατάκι...
|
|
|
Post by Sakis on Jul 1, 2020 17:13:24 GMT 2
'Ενα χαβαλέ του κάνεις και κάθεται να διαβάσει 7 τόμους ποινικό + 4 τόμους εμπορικό δίκαιο για να κάτσει να σε ξεσκονίσει. Λες κι εγώ δεν θα βάλω χειροποίητα εξτραδάκια στο δικό μου, ή δεν θα χρησιμοποιήσω κάνα μεταλλικό περίσσευμα. Μολαταύτα θα περάσω από το γραφείο του admin για επίπληξη αλλά το σημειωματάκι που θα γράφει "Γέρασες (συν καρδούλα)" δεν θα το γλιτώσει αφημένο σε καμιά τσέπη...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 1, 2020 17:37:28 GMT 2
'Ενα χαβαλέ του κάνεις και κάθεται να διαβάσει 7 τόμους ποινικό + 4 τόμους εμπορικό δίκαιο για να κάτσει να σε ξεσκονίσει. Λες κι εγώ δεν θα βάλω χειροποίητα εξτραδάκια στο δικό μου, ή δεν θα χρησιμοποιήσω κάνα μεταλλικό περίσσευμα. Μολαταύτα θα περάσω από το γραφείο του admin για επίπληξη αλλά το σημειωματάκι που θα γράφει "Γέρασες (συν καρδούλα)" δεν θα το γλιτώσει αφημένο σε καμιά τσέπη... Αν είναι να βγω τάκο, να βγω για τα καλά, μην κάνουμε μισές δουλειές. Ακούς εκεί μόνο για τα πετάλια. Εγώ δεν κάνω χαβαλε, μήπως νιώσεις άσχημα κ φάμε κάνα σουβλάκι, την επόμενη φορά. Γέρος, αλλά προνοητικός γέρος.
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 1, 2020 17:54:09 GMT 2
Άκου τώρα ποιος μιλάει για γέρους...
|
|
|
Post by czt on Jul 2, 2020 10:20:58 GMT 2
Αυτό με τη μερσεντές πολύ στοχευμένο! Λοιπόν η ποινή είναι 10 μοντέλα να κανεις μέχρι το τέλος γβ. Θα κανεις δώρο τα 9 σε μέλη του φόρουμ και το 19 θα το στείλεις στην αδυναμία σου το χαμιλτον . Ο αληταρχης αποφάσισε. Χαχαχα
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 2, 2020 11:59:18 GMT 2
Άκου τώρα ποιος μιλάει για γέρους... Είναι η οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Ο Σάκης και ο Αγάπιος βλέπουν εμένα σαν τρόφιμο γηροκομείου και τον Νεκτάριο σαν κυνηγό δεινοσαύρων. Αυτό με τη μερσεντές πολύ στοχευμένο! Λοιπόν η ποινή είναι 10 μοντέλα να κανεις μέχρι το τέλος γβ. Θα κανεις δώρο τα 9 σε μέλη του φόρουμ και το 19 θα το στείλεις στην αδυναμία σου το χαμιλτον . Ο αληταρχης αποφάσισε. Χαχαχα Πονάει που θα σηκώσει το 7ο ο Χαμ Εγώ για σένα δουλεύω, αν τον αφήσεις λάσκα τον Σάκη θα μείνεις με τα μανιτάρια του Νεκ... στο χέρι...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 2, 2020 12:18:04 GMT 2
Τις τελευταίες μέρες το ίντερνετ δεν βοηθάει, η δουλειά είναι στο φουλ, οπότε οι ενημερώσεις για το μίνι, καθυστέρησαν. Στο ενδιάμεσο, και μετά το βερνίκι, στη λευκή οροφή έγινε bleeding, το κόκκινο πλαστικό. Δυστυχώς τα είχα γράψει στη λότους,για το κόκκινο της fujimi, αλλά το ξέχασα και δεν ψέκασα sealer την οροφή. Αλλά, δεν θα αφήσουμε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια να χαλάσει τη διάθεση μας, οπότε η οροφή ψεκάστηκε με μαύρο και περασμένα ξεχασμένα τα υπόλοιπα. Στα πλαίσια "αφαίρεσα" το χρωμιομένο σιρίτι στα παρμπρίζ, όπως σε αρκετά αγωνιάρικα μίνι, αλλά κράτησα τα πλαϊνά. Τέλος βάφτηκαν τα εξωτερικά χρώμιο, με alcad, πάνω από μαύρο αστάρι, το οποίο γυαλίστηκε με ακρυλικό βερνίκι (gunze), πριν το χρώμιο. Στο τέλος, το αυτοκινητάκι σκονίστηκε ελαφρά, για να ταιριάζει σε αυτό που έχω στο μυαλό μου, ως σύνθεση. Περισσότερες φωτογραφίες σύντομα.
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 2, 2020 12:44:29 GMT 2
Πολύ όμορφη και σχετικά γρήγορη κατασκευή Γιώργο! Και το light weathering μου αρέσει πολύ και του πάει! Πολύχρονος και πάλι φίλε!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 2, 2020 12:53:51 GMT 2
Κοιτα ενα μικρο αυτοκινητακι με δυο πινελιες σου ποσο ομορφο κ κακο εγινε ...μπραβο παρατηρηση ...το χρωμα που διαλεξες κ το χρωμα στην φωτο καμμια σχεση ....προσωπικα προτιμω το δικο σου .
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 2, 2020 13:27:19 GMT 2
Ομορφο το Κουπερακι Γιωργο well done!Εχεις καμια φωτο να μας δειξεις πως εγινε η οροφη μετα το bleeding?Του ταιριαζει παντως το μαυρο στην οροφη,για τα γουστα μου περισσοτερο απο το λευκο
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 2, 2020 15:59:06 GMT 2
Nice, very nice and very british! Το σκόνισμα με χαλάει ολίγον τι, αλλά τι να κάνουμε...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 3, 2020 8:28:29 GMT 2
Πολύ όμορφη και σχετικά γρήγορη κατασκευή Γιώργο! Και το light weathering μου αρέσει πολύ και του πάει! Πολύχρονος και πάλι φίλε! Ευχαριστώ, Φάνη για τις ευχές. Ναι, ήταν μια πραγματική χαλαρωτική κατασκευή. Κοιτα ενα μικρο αυτοκινητακι με δυο πινελιες σου ποσο ομορφο κ κακο εγινε ...μπραβο παρατηρηση ...το χρωμα που διαλεξες κ το χρωμα στην φωτο καμμια σχεση ....προσωπικα προτιμω το δικο σου . Η φώτο της εισαγωγής ήταν πολύ κομπιτερίστικη, Μιχάλη. Το χρώμα αυτό είναι για τη 250 GTO, αλλά μου έχει ταιριάξει με τα ρετρό βρετανικά αυτοκινητάκια μου. Χαίρομαι που σου αρέσει.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 3, 2020 8:35:57 GMT 2
Ομορφο το Κουπερακι Γιωργο well done!Εχεις καμια φωτο να μας δειξεις πως εγινε η οροφη μετα το bleeding?Του ταιριαζει παντως το μαυρο στην οροφη,για τα γουστα μου περισσοτερο απο το λευκο Δυστυχώς δεν έβγαλα φώτο, Σπύρο. Σε μερικά σημεία κιτρίνισε το λευκό με υποψία ροζουλί από κάτω. Αλλά, αυτό έγινε μετά το βερνίκι, κι όχι στο βάψιμο όπως είχε γίνει με τη λότους της ebbro. Nice, very nice and very british! Elementary Το σκόνισμα με χαλάει ολίγον τι, αλλά τι να κάνουμε... Δεν θα μπει στο μουσείο Τζιαφά ως αυτόνομο έκθεμα, οπότε έπρεπε να δείχνει ολίγον μπαγιατεμένο.... εεεε... χρησιμοποιημένο ήθελα να πω. Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Περισσότερες φώτο λίαν συντόμως. Καλημέρα
|
|
|
Post by czt on Jul 3, 2020 11:32:56 GMT 2
Γιωεγο παρα πολυ ωραιο! Το μαυρο στην οροφη εναλλακτικο και προσωπικα μου αρεσει πολυ. Δε ξερω αλλα θρλω λιγη βρωμια στο συγκεκριμενο
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 4, 2020 17:39:51 GMT 2
Γιωεγο παρα πολυ ωραιο! Το μαυρο στην οροφη εναλλακτικο και προσωπικα μου αρεσει πολυ. Δε ξερω αλλα θρλω λιγη βρωμια στο συγκεκριμενο Ευχαριστώ, Κωστή... Το βρόμησα έτσι ώστε να ταιριάζει στο κόνσεπτ που θα συμμετάσχει. Αν φτιάξω κάποτε την έκδοση του Μόντε, από το κιτ της Tamiya, θα ξεσαλώσω στο βρόμισμα, χιόνισμα.
|
|