|
Post by czt on Jun 16, 2020 3:10:06 GMT 2
|
|
|
Post by iliasbass on Jun 16, 2020 10:51:52 GMT 2
αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν targa αμάξωμα...σκέφτεσαι να το κάνεις ανοιχτό?
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 11:24:23 GMT 2
αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν targa αμάξωμα...σκέφτεσαι να το κάνεις ανοιχτό? Νομιζω εχεις δικιο για το αμαξωμα. Οχι ετσι θα μεινει οπως το δινει η εταιρεια . Δυστυχως δεν δινει δυνατοτητα για ανοιχτο και κλειστο για αυτο θα μεινω σε μια απλη κατασκευη.
|
|
|
Post by alex78 on Jun 16, 2020 13:32:06 GMT 2
Τον πλουραλισμό μοντέλων στην θεματολογία που έχει η Fujimi θέλουν πολύ προσπάθεια για να την πλησιάσουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές Κωστή, καλή επιτυχία φίλε.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 16, 2020 13:39:24 GMT 2
Ιδιαιτερο αυτοκινητο Κωνσταντινε,θυμιζει Gran Turismo και αυτο!Το χρωμα του πλαστικου μου φερνει στο πρασινο που χρησιμοποιησα στην Italia!Για τις λεπτομερειες που λες οπως για το χειροφρενο,να σου θυμισω οτι η Aoshima παρ οτι καποια μοντελα της ειναι απλα στον στον σχεδιασμο,αποφευγει τα τρανταχτα σχεδιαστικα λαθη σαν αυτα που κανει πολυ συχνα η Fujimi!
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 14:32:06 GMT 2
Ιδιαιτερο αυτοκινητο Κωνσταντινε,θυμιζει Gran Turismo και αυτο!Το χρωμα του πλαστικου μου φερνει στο πρασινο που χρησιμοποιησα στην Italia!Για τις λεπτομερειες που λες οπως για το χειροφρενο,να σου θυμισω οτι η Aoshima παρ οτι καποια μοντελα της ειναι απλα στον στον σχεδιασμο,αποφευγει τα τρανταχτα σχεδιαστικα λαθη σαν αυτα που κανει πολυ συχνα η Fujimi! Σωστα! Αλλα έκρυψα εντέχνως τα καθισματα γιατι απο πισω ειναι απαραδεκτα! Οσο για το gran turismo μεγαλη πηγη έμπνευσης! Ναι το χρωμα μοιαζει αρκετα αν και θα χρησιμοποιησω παρομοια αποχρωση απο γκουνζε. Πρεπει να σε πειραξω και λιγο μη ξεχνιομαστε! Παντως απο ζαντες σκιζει οτι αντιθετω με τη ρεβελ που τη δινει σε κοαμματια
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 14:36:58 GMT 2
Τον πλουραλισμό μοντέλων στην θεματολογία που έχει η Fujimi θέλουν πολύ προσπάθεια για να την πλησιάσουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές Κωστή, καλή επιτυχία φίλε. Ευχαριστω πολυ Αλεξ! Συμφωνω μαζι σου η Fujimi εχει μια τεραστια γκαμα που οντως θελει πολυ προσπαθεια καποιοι να φτασουν. Η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετα Fujimi που αυτο συνεπαγεται + και -. Πανω κατω τα ξερουμε το θεμα ειναι να το ευχαριστιόμαστε το ταξιδι!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 16, 2020 14:37:41 GMT 2
Αστερι σεριφη μου θυμιζει η ζαντα!!!Μεγαλυτερο προβλημα των Revell ειναι το ψηλο προφιλ των ελαστικων,οι σπαστες ζαντες δεν με ενοχλουν ιδιαιτερα.Καλη κατασκευη σου ευχομαι!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 16, 2020 15:07:39 GMT 2
Αστερι σεριφη μου θυμιζει η ζαντα!!!
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 15:21:47 GMT 2
Αστερι σεριφη μου θυμιζει η ζαντα!!!Μεγαλυτερο προβλημα των Revell ειναι το ψηλο προφιλ των ελαστικων,οι σπαστες ζαντες δεν με ενοχλουν ιδιαιτερα.Καλη κατασκευη σου ευχομαι! χαχαχα κλαιω αστερι σεριφη εχεις απολυτο δικιο πρεπει να βρω αλλες ειναι αθλιες!!! Αστερι σεριφη μου θυμιζει η ζαντα!!! χαχαχαχα κλαιω ιδιες ειναι
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 16, 2020 16:11:27 GMT 2
Χαχαχαχαχαχα ακριβως ετσι Αλεξ!!!Ροσκο απο Dukes καλα θυμαμαι??Κωνσταντινε μην κολωνεις δεν ειναι ασχημες απλα εκανα τον συνειρμο!!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 16, 2020 16:23:40 GMT 2
Ροσκο απο Dukes καλα θυμαμαι??
Μα χαρά θυμάσαι, αν και το ''αστέρι'' της σειράς ήταν άλλο φυσικά....η Νταίζυ!!! (Φωτό εδώ δεν βάζω για ευνόητους λόγους.... ).
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 17:20:40 GMT 2
Χαχαχαχαχαχα ακριβως ετσι Αλεξ!!!Ροσκο απο Dukes καλα θυμαμαι??Κωνσταντινε μην κολωνεις δεν ειναι ασχημες απλα εκανα τον συνειρμο!! Δε κολωνω φιλε απλα ειναι αθλιες θα βαλω μια νοτα διαφορετικη η επισημανση σωστη και δεν το ειχα προσεξει! Ευχαριστω πολυ δε βλεπονται φιλε με τιποτα ακομα και ο μικρος λεει ουτε τα παιχνιδια μου δεν εχουν αθλια ζαντα (μας την ειπε κιολας). Οποτε μπορεις πες να σε παρω για το αλλο που σε ελεγα
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 17:21:28 GMT 2
Ροσκο απο Dukes καλα θυμαμαι??
Μα χαρά θυμάσαι, αν και το ''αστέρι'' της σειράς ήταν άλλο φυσικά....η Νταίζυ!!! (Φωτό εδώ δεν βάζω για ευνόητους λόγους.... ). Ο λαος αλεξ θελει Νταιζη (οχι του ντοναλτ ) ξερεις την καλη να δωσουμε μια δροσια εδω στους φιλους μας
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2020 17:15:35 GMT 2
Άσε τι Νταίζυ που σου έχει πάρει το μυαλό και πιάσε τον κόφτη. Τα μοντελάκια περιμένουν. Καλή επιτυχία με το crx
|
|
|
Post by czt on Jun 17, 2020 19:28:57 GMT 2
Ευχαριστω πολυ Γιωργο ειμαστε σε κατασταση Ιταλικης περιποιησης. Συντομα θα περιποιηθω και το Ιαπωνακι μας!
|
|