|
Post by alex78 on Jul 6, 2020 16:22:23 GMT 2
Ωραίο το χειρουργείο Κωστή, δείχνει πολύ καλύτερα ξεσκούφωτο, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 6, 2020 17:50:44 GMT 2
Συμφωνω και εγω με το καραφλιασμα του Crx Κωνσταντινε,πολυ καλη ιδεα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 6, 2020 18:06:35 GMT 2
Πολύ ανώτερο ξεσκούφωτο, Κωστή. Μπράβο
|
|
|
Post by czt on Jul 6, 2020 18:09:21 GMT 2
Ευχαριστω πολυ που συμφωνησατε με την αλλαγη και σας αρεσε επισης ηταν μια ιδεα του Ηλια για ταργκα κατασταση. Αρα καλοκαιρακι χωρις καπακι!
|
|
|
Post by czt on Jul 8, 2020 19:26:48 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 8, 2020 20:38:42 GMT 2
Κωνσταντινε ομορφο το χοντακι αλλα θελει τον στοκουλι του σε πολλα σημεια ... Εγω εχω βρει καλυτερη λυση humbrol βερνικι γυαλιστερο 2 σταγονες κ το τζαμακι τον οργανων ετοιμο . Την κολλα στην χαλκομανια την φοβαμαι ..
|
|
|
Post by alex78 on Jul 8, 2020 20:51:05 GMT 2
Εγω εχω βρει καλυτερη λυση humbrol βερνικι γυαλιστερο 2 σταγονες κ το τζαμακι τον οργανων ετοιμο .
Σωστός ο Μαίκλ....
|
|
|
Post by Sakis on Jul 8, 2020 20:57:58 GMT 2
Λίγη δουλειά φαναρτζή στο πορτ μπαγκάζ και καθάρισμα στη γράμμωση πίσω από τον συνοδηγό την έχεις.
|
|
|
Post by czt on Jul 8, 2020 21:41:41 GMT 2
Κωνσταντινε ομορφο το χοντακι αλλα θελει τον στοκουλι του σε πολλα σημεια ... Εγω εχω βρει καλυτερη λυση humbrol βερνικι γυαλιστερο 2 σταγονες κ το τζαμακι τον οργανων ετοιμο . Την κολλα στην χαλκομανια την φοβαμαι .. Μη τη φοβασαι ο Σπυρος απο Καρδιτσα το πρωτο δοκιμασε και ειναι ευκολο γρηγορο και αποτελεσματικο. Μη τη φοβασαι τη συγκεκριμενη
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 8, 2020 22:11:54 GMT 2
Παιδια δυστυχως εχω λογω ηλικιας πολλες φοβιες .....μονο εαν το δω μπροστα μου το πως γινετε θα το κανω .
|
|
|
Post by czt on Jul 9, 2020 6:18:44 GMT 2
Παιδια δυστυχως εχω λογω ηλικιας πολλες φοβιες .....μονο εαν το δω μπροστα μου το πως γινετε θα το κανω . Είναι πολύ απλό. Βάζεις τη κολα τη συγκεκριμένη η ποσότητα είναι εύκολη διότι χωράει όσο είναι το βάθος αλλιώς θα τρέξει έξω μετά ανάβεις το λαμπάκι από πίσω και μετά από 5 εγώ το κάνω παραπάνω πχ 20 δευτερόλεπτα και ολε κομπλε. Πετρώνει και είσαι έτοιμος
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 9, 2020 7:38:00 GMT 2
Παιδια δυστυχως εχω λογω ηλικιας πολλες φοβιες .....μονο εαν το δω μπροστα μου το πως γινετε θα το κανω . Είναι πολύ απλό. Βάζεις τη κολα τη συγκεκριμένη η ποσότητα είναι εύκολη διότι χωράει όσο είναι το βάθος αλλιώς θα τρέξει έξω μετά ανάβεις το λαμπάκι από πίσω και μετά από 5 εγώ το κάνω παραπάνω πχ 20 δευτερόλεπτα και ολε κομπλε. Πετρώνει και είσαι έτοιμος Καλημερα ......ειδες οτι ολα θελουν τον μαστορα τους .... Την συγκεκριμενη κολλα την εχω κ δεν την εχω χρησιμοποιηση ποτε .... Δεν ειπες την κολλα uv ετσι αλλαζει ....
|
|
|
Post by czt on Jul 9, 2020 13:29:53 GMT 2
Είναι πολύ απλό. Βάζεις τη κολα τη συγκεκριμένη η ποσότητα είναι εύκολη διότι χωράει όσο είναι το βάθος αλλιώς θα τρέξει έξω μετά ανάβεις το λαμπάκι από πίσω και μετά από 5 εγώ το κάνω παραπάνω πχ 20 δευτερόλεπτα και ολε κομπλε. Πετρώνει και είσαι έτοιμος Καλημερα ......ειδες οτι ολα θελουν τον μαστορα τους .... Την συγκεκριμενη κολλα την εχω κ δεν την εχω χρησιμοποιηση ποτε .... Δεν ειπες την κολλα uv ετσι αλλαζει .... Μιχαλη τη ξερω σαν κολλα των 5 δευτερολεπτων για αυτο η αναφορα απο πλευρας μου ηταν ετσι Δοκιμασε την αξιζει το δινει αληθφανια
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 9, 2020 14:14:17 GMT 2
Καλημερα ......ειδες οτι ολα θελουν τον μαστορα τους .... Την συγκεκριμενη κολλα την εχω κ δεν την εχω χρησιμοποιηση ποτε .... Δεν ειπες την κολλα uv ετσι αλλαζει .... Μιχαλη τη ξερω σαν κολλα των 5 δευτερολεπτων για αυτο η αναφορα απο πλευρας μου ηταν ετσι Δοκιμασε την αξιζει το δινει αληθφανια
Να εισαι σιγουρο οτι θα την δοκιμασω .....σε ευχαριστω
|
|
|
Post by czt on Jul 14, 2020 8:09:00 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 14, 2020 8:37:03 GMT 2
Καλημέρα Κωστή. το χρωματάκι super, αλήθεια ποιό είναι? το metallic green της gunze? Το επίμαχο σημείο όμως δεν μας το δείχνεις καλά...
|
|