|
Post by alex78 on Mar 27, 2021 17:32:06 GMT 2
Πολλή καλή δουλειά, τι ακριβώς εμπεριέχει το πακέτο βοηθείας?
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 28, 2021 10:39:18 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη. Πανέμορφη η CK! @Άλεξ, το πακετάκι περιλαμβάνει τις κίτρινες χαλκομανίες για τα ελαστικά. Ελπίζω να φτάσει γρήγορα, γιατί αρχίζω να ανησυχώ που δεν παρέλαβες ακόμη, Παναγιώτη
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 28, 2021 11:51:51 GMT 2
Πράγματι, πολύ όμορφη η CK Παναγιώτη. Πολλά Συγχαρητήρια. Καλά τελειώματα και αναμένουμε το νέο σου project!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 28, 2021 13:21:08 GMT 2
Ευχαριστω πολυ παιδια
το επωμενο το ξερετε, να δω ποτε θα ποσταρω και για τον λοτο
Γιωργο τα ελτα αυτη την εποχη ειναι for the celebrations!! για να δουμε, λογικα αυτη την εβδομαδα!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 25, 2021 20:23:58 GMT 2
Καλησπερα τα ντεκαλς απο τα βορεια ηρθαν και κολληθηκαν στους τροχους Η αληθεια ειναι, οτι ειχαν αρκετες δυσκολιες στο στρωσιμο τους αλλα απο το τιποτα!! Στις φωτο φαινονται χειροτερα απ'οτι ειναι στην πραγματικοτητα!! Οταν βρω χρονο θα βγαλω φωτογραφιες και για τα τελειωμενα Θελω να ευχαριστησω τον Αντμιν για την βοηθεια του με τα ντεκαλς γιατι μαλλον θα εμενε ημιτελης! Το θρεντ συνεχιζεται με την C2 που εχω αφησει στην μεση!! Τους Massive Attack τους εχω δει τρεις φορες, περυσι περιμενα πως και πως για να τους ξαναδω αλλα.... ελεγα λοιπον οτι φετος θα ηταν καλυτερα τα πραγματα, δυστυχως δυο σερι καλοκαιρια χωρις συναυλιεεεεεεεεςςςςςς ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα νευρακια μου!!!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 25, 2021 20:54:24 GMT 2
Δεν κάνει τίποτα, Παναγιώτη. Χαίρομαι που βοήθησαν και βλέπω αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα! Περιμένουμε την επίσημη φωτογράφηση για τη gallery και φυσικά την C2.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 26, 2021 6:35:12 GMT 2
Συγχαρητήρια Παναγιώτη, πολύ όμορφη! Καλή συνέχεια με την C2!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 26, 2021 17:17:44 GMT 2
Κουκλάρα Παναγιώτη, με το καλό και στα completed όπως της αρμόζει!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 27, 2021 17:00:35 GMT 2
Ευχαριστω φιλοι μου!
|
|
|
Post by nektarios on May 4, 2021 21:50:23 GMT 2
Πανέμορφη και εξαιρετικά καλοφτιαγμένη! Καλή συνέχεια και στα επόμενα!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 14, 2024 11:39:21 GMT 2
Ναμαστεεεε!! Ειπα να τελειωσω τα ατελειωτα μοντελα για να φυγουν και τα κουτια τους απο την μεση και να παω στα επομενα Αφου λοιπον τελειωσε η CK επιασα παλι την C2 οπου αρχισα κολληματα και βαψιματα Εγιναν καποια τριψιματα στο καπακι και την μυτη, (που αν θυμαστε ειχε πεσει πολυ πλαστικη χειρουργικη), για να δω ποσο λειες ειναι οι επιφανειες και τι χρειαζονται ακομα Αεροτομες, ετριψα ,περασα ασταρι, μετα μαυρο γυαλιστερο και μετα χρωμιο Ο κινητηρα κολληθηκε, ασταροθηκε, μαυρισε, και βαφτηκε με διαφορα μεταλλα, οι εξατμισεις επαθαν το ιδιο και βρισκομαστε σε αυτη την κατασταση Τα φρενα μαζι με τις εισαγωγες αερα και μετα εκανα μερικα τεστ φιττινγκ για να δω το κενο που χασκει στο μπροστα μερος μμμμμμ... Ειναι αρκετο αρα, παλι πλαστικη χειρουργικη!! Αυτα για την ωρα Λοιπον Δανος μουσικος, dj, παραγωγος Ανοιξτε ενταση τερμααααααα και μια φοβερη διασκευη του state trooper του Boss
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 14, 2024 18:06:36 GMT 2
Ωραίες δουλειές Παναγιώτη... Κινητήρας και φρένα μου άρεσαν ιδιαίτερα! Καλή έκβαση του (απογευματινού; ) χειρουργείου εύχομαι!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2024 20:53:24 GMT 2
Άργησε αλλά μας αποζημίωσε και με το παραπάνω η συνέχεια Παναγιώτη, φοβερές εργασίες, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Mar 15, 2024 9:34:16 GMT 2
μράβο Παναγίωτη,τα κοιτάω τα κοιτάω και όλο ανακαλύπτω λεπτομέρειες.Ξανά μπράβο.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 15, 2024 20:00:04 GMT 2
Μ' αρέσεις . Προχωράμε Παναγιώτη, καλή συνέχεια φιλαράκι
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 16, 2024 12:19:05 GMT 2