|
Post by alex78 on Feb 9, 2021 11:03:34 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Παναγιώτη, μακάρι να βλέπαμε και πιό συχνά τις προόδους σου!
|
|
|
Post by Sakis on Feb 9, 2021 11:21:59 GMT 2
Παναγιώτη απολαμβάνω κάθε φορά τα βαψίματα και τα βερνικώματά σου, πραγματικά υπέροχα! Όπως λέει κι ο Αλέξης, μακάρι να βλέπαμε δουλειές σου πιο συχνά αλλά αντιλαμβάνομαι πως η καθημερινότητα σφίγγει τον κλοιό. Το βλέπω και σε μένα. Σκέφτεσαι να κάνεις κάτι για τα λάστιχα; Καμιά φθορά ή κάτι παρόμοιο;
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Feb 9, 2021 12:10:49 GMT 2
Καλημερα!!
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια φιλοι μου!
@Σπυρος το βερνικι ειναι εμποριου, αγορα απο καταστημα με χρωμματα αυτοκινητου 2Κ αυτοι εχουν διαφορες εταιρειες δεν ξερω τι ειναι ακριβως.
@Αλεξ Και εγω Αλεξ θα ηθελα αλλα .... βλεπω το στοκ με τα αφτιαχτα μοντελα γυρω στα 70 και πραγματικα απογοητευομαι!
@Σακη δυστυχως αν ασχοληθω και αλλο με τα λαστιχα χανω χρονο απο αλλου Μαλλον ετσι θα μεινουν!!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 9, 2021 12:35:27 GMT 2
@Αλεξ Και εγω Αλεξ θα ηθελα αλλα .... βλεπω το στοκ με τα αφτιαχτα μοντελα γυρω στα 70 και πραγματικα απογοητευομαι!
Έχεις και τον Junior από πίσω που περιμένει.....ξεκίνα τον....
|
|
|
Post by czt on Feb 10, 2021 12:03:15 GMT 2
Παρα πολυ ωραιες οι εργασιες παναγιωτη ! Η δικη μου η ερωτηση εχει να κανει γιατι διαφορετικο βερνικι μπροστα ακρλικο οπως αναφερεις και πισω 2κ οπως παντα?
Μπορει τωρα με το λοκνταουν να σε βλεπουμε πιο συχνα ελπιζω.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Feb 10, 2021 12:24:09 GMT 2
Καλημερα Κωνσταντινε
Ακρυλικο εχω περασει την αεροτομη μπροστα και την πτερυγα πισω, και μονο τα ασημι κομματια!!
Αυτο γιατι δεν θελω να γυαλιζουν το ιδιο με το υπολοιπο αμαξι, ετσι κι αλλιως τα αλουμινια νομιζω ηταν γυμνα εκεινη την εποχη απλα περναω το βερνικι πιο πολυ, για προστασια
Οσο για το λοκνταουν, εγω δεν εχω σταματησει να δουλευω ουτε λεπτο σε κανενα λοκνταουν οποτε δεν με βοηθαει !!
|
|
|
Post by czt on Feb 10, 2021 16:33:27 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Παναγιωτη για την αμεση ενημερωση ! Καταλαβα ειμαστε σε ιδια κατηγορια εμεις δουλεια οι υπολοιποι εστω δουλεια απο το σπιτι πιο χαλαρα. Οπως και να εχει συνεχιζουμε ακαθεκτη!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 14, 2021 13:03:20 GMT 2
Καλημερα Καλημερα Οπως εχω πει ο χρονος ειναι ελαχιστος οποτε κανω οτι μπορω !! Προσπαθω τουλαχιστον να τελειωνω τα μοντελα μου (τσατρα πατρα ) οπως ελεγε και η γιαγια μου!! Ειχαμε μεινει στο γυαλισμα της CK τριφτηκε λοιπον πρωτα και μετα γυαλιστηκε Τωρα δεν μου φτανει που δεν εχω καθολου χρονο ! εχω και τον γιοκα μου που μου βαζει τρικλοποδιες!! επιασε ενα λαστιχο και αρχισε να παιζει με αποτελεσμα καταστραφηκε το λογκο της μισελεν!! Ψαχνω απο δω ψαχνω απο κει, τιποτα, ολα τα περισευματα τιποτα, καλη χρονια οσα θες!!! Ουτε στενσιλ εχω να τα βαψω Αυτο που σκεφτομαι ειναι να προσπαθησω να βγαλω απο τον αλλο τροχο, με νερακι και πολλη προσοχη ενα ντεκαλ και να το βαλω σ'αυτον αν τα καταφερω εχει καλως Αλλιως μου φαινεται θα βαλω καλη χρονια σε ολα να τελειωνουμε χαχαχχαχαχαχα Απο την καταπληκτικη συναυλια του Sivert Hoyem στο Ηρωδειο! Η υπεροχη φωνη των Madrugada.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2021 13:27:08 GMT 2
Όμορφα και ποιοτικά προχωρά Παναγιώτη, όπως αναμένονταν άλλωστε... Ψαχούλεψα το stock μου αλλά τζίφος, πουθενά το ''φουσκωτό ανθρωπάκι'' και σε καμία κλίμακα, ειδικά την εποχή εκείνη πρέπει να ήταν είδος προς εξαφάνιση η συγκεκριμένη εταιρεία.
Μακάρι να βρεθείς τυχερός και να σε εξυπηρετήσει κάποιος συνάδελφος, αλλιώς καλή επιτυχία στην επέμβαση.
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 14, 2021 13:47:24 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 14, 2021 18:36:47 GMT 2
Παναγιώτη, ωραίο το φινίρισμα. Χαλκομανίες για τα ελαστικά θα σου στείλω εγώ. Γράψε τη διεύθυνση σου στο viber ή με pm και θα διευθετηθεί.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 14, 2021 21:59:37 GMT 2
Ευχαριστω για τα σχολια αγαπητοι μου
Γιωργη εχεις 1/20 μισελεν κιτρινα? Με υποχρεωνεις φιλε!!!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 14, 2021 22:31:46 GMT 2
Μια χαρά το γυάλισμα Παναγιώτη! Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 15, 2021 14:29:50 GMT 2
Πολύ ωραίο το γυάλισμα φίλε μου μπράβο!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 27, 2021 16:43:40 GMT 2
Καλησπερα στην παρεα εργασιες στην CK συνεχεια δεθηκαν στο σασι λοιπον, κινητηρας κοκπιτ αναρτησεις αεροτομες. Για να κλεισω και το καπακι της, κολλησα καποια κοματια απο φυλλο πλαστικου στο χειλος του σασι, για να χρησιμοποιησω απλη κολλα για πλαστικο μιας και θα μεινει κλειστο το καπακι της! Και επειδη φοβηθηκα την κυανοακρυλικη μην εχουμε τιποτα τρεξιματα και την καταστρεψουμε, γιατι το καπακι της ηταν λιγο πετσικαρισμενο και ηθελε ιδιαιτερη φροντιδα. Κολληθηκε και το καπακι της, και περιμενουμε την βοηθεια απο τα βορεια τωρα, για να την τελειωσουμε, θα καθαριστει λιγο πρωτα γιατι την εχουν πιασει ολοι εδω με τα χερια τους και την εχουν κανει.... απο τις πιο αγαπημενες μπαντες!!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 27, 2021 17:20:22 GMT 2
Πολύ ωραία δείχνει Παναγιώτη! Περιμένουμε να την δούμε σύντομα τελειωμένη, ελέω Βορρά...
|
|