pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 10, 2020 11:40:45 GMT 2
Ο Ανθρωπος αλλαζει? Μωρε αλλαζει!!! Δεν ημουν μαζοοο δεν ημουν μαζοοοο Ασε που αρχισα να ακουω φωνες στο κεφαλι μου!!! Αστο ρε φιλε δεν πειραζει που να μπλεκεις τωρα, φτιαχτο να τελειωνουμε να παμε στο επομενο!!! Τιποτα εγω, εκει!!! Που ειχαμε μεινει? ααα ναι!!! Λοιπον κοπηκαν καποια κομματια που επρεπε να κοπουν για να παμε στα ισια και αρχισα να γεμιζω εσωτερικα το καπακι και να το τριβω ωστε να ερθει και να ακουμπησει σωστα πανω στο μονοκοκ Μαζι με το γεμισμα απο μεσα αρχισα το αδειασμα απο εξω Η φουτζιμι εδω το εχει φτιαξει πολυ καμπυλωτο και πολυ ψηλο ετσι αρχισα να το τριβω μπας και κατεβει λιγο αν δειτε εδω ποσο ισια ειναι στην μουρη της Τριψιματος συνεχεια, τριψε απο εδω τριψε απο εκει, αρχισαν να δημιουργουνται και οι πολυποθητες γωνιες που ηθελα να εμφανισω Μ'αυτα και μ'αυτα φτασαμε εδω. Εχουμε ακουμπισει το μονοκοκ και ειμαστε σχεδον σε ευθεια με τα καπακια απο τις αναρτησεις, και εχουμε σχηματισει λιγο και τις γωνιες και στο αμαξωμα. Δεν εχει τελειωσει αλλα προχωραω και αλλου για να υπαρχει μια ολοκληρωμενη εικονα Επιασα λοιπον και το τζαμακι γεμισα πρωτα με εποξικο την απαραδεκτη θεση που εχει φτιαξει η ακατονομαστη και μετα αρχισα να τριβω το διαφανο πλαστικο για να το μικρυνο και να του αλλαξω σχημα, ασε που ειναι τοσο χοντρο που δεν διαφερει και πολυ απο τα διπλα τζαμια του σπιτιου μου, ετσι αρχισα να το λεπταινω κιολας, βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να σωθει, σιγουρα θα σπασει στα χερια μου Μετα παμε στην μυτη, αλλοι κανουν πλαστικη για να την μικρυνουν και εγω βαζω στοκο να την μεγαλωσω, αναποδος ανθρωπος σας λεω δεν με ακουτε Δεν περιγραφω αλλο!!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 10, 2020 12:05:28 GMT 2
Αρκεί που το φχαριστιέσαι Παναγιώτη!!!!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 10, 2020 15:08:02 GMT 2
Ειναι μαζοχιστικες αυτες οι εργασιες,αλλα οταν πετυχαινει το αποτελεσμα η ευχαριστηση ειναι πολυ μεγαλη!Τα κιτ της φουτζιμι νομιζω ειναι η καταλληλη πλατφορμα καθως πολυ συχνα εχουν πολλα λαθη.Καλη επιτυχια Παναγιωτη!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 10, 2020 17:40:53 GMT 2
Τι κάνεις ο ρε κουζουλέ... Απιθάνος
|
|
|
Post by czt on Jun 10, 2020 22:03:58 GMT 2
λε φανταστικ μοναδιστικ παντως μαζοχιστικ ειναι αλλα οπω λενε και τα παιδια στο τελοςθα ειναι κ.....α και θα ειναι παρα πολυ ωραιιο! αγαπαμε φουτζιμι!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 10, 2020 22:45:08 GMT 2
Εξαιρετικές οι παρεμβάσεις, Παναγιώτη! Εκτός από το αποτέλεσμα, μου αρέσει πολύ και η όλη διαδικασία τού να προσπαθείς να βελτιώσεις ή να διορθώσεις κάτι, ή να φτιάξεις κάτι εκ του μηδενός! Επίσης, αποδεικνύεται - για μια ακόμη φορά - οτι ο εποξικός είναι ένα πολύ χρήσιμο υλικό που κάνει θαύματα στα κατάλληλα χέρια! Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 7, 2020 13:06:44 GMT 2
Καλημερα Καλημεραααα αγαπητοι μου συμφορουμιτες !!! Εχει περασει αρκετος καιρος απο το τελευταιο απντεητ, γιατι δεν υπαρχει καμια σοβαρη εξελιξη στην C2 οι εργασιες πανε με ρυθμο χελωνας συν οτι μου ειναι πολυ δυσκολο να αποφασισω για το πως θα προχωρησω την δουλεια! Αποφασιζω να κανω κατι, προχωραω και μετα εμφανιζονται αλλα προβληματα που πρεπει και αυτα να βρουνε λυση, δειχνει λοιπον οτι η κατασκευη της C2 θα καθυστερήσει αρκετα, και επειδη με τρωνε τα χερια μου για κανα βαψιματακι ξεκινησα και καποια αλλα μοντελα. Και επειδη τα ντεκαλς για το νουσουρου βρισκονται ακομα στην τζαπωνια.... Παρεμπιπτόντως η hobbylink ηταν ψιλοαπαραδεκτη, παραγγελνω τα ντεκαλς με βαζει και τα πληρωνω και μετα δεν μου εδινε κανενα μεταφορικο οπτσιον λογω κοβιντ! γιατι ρε φιλε δεν μου λες οτι δεν γινεται να τα στειλω στο Γκριχελαντ πριν πληρωσω, για να παω και εγω στην δουλιτσα μου και να μην εχουμε μπερδεματα, και ετσι μου τα εβαλε στο πραιβετ γουεαρχαους (Εχω και τετοιο στην τζαπωνια εγω Αμε) και μετα στο περιμενε μλκ, ολο το καλοκαιρι κανενα οπτσιον και πριν κανα μηνα μου επιτρεπει μονο με ντιεητσελ ακου φιλε, 30 εουρω μεταφορικα για κατι που κοστισε μονο 14 οχι ρε παιδια εκει θα μεινει στο πραιβετ Γουεαρχαους μου ... Ενω τα καρντασια απο την ιβηρικη ξηγηθηκαν σπαθι Hola amigo! τα ντεκαλς για την Black beauty θες? Εφτασεεεεεεεε!! και τσακ μπαμ ηρθαν !!Αλλα αυτα σε αλλο θρεντ. Και μιας και σας επρηξα ασ παμε και στα της c2 Ρινοπλαστικης Συνεχεια λοιπον Μετα απο τον εποξικο αρχισαν τα τριψιματα και προστεθηκε και πολυεστερικος Παραλληλα προστεθηκε απο φυλλο πλαστικου τα κομματια για την αεροδυναμικη κλιση της πτερυγας, ξανατριφτικαν παλι για να λεπτυνουν, μαζι με την αεροτομη γιατι ειναι πολυ χοντρη ρε παιδια ! Καπου εδω ειμαστε λοιπον Εγιναν και καποιες αλλες εργασιες, το τζαμακι γυαλιστηκε εως ενα σημειο (θελει κι αλλο), τρυπηθηκαν οι δισκοι και σρχισαν και καποιες δουλειες και στον κινητηρα Αυτα με την C2 για την ωρα ! One year before Οπως ειπαμε με τρωει το χερι μου για βαψιματακι οποτε ξεκινησα και την CK κοψιματα τριψιματα στοκαρισματα και primer Αυτα για την ωρα και βλεπουμε!! Η μεγαλη κυρια Nina Simone Ας με συγχωρεσει ο κυριος Burdon αλλα το αυθεντικο δεν ξεπερνιεται!! Και το Sinnerman ενα gospel που στα χερια της εγινε το κατι αλλο!!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 7, 2020 14:32:32 GMT 2
Αργά αλλά σταθερά Παναγιώτη! Και η Nina φυσικά μοναδική!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 7, 2020 17:53:44 GMT 2
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει Παναγιώτη. Το θέμα είναι να τη βρίσκεις με ό,τι κάνεις... Και το κάνεις καλά! Όσο για την Άπω Ανατολή, έπαψα εδώ και καιρό να την λαμβάνω υπ' όψη για αγορές - και για τις ταχυδρομικές δυσκολίες και κόστη εκεί, αλλά και για τα υπέρογκα εκτελωνιστικά εδώ. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 7, 2020 18:13:38 GMT 2
Τυφλα να εχει ο φουστανος ..... Εχτες γνωρισα ενα εκτελωνιστη που δουλευει στο αεροδρομιο κ μου ειπε οτι τα ψιλα μεταφορικα οφειλονται στους πολλους μεσαζοντες που εχει η κινα στις μεταφορες (Και εχει δωσει εντολη στους πελατες του οποιος θελει να φερει απο κινα να δινει εντολη σε ελληνικη μεταφορικη να κανει την εισαγωγη ) οσο για εδω στο αεροδομιο ειναι οτι ειναι πανω απο 22 ευρω οτι θελει λεει ο τελωνης συν φπα 24% .
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 7, 2020 22:50:53 GMT 2
Ωραία έκπληξη, Παναγιώτη. Και πρόοδος στη C2 και νέα CK! Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by czt on Nov 9, 2020 13:36:00 GMT 2
πλαστικος χειρουργος!!!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 28, 2020 19:33:47 GMT 2
Χαιρετε κυριοι Ενα μικρο update στην ck ετοιμαστηκαν ζαντες, δισκοφρενα Προχωραει ο κινητηρας Βαφτηκε το καπακι και ετοιμαζομαι για το πρωτο χερι βερνικι για τα ντεκαλς Βαφτηκε και ο τενεκες και προχωραμε!! Οι Pearl Jam διασκευαζουν Bob Dylan ενα απο τα πιο αντιπολεμικα τραγουδια που εχουν γραφτει ποτε Η φωνη του Eddie Vedder αξεπεραστη!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 28, 2020 19:40:00 GMT 2
Παναγιώτη πρόταση: Θέλεις να μεταφέρουμε το κατασκευαστικό σου στο τρέχον g.b. για να μην νιώθεις μοναξιά....?
|
|
|
Post by nektarios on Dec 1, 2020 15:28:38 GMT 2
Μετά από τόση ταλαιπωρία, το αποτέλεσμα σίγουρα σε αποζημιώνει! Αυτό που όμως με εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν η... πλαστική στο τζαμάκι, τόσο λόγω του οτι η επιφάνεια είναι διαφανής όσο και λόγω τού μικροσκοπικού μεγέθους του! Εύγε!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 2, 2020 10:02:41 GMT 2
Παναγιώτη προχωράμε, σταθερά. Καλή συνέχεια
|
|