|
Post by kyriakos on May 29, 2020 11:18:35 GMT 2
Ωραίες οι αποχρώσεις στα καθίσματα και οι βαμμένες μικρολεπτομέρειες, Κυριάκο. Ένα μικρό κολπάκι είναι να αντικαθιστάς το πλαστικό στέλεχος του επιλογέα, με το κομμάτι από καρφίτσα. Καλή συνέχεια Ευχαριστώ Γιώργο είναι από πιαστρακι ο επιλογέας αλλά είναι λίγο πιο χοντρό έχεις δίκιο καρφίτσα θα είναι καλύτερα
|
|
|
Post by czt on May 29, 2020 21:42:42 GMT 2
Κυριακο πολυ ωραιο !μια σκιαση στα καθισματα θα ανεβαζε πολυ το εσωτρικο του κιτ πιστευω Θα το επιχειρήσω φίλε μου δίκιο έχεις Κυριακο θα προσθεσω οτι αν παιξεις με τους τονους αποχρωσεις θα βγει πολι καλο αλλα πρωτα καντο σε σπρου η σε καποιο κομματι που δεν σε ενδιαφερει για να μη χαλασει το πολυ ωραιο αποτελεσμα!
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 27, 2020 14:35:14 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2020 18:15:43 GMT 2
Τι χρώμα είναι το μαύρο Κυριάκο; Καλή πρωτοχρονιά
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 27, 2020 18:31:34 GMT 2
ειναι απο zp matt black φιλε μου
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2020 18:34:19 GMT 2
ειναι απο zp matt black φιλε μου Για αυτό σου αντέδρασε Κυριάκο. Δεν είναι φτιαγμένο για να δέχεται βερνίκι από πάνω, είναι διαφορετικής σύστασης από τα κλασσικά ZP. Τι μπορείς να κάνεις τώρα. Τρίψτο καλά με 1500 να φύγει το βερνίκι όσο γίνεται χωρίς να φτάσεις όμως αστάρι. Ρίξε ένα κανονικό μαύρο 1-2 χέρια και μετά πάλι 513. Καλή επιτυχία
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 27, 2020 18:35:48 GMT 2
Κρίμα Κυριάκο... Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω καθότι άσχετος από αερογράφο... Μήπως είχε πολλή υγρασία; κρύο; Μήπως ήσουν εκνευρισμένος λόγω της καθυστέρησης; Ελπίζω να βρεθεί τρόπος να διορθωθεί και να μπορέσεις να εγκαινιάσεις την έκθεση με ένα πετυχημένο μοντέλο την καινούργια χρονιά. Και ούτως ή άλλως, υγεία να 'χουμε!
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 27, 2020 18:41:21 GMT 2
μαλιστα πολυ ωραια κατι μαθαμε κ σημερα ορεξη να εχουμε κ παλι απο την αρχη...ευχαριστω γιωργο !
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 27, 2020 18:45:18 GMT 2
ευχαριστω κωσταντινε που θα παει θα τα καταφερουμε θελει δεν θελει θα μπει στην βιτρινα!
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 27, 2020 20:39:11 GMT 2
Έτσι για τα πρακτικά ρε παιδιά αν ψεκασω tamiya acrylic το β513 είναι φιλικό η θα έχω θέματα?
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 27, 2020 21:14:41 GMT 2
Όχι δεν θα έχεις θέματα Κυριάκο.Σημερα έσωσες και τη δικιά μου ζωή καθώς δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να αντιδράσει το matt black της ZP με το βερνίκι...ακομά περίεργο μου φαίνεται αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα τον Γιώργο
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2020 21:14:56 GMT 2
Εκτύπωσε το παρακάτω και βάλτο κάπου στον πάγκο σου. Περιγράφει όλες τις συμβατότητες των χρωμάτων.
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 27, 2020 21:15:20 GMT 2
Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα πάνω σ' ένα πλαστικό κουτάλι;
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 27, 2020 21:19:00 GMT 2
Ρε συ Γιώργο πολύς κόσμος ψεκάζει 513 πάνω από tamiya,όπως και στην williams ψεκασα 513 πάνω από aqua gunze που είναι παρόμοιας σύστασης χωρίς προβλημα,όπως και ο Σάκης ψεκασε Laquer(2k) πάνω σε gunze(ακρυλικό)
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 27, 2020 21:29:08 GMT 2
Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα πάνω σ' ένα πλαστικό κουτάλι; Την επόμενη σίγουρα...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2020 21:30:38 GMT 2
Σημερα έσωσες και τη δικιά μου ζωή καθώς δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να αντιδράσει το matt black της ZP με το βερνίκι...ακομά περίεργο μου φαίνεται αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα τον Γιώργο Ναι, είναι περίεργο αλλά είναι διαφορετικής σύστασης από τα κλασσικά zero paints, για να δημιουργεί το εφέ της επίστρωσης με μαύρο ματ βινύλιο υποθέτω. Όταν το είχα πάρει εγώ, έγραφε στο μπουκαλάκι "Do not clear coat". Δεν ξέρω αν το γράφουν ακόμη στα καινούργια. Έχω μια αίσθηση ότι μπορεί να μην έχει θέμα με 2Κ βερνίκι. Αλλά, δεν θυμάμαι αν το είχα δοκιμάσει ή όχι, ούτε μπορεί να είμαι σίγουρος. Εκτίμηση είναι. Οπότε αν κάποιος το δοκιμάσει ας μας το πει. Εγώ εν το έχω πια το χρώμα, το έδωσα σε φίλο που το χρειαζόταν.
|
|