|
Post by kyriakos on May 1, 2020 6:11:15 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο αλλά κ γω δεν νομίζω ότι χρειάζεται θα το αφήσω ως έχει..
|
|
|
Post by czt on May 1, 2020 8:27:46 GMT 2
Η προσπαθεια παντα μετραει ! Η αληθεια ειναι οτι οντως αν δεν εχει στραβο κατι δε λεει ! Οι ζελατινες που αναφερει ο Αλεξ ειναι οντως χρησιμες και μπορουν να αντικαταστισουν πιστευω ενα τζαμι αλλα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αλλου
|
|
|
Post by alex78 on May 1, 2020 8:51:40 GMT 2
Παλαιότερα είχα διαβάσει κάπου, ότι πολλοί μοντελιστές αντικαθιστούν ένα προβληματικό διάφανο μέρος με χοντρή ζελατίνα π.χ. από τα κολάρα που έχουν στις συσκευασίες των πουκαμίσων, Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφαρμόσιμο σε παμπρίζ, ίσως να γίνεται μόνο στα πλαινά που απαιτείται και μικρότερη επιφάνεια. Το έχετε γενικά υπόψη σας? Το έχει εφαρμόσει κάποιος φίλος? Άλεξ, το είχα κάνει στη μετατροπή της 250LM σε Stradale, για το πίσω τζάμι. Περιγράφετε στο 2ο ποστ του ακόλουθου Link και χρησιμοποίησα βάκουμ ιδιοκατασκευή, του Ανδρέα (lunatic) scalewheels-gr.com/thread/2521/ferrari-250lm-stradale-1-24Πιο παλιά, χωρίς βάκουμ, το είχα ψιλοκαταφέρει με απλό πιστολάκι σε μια 330 GT, για κάποιο classics gb, αλλά δεν νομίζω οι φώτο να ανοίγουν πια. Όπως και να έχει, αν ο Κυριακός ενδιαφέρεται είμαι στη διάθεση του, αν και νομίζω ότι δεν πολυχρειάζεται. Καλημέρα Ήμουν σίγουρος ότι κάπου εκεί θα ''εμλεκόταν'' το όνομά σου σε όλο αυτό!! Καλημέρα και καλή Πρωτομαγιά!
|
|
|
Post by gtziaf on May 1, 2020 8:56:42 GMT 2
Ήμουν σίγουρος ότι κάπου εκεί θα ''εμλεκόταν'' το όνομά σου σε όλο αυτό!! Ο Ανδρέας και ο Κομνηνός, το κάναν πολύ συχνά και αποτελεσματικά στις μηχανές τους. Οπότε άδραξα την ευκαιρία όταν ο Ανδρέας έβγαλε ένα από τα βάκουμ του σε πώληση, και έλυσα το πρόβλημα μου μια και καλή σε αυτές τις περιπτώσεις. Οπότε τα εύσημα πάνε σε αυτούς. Καλημέρα
|
|
|
Post by kyriakos on May 27, 2020 21:02:16 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 27, 2020 23:29:56 GMT 2
Πολύ όμορφο δείχνει Κυριάκο, φλόκος και carbon μια χαρά και οι λεπτομέρειες super, καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by ViL27 on May 27, 2020 23:51:04 GMT 2
Πολυ ωραιο το εσωτερικο Κυριακο!
|
|
|
Post by kyriakos on May 28, 2020 6:04:37 GMT 2
Ευχαριστώ παιδιά!άσχετο ξέρετε κανένα μαγαζί εδώ Ελλάδα να έχει αυτοκόλλητα για Lamborghini logo η μόνο εξωτερικό να δω?
|
|
|
Post by konstantinf on May 28, 2020 6:45:32 GMT 2
Για τον φλόκο δεν μιλάω πια, αλλά τα υπόλοιπα πάρα πολύ ωραία - τόσο η επικόλληση του κάρμπον όσο και η ψιλοδουλειά με το πινελάκι σε ζώνες και κουμπιά του ταμπλό. Την οθόνη ανάμεσα στα καθίσματα πώς την βλέπουν οι επιβάτες; χε, χε... Το ταμπλό στην τελευταία φωτογραφία μοιάζει να "φεύγει" λίγο προς τα δεξιά. Διορθώνεται; Μην σε επηρεάζει όμως η γεροντική μου γκρίνια - προχώρα ακάθεκτος και μάθαινε προχωρώντας! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by kyriakos on May 28, 2020 11:10:17 GMT 2
Γεια σου Κωνσταντίνε!δεν είναι ακριβώς οθόνη κ δεν ξέρω τι ακριβώς είναι Το ταμπλό δεν έχει κολληθεί ακόμα το έβαλα για την φωτό!να σου πω την αλήθεια για το φλοκο πριν το βάψω φαινόταν μια χαρά για την κλίμακα μετά βάρυνε πολύ στο μάτι έχεις δικιο
|
|
|
Post by Sakis on May 28, 2020 13:01:59 GMT 2
Καλησπέρα Κυριάκο! Έψαξα και βρήκα από τον γνωστό ψείρα Doug de Muro ότι πρόκειται για φωτιστικά σώματα της καμπίνας, όσο κι αν ακούγεται τρελό (90's Ιταλοί τι περιμένεις)... Στο βίντεο φαίνονται μετά το 4:10 www.youtube.com/watch?v=dd6n5CN29NQ
|
|
|
Post by konstantinf on May 28, 2020 13:23:19 GMT 2
Τρελό μπορεί να ακούγεται, αλλά δεν είναι και τόσο Σάκη... Σκέψου να ψάχνεις κάτι στο ραφάκι του ταμπλό... Η πλαφονιέρα δεν βοηθάει και πολύ. Ενώ ο "προβολέας" από πίσω ...
|
|
|
Post by kyriakos on May 28, 2020 16:16:50 GMT 2
Καλησπέρα Κυριάκο! Έψαξα και βρήκα από τον γνωστό ψείρα Doug de Muro ότι πρόκειται για φωτιστικά σώματα της καμπίνας, όσο κι αν ακούγεται τρελό (90's Ιταλοί τι περιμένεις)... Στο βίντεο φαίνονται μετά το 4:10 www.youtube.com/watch?v=dd6n5CN29NQΧαχαχαχα τρελή πατέντα!!!
|
|
|
Post by czt on May 28, 2020 22:05:03 GMT 2
Κυριακο πολυ ωραιο !μια σκιαση στα καθισματα θα ανεβαζε πολυ το εσωτρικο του κιτ πιστευω
|
|
|
Post by gtziaf on May 29, 2020 8:09:07 GMT 2
Ωραίες οι αποχρώσεις στα καθίσματα και οι βαμμένες μικρολεπτομέρειες, Κυριάκο. Ένα μικρό κολπάκι είναι να αντικαθιστάς το πλαστικό στέλεχος του επιλογέα, με το κομμάτι από καρφίτσα. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by kyriakos on May 29, 2020 11:16:59 GMT 2
Κυριακο πολυ ωραιο !μια σκιαση στα καθισματα θα ανεβαζε πολυ το εσωτρικο του κιτ πιστευω Θα το επιχειρήσω φίλε μου δίκιο έχεις
|
|