|
Post by czt on Apr 29, 2020 18:33:44 GMT 2
Γεια σου Κωνσταντίνε κ ευχαριστώ για την βοήθεια,όσο αναφορά τα μοντέλα είναι αγορασμενα πολλά χρόνια πριν κ που να δεις τι έχω ακόμα έχω ξεκινήσει με τα λάιτ κομμάτια,αν σκεφτείς ότι είχα αγοράσει γύρω στα 50 κιτ μόνο Λαμποργκίνι κ τα 25 έτοιμα που είχα τα έδωσα στον ανηψιού μου να τα κάνει βιτρίνα γιατί δεν είχα χώρο να τα βάλω κ η μάνα του μια μέρα τα πέταξε !!!!ακόμα τα κλαίω ... Αουτς !!! Αυτές οι μάνες έχουν κάνει εγκλήματα μεγαλύτερα και από παγκόσμιο πόλεμο! Φυσικά θα περιμένω να δω όλα αύτα τα παλιά μοντέλα εδώ αλλά και σε μαζική φωτό να τα χαλβάδοασουμε! Έστω σε κουτια γιατί ειδικά δα καμία έχουν μια ιστορία!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 29, 2020 19:22:10 GMT 2
Κυριάκο βλέπω είσαι και εσύ....''αρχαιολόγος''!! Μανάδες....ο μεγαλύτερος ''εχθρός'' των απανταχού μοντελιστών....ή από γκρίνια θα πάς....''σε τέτοια ηλικία μαντράχαλος και ακόμα παίζεις με αυτοκινητάκια....'' ή από.....ξεσκονόπανο...!!!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 29, 2020 20:09:35 GMT 2
Άστα φίλε αυτό που έπαθα όταν πήγα κ είδα ότι έλειπαν τα μοντελακια κ μόλις μου είπε τα πέταξε δεν περιγράφεται κ ένα άλλο σκηνικό που άνοιξε η μάνα μου την βιτρίνα να ξεσκωνισει κ φύγανε άλλου καθρέφτες άλλου υαλοκαθαριστήρες ότι ψιλολοειδη υπηρχε!!καλά της λέω ειδες ότι χαλάνε έπρεπε να τα διάλυση όλα!!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 29, 2020 20:45:48 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 29, 2020 23:54:29 GMT 2
Πολύ πράγμα Κυριάκο, με το καλό να τα φτιάξεις και να μας τα δείξεις όλα εδώ στο ScW φίλε!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 30, 2020 1:41:44 GMT 2
Κυριακο να χαιρεσαι τα μωρακια σου ....και να τα προσεχεις σαν τα ματια σου . αυτα δεν θα ξαναβρεις ποτε ..... ειδα εταιρειες που δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν ...
|
|
|
Post by czt on Apr 30, 2020 7:39:20 GMT 2
Κυριακο μοναδικά είναι! Πανέμορφα! Όπως λέει και ο αλεξ περιμένω να τα δω να περνούν ζωή!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 30, 2020 11:08:21 GMT 2
Ευχαριστώ παιδιά να είμαστε καλά όλα θα γίνουν!!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 30, 2020 19:55:46 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 20:23:03 GMT 2
Σήμερα αφιερώθηκα στο μπαμπριζ να βγάλω τον υαλοκαθαριστήρα κ την γρατζουνιά που υπήρχε τελικά από αλλού το περίμενα κ από αλλού μου ήρθε!!αφού εκοψα προσεκτικά τον υαλοκαθαριστήρα ξεκίνησα το τρίψιμο από 400 600 1200 1500 2000 3000 6000 8000 μέχρι εκεί είχα..η γρατσουνια δεν έβγαινε με τίποτα απλά μειώθηκε λίγο,στο τέλος θα έβγαινα από την άλλη από ότι φαίνεται η ζημιά δεν είναι επιφανειακή είναι από έξω έως μέσα,δεν πειράζει έστω κ έτσι.
και το αποτέλεσμα Κρίμα Κυριάκο, το έχω πάθει και εγώ πρόσφατα. Δυστυχώς ήταν παλιό κιτ της Revell και δεν είχαν spares να μου το αλλάξουν! Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 30, 2020 20:30:32 GMT 2
Κυριακο μπραβο το εκανες τελειο ...εαν δεν εχει και κατι στραβο δεν εχει αξια (και για το ματι του κακου) ...γιατι ετσι θα το θυμασαι για παντα .
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 30, 2020 20:46:23 GMT 2
Δυστυχώς τα παλιά Κιτ Φανή τα έχουν αυτά κ όχι τίποτα άλλο έχω κ αλλά έτσι εύχομαι στα άλλα να το πετύχουμε.. Όσο για το μάτι Μηχαλη όντως πάντα θα υπάρχει ένα μοντέλο που θα έχει την αναποδια του έτσι για το γαμωτο!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 21:23:09 GMT 2
Δυστυχώς τα παλιά Κιτ Φανή τα έχουν αυτά κ όχι τίποτα άλλο έχω κ αλλά έτσι εύχομαι στα άλλα να το πετύχουμε.. Όσο για το μάτι Μηχαλη όντως πάντα θα υπάρχει ένα μοντέλο που θα έχει την αναποδια του έτσι για το γαμωτο! Έτσι ακριβώς Κυριάκο, αλλά δεν απογοητευόμαστε!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 30, 2020 22:02:37 GMT 2
Κυριάκο δεν πειράζει φίλε, εσύ το πάλεψες και με το παραπάνω! Να προτείνω κάτι που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι και εφικτό. Παλαιότερα είχα διαβάσει κάπου, ότι πολλοί μοντελιστές αντικαθιστούν ένα προβληματικό διάφανο μέρος με χοντρή ζελατίνα π.χ. από τα κολάρα που έχουν στις συσκευασίες των πουκαμίσων,
Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφαρμόσιμο σε παμπρίζ, ίσως να γίνεται μόνο στα πλαινά που απαιτείται και μικρότερη επιφάνεια. Το έχετε γενικά υπόψη σας? Το έχει εφαρμόσει κάποιος φίλος?
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 30, 2020 23:06:20 GMT 2
Το έχω ξανα διαβάσει σε παλαιότερο forum δεν το έχω επιχειρήσει πιστεύω κ γω όπως λες πιο πολύ για πλαινα κ το κακο είναι ότι είναι κάμπριο κ δεν έχει κολόνα γύρω γύρω μόνο το τσαμι έτσι είναι σε αυτό το κιτ
|
|
|
Post by gtziaf on May 1, 2020 0:02:29 GMT 2
Παλαιότερα είχα διαβάσει κάπου, ότι πολλοί μοντελιστές αντικαθιστούν ένα προβληματικό διάφανο μέρος με χοντρή ζελατίνα π.χ. από τα κολάρα που έχουν στις συσκευασίες των πουκαμίσων, Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφαρμόσιμο σε παμπρίζ, ίσως να γίνεται μόνο στα πλαινά που απαιτείται και μικρότερη επιφάνεια. Το έχετε γενικά υπόψη σας? Το έχει εφαρμόσει κάποιος φίλος? Άλεξ, το είχα κάνει στη μετατροπή της 250LM σε Stradale, για το πίσω τζάμι. Περιγράφετε στο 2ο ποστ του ακόλουθου Link και χρησιμοποίησα βάκουμ ιδιοκατασκευή, του Ανδρέα (lunatic) scalewheels-gr.com/thread/2521/ferrari-250lm-stradale-1-24Πιο παλιά, χωρίς βάκουμ, το είχα ψιλοκαταφέρει με απλό πιστολάκι σε μια 330 GT, για κάποιο classics gb, αλλά δεν νομίζω οι φώτο να ανοίγουν πια. Όπως και να έχει, αν ο Κυριακός ενδιαφέρεται είμαι στη διάθεση του, αν και νομίζω ότι δεν πολυχρειάζεται. Καλημέρα
|
|